Stranica 68 od 116 PrviPrvi ... 1858666768697078 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo mene drage moje dugo me nije bilo. Prvo svim čekalica bete želim velikuuuu betu . A trudnicama mirnu i školsku trudnoču.
    Evo ja danas bila na redovnom pregledu kod svog ginekologa, izvaditi papu nisam je bila dugo radila. Kaže meni moj ginekolog da bi bilo dobro napraviti histeroskopiju maternice jer da vidi dvije male predradice po par milimetara (oni to zovu mačje oči) da to možda prijeći trudnoču. Jel radio tko od vas tu histeroskopiju?
    Kako radi Poljak ovaj tjedan da ga zvrcnem čisto da vidim šta on misli o tome ?

Mala Marta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ovaj tjedan je popodne...

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga Corina, mislim da je dr. Poljak popodne ovaj tjedan.
    Ja sam radila samo laparoskopiju, pa ti ne znam reći ništa o tome. Ali se pitam kako to da ti nitko nije ranio vidio te pregradice?!
    Ajde baš me zanima što će dr. reći...
    Pozdrav

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
    pozzzz drage cure,puno vas je novih,a Bogu hvala sve manje "starih". svima želim puno srće i mali smotuljak u naručju.

da se prijavim,ja sam opet čekalica,u subotu vraćene dvije blastice.... molimo i čekamo
    Sretno inaa!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

inna, draga želim ti svu sreću ovog svijeta, s tobom odbrojavam i čekam betu.
    Pomislila sam na tebe svaki put kad bih otvorila ovaj dio potpomognute i čekala kad ćeš se javiti, jer znam da ti ne odustaješ, nije tvoja priroda takva, ah nisam to dugo napisala pa sada moram "vjerujm u anđele",
    ipak ti si dio naše ekipice zar ne

mislim da doc. P. radi popodne, ja radim popodne,
    a uvijek smo se pratili u smjenama, ako u Citu nisu nešto mijenjali

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dr.poljak radi popodne jer sam sutra ujutro kod dr.Šparca...
    kontrola nakon histeroskopije...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Malena jesi li ti vadila svježe briseve prije histeroskopije? Disi je radila? Koliko si bila u bolnici?

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Drage moje evo da vam se malo javim. Čitam ja vas tu i tamo al me strašno rastuži kad pročitam da se nekome na forumu desi nešto loše pa par dana samo o tome razmišljam i zato sam se malo makla od svakodnevnog čitanja Rodinog foruma. Nadam se da se nećete ljutit zbog toga i da ne mislite da sada kad je meni uspilo - ne mislim na vas. Mislim ja itekako. Ali sad sam u periodu kada mi treba mir i kad se jednostavno moram maknut od nerviranja i pretjeranog razmišljanja jer ipak mi je najvažnije da moje bebe i ja izguramo ovo uspješno do kraja jer znam koliko je sve ovo rizično. Ne opterećujem se ničim nego mirujem i brojim dane. Eto toliko od mene. Svim curama želim puno uspjeh, velike bete i šta manje stresova.Šaljem vam veliki poljubac .

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

peugeot draga razumijem te , cuvaj se <3

inna za veliiilikuuuuuuuuuu beturinu <3

corina draga ja cekam kad ces na fet ....ako budes morala na histero sretno !!! ( mozda i prirodno posle upali )

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

cure koje ste na firulama, rade li oni subotom punkcije i transfere???

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Crvenkapo moja pa ne mogu prirodno ostati trudna i da me okreneš naopako, nemam jajovode.
    Sutra idem napraviti briseve pa kroz koji dan na histeroskopiju.
    Kako stvari stoje FET me čeka u 3-4 misecu.
    Crvenkapo kad ti planiraš ponovo put Splita

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

haha vidis mene lude i senilne , sta ces pukla ko kokica

ja idem u 3mj

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    cure koje ste na firulama, rade li oni subotom punkcije i transfere???
    Znam da su radili subotom sigurno (obično jedan doktor), ne vjerujem da se nešto mijenjalo.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nisam radila svjeze briseve,bila sam u bolnici jednu noc.taj zahvat mi je radio dr.Šparac....
    evo nakon nekidasnje kontrole endometrij na polovici ciklusa 4 mm...to je za mene pomak...
    sad bi ttrebalo lagano u postupak....
    cure svima puno srece,one koje su trudne skolske trudnoce,one koje cekaju betu velike bete....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Malena hvala puno na informacijama, ja ću kroz 10-tak dana na histeroskopiju.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Split - Firule rekla bih prati loša reputacija - kao loši rezultati, loša uspješnost, slično kao i Osijek, ali se malo ovdje na forumu piše.

