Stranica 70 od 115 PrviPrvi ... 2060686970717280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    I tako ja sad pretražujem miksi piksi i cerekam se..

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I tako ja sad pretražujem miksi piksi i cerekam se..
    Draga Konfuzija, ja sam ti u 11 mj imala postupak u kojem ti je raden i imsi. Dakle on ti oko 5% bolju sansu daje,znaci ako ti je uspjeh postupka 3o posto sa njim ce ti biti 35%-40%. Meni nazalost ni sa njim nije bilo uspjesno.

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hocete mi reci kad je dr Poljak iduci tjedan

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dr Poljak ti radi sljedeći tjedan ujutro.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja isto mislim da je to bio iskaz njegovog pomaknutog smisla za humor.
    Zasto bi pobogu zeni nakon 3. neuspjesnog Ivf-a predlozio odustajanje, a lijeci parove sa azoo, zene visokih godina i visokog Fsh...
    Ko moze provariti ko ne osobna je stvar i naravno da ima utjecaja na izbor, ali u ovom slucaju, mislim da je bila rijec o (losoj) sali.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto mislim da je to bio iskaz njegovog pomaknutog smisla za humor.
    Zasto bi pobogu zeni nakon 3. neuspjesnog Ivf-a predlozio odustajanje, a lijeci parove sa azoo, zene visokih godina i visokog Fsh...
    Ko moze provariti ko ne osobna je stvar i naravno da ima utjecaja na izbor, ali u ovom slucaju, mislim da je bila rijec o (losoj) sali.
    Onda ovako, konkretno, meni je nakon 4. neuspjeha sa mojih 31 g. rekao da nema pojma sta bi vise sa mnom, a odgovorno tvrdim i znam da neke stvari nije ni pokusao, a zeni na punkciji do mene, nakon nekoliko neuspjesnih postupaka (ne znam tocan broj) da sta ona jos radi tu i kad misli odustat!? Za pretpostavit je da je bila njegova pacijentica pa promijenila lijecnika (a on je dopao na punkciji) zbog njegovog pomaknutog smisla za humor, bas prekrasno!

E da, dobro pitanje je "Zasto?" ...
    Posljednje uređivanje od medena8 : 23.02.2013. at 15:45

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure moje drzite se i ja se lagano spremam u postupak,mislila sam da ce ovaj puta biti lakse,da cu biti mirnija.al nije tako.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Medena, dopusti da stvarno nije znao što bi s tobom..

Miksi-piksi, miksi-piksi, ima l' koga tude?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jesi nasla sto miksi piksi iskustava?

Ma, iskreno, meni se ne da ni opravdavati ni kuditi. Cudak je. Meni drag, nekom grozan i to tako ide u zivotu.
    Izbor mpo lijecnika usporedila bih mozda sa izborom psihijatra (po delikatnosti podrucja kojima se bave, emocijama koje su u to ukljucene...) -mora ti sjesti kao rukavica da bi mogao reci "to je dr za mene". Do tada, trazis dalje, ili prihvatis nekog tko ti ne sjeda ali vjerujes u njegovu strucnost (ili imas srece pa zatrudnis prije nego nades pravog).

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne dopustami to argumentirano jer je imao ideju od koje je nekim cudom pri slijedecem susretu odustao bez dovoljno jasnog objasnjenja! Tom istom idejom su se vodili lijecnici (dr. Marusic, dr. Budumir i dr. Tandara) u KBC-u, a rezultat se jasno vidi u potpisu!
    Toliko od mene zbog onih koje na ovom dijelu traze korisne informacije, a ovo je ipak SAMO jedno iskustvo koje ne mora ikome koristiti...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne dopustami to argumentirano jer je imao ideju od koje je nekim cudom pri slijedecem susretu odustao bez dovoljno jasnog objasnjenja! Tom istom idejom su se vodili lijecnici (dr. Marusic, dr. Budumir i dr. Tandara) u KBC-u, a rezultat se jasno vidi u potpisu!
    Toliko od mene zbog onih koje na ovom dijelu traze korisne informacije, a ovo je ipak SAMO jedno iskustvo koje ne mora ikome koristiti...
    Medena, imamo slične dijagnoze i puteve, ja isto sve OK, a MM oligoasthenosp...pošto nisam u toku od prije, da li je dječak već došao na svijet ili???