Pa bih vas Splićanke zamolila da ako što znate vezano za Firlue da napišete ovdje.......
    kako rade,
    jel se dugo čeka,
    kakva im je uspješnost,
    rade li ICSI,
    kakvi su prema pacijentima, itd.
    jel znate trudnice s Firula (znam da imamo na forumu jednu, čitala u potpisu),
    koliko postupaka mjesečno/godišnje uopće rade,
    koliko imaju liječnika, specijalista humane reprodukcije,
    koliko embriologa,
    zašto Splićanke, Dalmatinke i dalje često (imam dojam) dolaze u ZG na liječenje pored svoje klinike (što je legitimno, mnogo Slavonki dolazi u ZG i još uvijek dosta Istrijanki i Kvarnerki unatoč bolnici u Rijeci)?

Hvala na odgovorima! Sretno svima!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Crvenkapo moja pa ne mogu prirodno ostati trudna i da me okreneš naopako, nemam jajovode.
    Sutra idem napraviti briseve pa kroz koji dan na histeroskopiju.
    Kako stvari stoje FET me čeka u 3-4 misecu.
    Crvenkapo kad ti planiraš ponovo put Splita
    Draga moja Corina, znaci ja i ti opet u nove pobjede u isto vrijeme...
    Nadam se da si mi ok.. Mene nije bilo dugo, malo sam se od svega oporavljala..
    Sad sam se "oružala" macinom travom i tako malo radim na sebi da prekratim vrijeme..
    Isto me opet vata panika nakon svega opet prolaziti nanovo

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hedoniza draga neka si se ti malo odmorila od svega, treba napuniti baterije. Vrhuta je dobra, ja sam još pila i marulju samo nju piješ do polovice ciklusa koliko se ja sjećam. Znam da su kombinacija njih dvije dobre.
    Ahhhh ja mislim da sam napunila baterije ali ma ponekad ne znam ni sama eto sad idem na tu histeroskopiju. Iskreno pun mi je kufer da me svako malo netko prčka dolje. Al dobro bar nema straha od ginekologa ( to mi je kao- dobro jutro, izvoli te ) .

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

vjeruj mi draga moja da mi je isto tako, kao i tebi na izvoli te.. samo previse me muci svaki novi postupak.. mislim sad bar znam kako to ide.. ali isto me zivcira sve skupa ovo cekanje, pa onda hoce li me opet stavljat na dugi protokol. ocu li ovog puta dobiti vise jajni stanica... ali otom potom sta bog da..

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala vam na podršci cure moje

A moja matto i ja na tebe često mislim,i neki dan na transferu,ležala sam na onom istom krevetu na kojem sam tebe vidjela prvi put. Pozdrav i sto poljubaca malom Aleksandru.

A ja.... dovoljno sam "stara " u ovome da ne tražim simptome,ali kada vidim da nisam napuhnuta,odmah se razočaram,to mi se jedini put desilo u uspješnom postupku,i sada već vidim da od puhanja nema ništa,a od trudnoće...vidjet ćemo

sve vas ljubim

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Split - Firule rekla bih prati loša reputacija - kao loši rezultati, loša uspješnost, slično kao i Osijek, ali se malo ovdje na forumu piše.

Pa bih vas Splićanke zamolila da ako što znate vezano za Firlue da napišete ovdje.......
    kako rade,
    jel se dugo čeka,
    kakva im je uspješnost,
    rade li ICSI,
    koliko embriologa,
    zašto Splićanke, Dalmatinke i dalje često (imam dojam) dolaze u ZG na liječenje pored svoje klinike (što je legitimno, mnogo Slavonki dolazi u ZG i još uvijek dosta Istrijanki i Kvarnerki unatoč bolnici u Rijeci)?

NEma nikakvih informacija vezano za Firule?

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga Kadauna,
    ja nažalost ne mogu u potpunosti odgovoriti na pitanje, jer nisam nikad prošla postupak u splitskom KBC-u. Samo sam nekoliko puta otišla tamo, jer mi je u jednom trenutku to bila opcija. Ono što mogu reći jest da je glavna sestra Zdenka spremna odgovoriti na svako pitanje. No, na telefon ju je teško dobiti (barem prema mojem iskustvu). Ono što znam (a voljela bih da me cure dopune i isprave ako sam u krivu) sada rade troje doktora: Budimir, Marušić i Šunj. Šunj je friška s porodiljnog i čini mi se da je kod nje najmanje čekanja. Bila sam kod nje na razgovoru i jako je ugodna, a sad koliko je uspješna - ne mogu potvrditi. Ono što je možda korisna informacija, za prvi pregled treba se naručiti preko centralnog naručivanja, a ne na humanoj. Što se čekanja tiče, ne znam je li ovisi o liječniku, ali ja sam što se dr. Šunj tiče mogla odmah dogovoriti postupak. Suprug je tamo radio spermiogram, termin je čekao oko mjesec i pol, a čini mi se da je jedan mikrobiolog dr. Tandara.
    Eto toliko, više detalja ne znam, nadam se da će se cure javiti s više informacija...
    Pozdrav

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo da se i ja nadovežem , od biologa nije dr. Tandara sam,ima i mlada biologica Ana i ona kad nema doktora sama sve obavlja,i kada si na dogovoru s doktorom za postupak ako imaš večinu nalaza možeš vrlo brzo ući u postupak,čak možda i idući ciklus ako netrebaju neki posebni nalazi koji se čekaju,i ako postupak ne uspije možeš več nakon nekih 4-5 mjeseci opet,možda se može i ranije ako nije jaka stimulacija ali to neznam. Postotak uspješnosti neznam ali ima cura kojim uspije tamo iz prve a i nas kojima to još nije uspjelo,ali nije mi uspjelo ni u Zagrebu.

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

kako rade,
    jel se dugo čeka,
    kakva im je uspješnost,
    rade li ICSI,
    koliko embriologa,

draga Kadauna mislim da firule prati loša reputacija zbog firula samih,mislim kad vidiš kako izgleda bolnica,redovi ovo ono,vjerovatno ne ulijeva neko povjerenje. Dok nije otvorilo novo rodilište mislim da bi i ja išla negdi drugdje čisto zbog predrasude. Cijeli svoj život sam mislila da češ najbolji tretman dobit u privatnika ali sam se prevarila i izgubila puno godina vjerujući privatnicima. Za mene se sve promjenilo kad me moj brački soc.ginić poslao kod dr.Budimira a on krenio odma u akciju, hsg,laparo-sve obavila u roku par mjeseci a ni jedan postupak nisam čekala duže od dva mjeseca nakon dogovora. Prva stimulacija je bila probna da se vidi kako reagiram i bila je dobra (6js) štoperica pogođena,rade sve dane u tjednu pa nema straha od nedelja ili praznika,ako tvoj doc. nije tu preuzme te drugi. Sama sam kriva zbog ove duge pauze između 2. i 3.postupka a tu je bila i ureaplazma, bila sam prošli tjedan na dogovor i krečem odma idući ciklus sa svježim nalazima hormona,uzv 20dc i kad dobijem mengu krečem. Sestru Zdenku je za informacije najbolje zvat iza 1 sat jer tad je mirnije i onda če ti dat sve odgovore, puno cura s firula nije na forumu ali znam da večina čita,žao mi je što se ne jave ali eto, trudnoća ima,evo i jedna moja bračanka je uspila iz 3.puta. Povirila sam jednom u knjigu di zapisuje postupke i ima ih otprilike 15 mjesečno (svaki od njih) to je neka dobra brojka ni previše ni premalo da ne nastane gužva na punkcijama i transferima. Za tretman dr.Budimira imam samo riječi hvale ali moraš bit i svjesna da kad je gužva gužva je i onda ide ko po traci

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Draga inaa, želim da ti od toga kreveta krene isti scenarij kao kod mog zadnjeg postupka, znam jednom mi je doc. P. rekao da su ti prvi trenutci presudni, a poslije „možeš i igrati košarku“. Tako kad se osvrnem na zadnji postupak mislim da je sto posto u pravu jer toga dana šale sestre M., doc. P., taj osjećaj mira, spokoja na transferu, mene je podsjetilo na snježnu tišinu, polučili su uspjeh. Kako se bliži veljača ponovno sam pod tim dojmom, jednostavno mislim da ću se svake veljače prisjećati kako je bilo na transferu, jer to su slike koje zauvijek ostaju urezane u sjećanju. Nestrpljivo čekam tvoju betu i šaljem sve svoje pozitivne misli za uspjeh,

Nisam bila na firulama, zapravo nisam bila nigdje osim na Citu (četri inesminacije, 5 IVF-ova, dvije trudnoće, od toga jedna uspješna) pa o tome ne mogu dati svoje mišljenje. Meni je Cito bila najbolja opcija, manje su gužve, ne baš uvijek ali manje nego u državnim bolnicama, i ma koliko zvučalo čudno meni je Cito financijski bio povoljniji nego bilo koja druga klinika.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure imam jedno pitanje za vas, mendtruacija mi kasni par dana, to je na prva koju sam trebala dobiti nakon mpo, znaci prvu sam dobila kad sam prekinila sa utricima a sada je tribala ona redovna doc i ne dolazi nikako.. Uglavnom sad me brine jer mi se pojavio nekakav zuto zeleni iscjedak na gacicama, to nikad u zivotu nisam imala.. Imali neko kakvi iskustva sa tim?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