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Medena, imamo slične dijagnoze i puteve, ja isto sve OK, a MM oligoasthenosp...pošto nisam u toku od prije, da li je dječak već došao na svijet ili???
    Zelim ti od srca da ponovis "moj put" !
    Djecaka zeljno iscekujemo, mogao bi svaki dan!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Zelim ti od srca da ponovis "moj put" !
    Djecaka zeljno iscekujemo, mogao bi svaki dan!
    Medena8, to je predivno!!! Mogu mislit koji je to osjećaj, nakon 4 neuspjela puta i toliko borbe sad si pred porodom, PREKRASNO...želim ti sve najbolje i što lakši porod!!! Kakva ti je bila punkcija na Firule, jel se dobije nešto protiv boli...jel razlika u Cita i na Firule šta se punkcije tiče?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I nama je dr. Poljak na prvom razgovoru, zbog azoospermie, nigdi niti jednog spermija rekao da bi možda bilo najbolje da odustanemo, (jer imamo već dite) na što sam mu ja odma rekla - ne dolazi u obzir!!! On me pogleda i kaže ajmo vidit što se može napravit. Sad se spremamo u drugi pokušaj i čak idemo u full stimulaciju, sda dobijem više js, jer je u prošlom postupku nađeno u ejakulatu nešto spermija, a imamo i zamrznutu spermu.
    Samo sam tila reći, da se bitno i postaviti dr.-u, odma reći što i vi mislite i nedat se obeshrabriti!
    Sretno cure svima di god išle!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure to je dr.Poljak to je njegov stil takav je nekome paše nekome ne,meni je osbno drago da je takav je me kroz smjeh opusti,sjećam se kad sam vadila js bija mi je dr Š ozbiljan ni rječi progovorit sve profesionalno,a ja u teškom strahu, na vraćanju mi je bija dr. P svi smo se zezali tako da je to meni draže! to je sve to osobe znam curu kojoj je Šunjica odlična al eto ja nisam bila te sreće.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Željkice kakav je plan za 3. mj? Kad startaš i s čim?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Željkice kakav je plan za 3. mj? Kad startaš i s čim?
    Startam za nekih 10-tak dana kad stigne vještica,i idemo sa puregonima valjda gonale više ne koriste.Vidim u potpisu da i ti krećeš u 3 mj.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Startam za nekih 10-tak dana kad stigne vještica,i idemo sa puregonima valjda gonale više ne koriste.Vidim u potpisu da i ti krećeš u 3 mj.
    Draga i ja krećem za 10ak dana Očekujem mengu oko 03.03., i od 2 dc sam pikalica puregonom!
    Nadam se da će nam ovaj biti dobitni

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza, hvala na odgovoru, imaš pp.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly onda se pratimo i ja bi tako trebala dobit i da od 2 dana pikalica,morat ću se prisilit da ih dajem sama sebi! ovaj nam je 100 % dobitni!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

draga ja sam bila na picsi imsi metodi još prrije 2 godine, kad su tek uveli tu metodu. uspjelo je ali sam sa 12plus5 imala missed ab. mislila sam da se to ne moze dogoditi sa TAKVIM probirom spermija, ali eto. Muz i ima oat, morfologija mu je grozna, pokretljivost 1% a volumen umanjen. Mislim, to je metoda odabira najboljih morfoloskih spermija, ali nema garancije.
    A sto se tiče Poljaka, meni je sjeo. Ali nekako sam čudno emocionalno vezana za VV i 5-6 satno čekanje u čekaonici pa sam se vratila gore. I sad sam u 14 tjednu bez imsi picsi i toga svega, i bez 14ooo kuna :) sorry, sa PLUS 14000 kuna
    Posljednje uređivanje od anabanana : 24.02.2013. at 16:24

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Crvenkapice oćeš nam se i ti pridružiti u 3. mj? Kad ti planiraš?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage cure evo htjela bi se uključiti na ovaj forum jer sam jedna od onih koja iza sebe ima 4 neuspjela MPO postupka U Cita. U 3 mj. sam naručena na Firulama kod dr.Šunj pa molim ako ko ima više iskustava s Firulama da se javi? Medena8 kod koje dr si ti bila na Firulama. Hvala!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj split13 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure evo htjela bi se uključiti na ovaj forum jer sam jedna od onih koja iza sebe ima 4 neuspjela MPO postupka U Cita. U 3 mj. sam naručena na Firulama kod dr.Šunj pa molim ako ko ima više iskustava s Firulama da se javi? Medena8 kod koje dr si ti bila na Firulama. Hvala!
    Ja sam bila kod dr. Marusic, ali mi je na nekoliko folikulometrija i na punkciji bio dr. Budimir (vrijeme pred ljeto, vec krenuli godisnji... ). Ako trebas bilo kakav detalj, pitaj konkretno, mozes tu ili u privatnoj poruci, kako ti draze, stojim na raspolaganju!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala ti draga Medena8!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sara10 hvala! Sretno i tebi, nek bude 4. sreća

Split13 i tebi želim puuuno sreće!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Loly Hvala i ja tebi puno sreće želim!
    Sara 10, ja sam kod Dr. Šunj, htjela sam kod Dr. Marušić ali ona je još bila odsutna kad sam se ja odlučila da ću ić na Firule, a za Dr. Budimira sam čula da je prebukiran.Prijateljica mi je zatrudnila kod Dr. Marušić prije godinu dana iz petog puta. Bila sam samo jednom na razgovoru s Dr. Šunj i pari mi se korektna.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

cure moje drage ma kod kojeg dr bile želim nam svu sreću ovog svijeta da dođemo do cilja,bilo to na firule ili u cita!!!!!!!!!!!!!!!!svi su oni tu da nam pomognu još samo da se kazaljke poklope!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A dr. Poljak šta reći o njemu?!!! Cijenim ga kao stručnjaka na ovom području, ali mislim da je ponekad brzoplet i površan i definitivno money, money...

ovo sa lovom uopce nije istina i to mogu mnogi potvrdit

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro cure, nadam se da ste mi sve dobro? Koliko vas sad opet ide 3-4mj? Meni je problem sto neznam ocu 3 ili 4 mj jer neznam oce me opet stavljeti na dgi protokol? Imali tko od vas da je stavljan na dugi protokol vise puta? Savrseno napisano Matto!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure, nadam se da ste mi sve dobro? Koliko vas sad opet ide 3-4mj? Meni je problem sto neznam ocu 3 ili 4 mj jer neznam oce me opet stavljeti na dgi protokol? Imali tko od vas da je stavljan na dugi protokol vise puta? Savrseno napisano Matto!
    Hedoniza možda ti je najbolje da odeš najprije do dr. P na razgovor, pa ćeš vidit koji ćeš protokol dobiti, a i on će ti reći kad možeš ići. Ja sam prošli put bila u polustimuliranom (femara+menopuri), sad sam dobila dugi.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza možda ti je najbolje da odeš najprije do dr. P na razgovor, pa ćeš vidit koji ćeš protokol dobiti, a i on će ti reći kad možeš ići. Ja sam prošli put bila u polustimuliranom (femara+menopuri), sad sam dobila dugi.
    Draga moja Loly ja sam ti u dr.Š, da otici cu danas popodne pa cu vidjeti. Tebi zelim svu srecu i da nas obradujes jednom velikom pozitivnom beturinom.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Draga moja Loly ja sam ti u dr.Š, da otici cu danas popodne pa cu vidjeti. Tebi zelim svu srecu i da nas obradujes jednom velikom pozitivnom beturinom.
    kako si ti zadovoljna sa dr Š?

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kako si ti zadovoljna sa dr Š?
    Ja sam osobno prezadovoljna sa dr sparcem, tako jedno odlicno bice..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala draga! Sretno i tebi, javi kakav je plan za dalje
    Posljednje uređivanje od Loly : 28.02.2013. at 11:24

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja se moram javit u vezi s dr.Poljakom on može biti da je jako stručan al moj prvi i posljedni susret s njim je bia grozan,on je jedini krivac za moj odlazak u Zagreb,ustvari morala bi mu se zahvaliti što sam otišla jer tek sam gore vidjela što su pravi doktori i prave sestre.Da se vratim mom prvom susretu,ja i suprug sjedimo za stolom i on govori nečete moči imati djece,treba na potpomognutu,ja u šoku jer to se nedogađa meni i gledam ga i plačem a ON ODGOVARA KOJI TI JE K.... ŠTA PLAČEŠ neznam koji mi je šok bia veči njegova prva ili druga rečenica. ...suzdržala sam se da nepuknem i da mu svašta ne odgovorim samo sam se digla i otišla i nikad me više nije vidia.Sad sam godinu dana u VV i imam samo riječi hvale za sve jer oni su jedna obitelj,teško je odlazit svaku malo u ZG al život je borba nema predaje ja znam da čemo mi uspjeti dr.Alebić to uvjek ponavlja i ja mu vjerujem....

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Menga uranila, od sutra krećem s puregonom

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

super sretnooooooooooooo!!!!!!!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ajd da jednom i ugodno iznanadi

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cvijete, u potpunosti te razumijem, to je katastrofa šta si doživila od dr. P i kako je nastupio. Takav njegov pristup se ne može opravdat ničim, može on imat neki svoj "stil", ali takve izjave meni nisu za jednog doktora. Pa koja bi cura išla u postupak kod dokt. koji joj kaže: "koji ti je k...", pa ja ne bi ni da je jedini u ST-u... Al zato svaka od nas donosi odluke ovisno o okolnostima u kojima se nalazimo. Cvijet, naravno da ćeš uspijet, kao i svi mi naravno, samo treba biti uporan i strpljiv...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly jel se sama bockaš?kako to ide sa puregonima?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly jel se sama bockaš?kako to ide sa puregonima?
    Je draga, sama se bockam i jednostavno je skroz. Sve je namješteno, samo staviš iglu za bockanje, navrtiš do koliko ti triba (ja 225), bocneš,
    držiš 5 sekundi i to je sva mudrost
    Nema mućkanja, navlačenja, promjene igala, super! Vidit ćemo za vikend kad bude folikulometrija kakav će biti situacija! Još malo pa ćeš mi se i ti pridružiti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Je draga, sama se bockam i jednostavno je skroz. Sve je namješteno, samo staviš iglu za bockanje, navrtiš do koliko ti triba (ja 225), bocneš,
    držiš 5 sekundi i to je sva mudrost
    Nema mućkanja, navlačenja, promjene igala, super! Vidit ćemo za vikend kad bude folikulometrija kakav će biti situacija! Još malo pa ćeš mi se i ti pridružiti
    a valjda ću i ja uspit sama,ja sam kukavica na stotu!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage djevojčice, gdje su u Splitu najpovoljniji Gonali i Cetrotidi? Ako mi usfali koji dok