NEma nikakvih informacija vezano za Firule?
    i ja sam u postupku u kbc. tek smo na početku pa nemogu ništa konkretno govorit. za sada nismo požalili šta smo išli u kbc a ne privatno.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja sam na firulama i o svom iskustvu sam pisala na odbrojavanju pa da se sad ne ponavljam, ugl prekinut mi je postupak nije bilo js e sad tko je kriv ja ili dr neznam-možda čak dr je falila terapiju!inače svi su ljubazni i izlaze u susret sve je novo i uredno..............bila sam i u Cita i nije mi uspjelo tako da smatram da je to sve velika sreća!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

cure moje,moja beta je negativna.... idemo dalje...

pozdrav za moju matto koja je nestrpljiva i znam da će nakon ovoga biti jako tužna. I moju crvenkapicu,znate kako smo zvali denny,dobri duh foruma,a ja kad sam upoznala crvenkapicu,to mi je bila prva pomisao,ona je jedan dobri anđeo,zaslužila je svu sreću ovoga svijeta.Molim se za nju i za sve vas
    Posljednje uređivanje od inaa : 01.02.2013. at 14:53

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Inaa žao mi je

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Inaa jako mi je zao
    Grlim i nadam se da ce onda i ovaj put biti treca sreca, naravno, sa najljepsim zavrsetkom!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Inaa jaaako mi je žao!
    Ne znam što da kažem, nema nekih riječi utjehe jer sad sve isprazno zvući...
    Ali znam da ćeš uskoro dignuti glavu i krenuti dalje... jer tvoja bebica te čeka, sigurna sam u to.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

draga moja inaa

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

draga inaa, ne znam što bih rekla, što god napišem ne zvuči mi dobro, grlim te jako, jako, barem to mogu reći.
    U mislima si mi cijeli tjedan, sve sam svoje pozitivne mislili usmjerila tebi, jučer sam tko zna koliko puta ba poslu otvorila forum,
    tužna sam danas, ali znam da ti imaš snage za dalje, znam ti po pogledu koji imaju žene što ne odustaju i sada ga imam u sjećanju....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Inaa

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo nam je dan poceo sa placem(
    molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo koliko znaci....

Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!

http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

svim budućim mamama koje čekaju betu želim najveću.....a trudnicama sretna rođenja najslađih bebica.....nisam se dugo javljala, nažalost i moja drga insjemenacija je bila neuspješna........koliko suza, moja snaga je potonula čak i pred labaratorijom jer nisam imala snage da suzdržim suze.....ali znam jedno nikad neću izgubiti nadu i vjeru u Boga da ćemo moj muž i ja jednoga dana držati u naručju jednu malu bebicu.....

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ajma i ja se nadam tomu nasa nada za bebicom nikad nece umrit ako triba idemo i na kraj svita

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozivam vas da nam se pridruzite na odbrojavanju

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    AB .
    cao svima nova sam u ovome svemo... 4dan mi je nakon transfera i nista ne osjecam samo me prva dva dana uzasno bolila leda

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

simptome 00000000 aajme cekam tu beturinu kao da je cijela vijecnosttt

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

corina di si ti
    vedre ??

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Allllo kapice.vedre je tu.jos nije trudna al bit ce.
    evo pripremam se i ja u novi postupak.kad ti kreces?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hocemo onda zajedno :D ?
    ja mozda u 3mj a mozda u 4mj , moram sniziti tsh

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pozzz curke moje

samo da vam mahhnem, ne pišem često al redovito vas čirnem da vidim šta se dešava. Svima šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam trebale

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ej cure u pomoc plizzzzzzz jutros na ulosku mi se pojavio kao svijetlo smedi iscjedak kao bilo pranje pmozzz jel itko imao takve simptome i 5dan mi je nakon transfera hvala unapriddddd

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja za 10ak dana idem na dogovor, nadam se postupku u 3. misecu
    Argoo sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kapice,mozda cemo zajedno.... Nebi nam bilo prvi put. Al nadam se da je zadnji.
    Draga moja samo ti snizi taj zlocesti tsh i odma u nove pobjede.
    Loly oces opet u cita?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Je Vedre idem opet u Cito, bez obzira što je prošli put bilo neuspješno, nekako virujem ekipi iz cita
    Posljednje uređivanje od Loly : 09.02.2013. at 22:34

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Crvenkapo, evo mene tu sam svako malo ćirnem da vidim što se događa, ali trenutno ne pišem baš previše. U fazi sam mirovanja.... iščekivanju histeroskopije 1.3 pa eto i mene na FET U 4mj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •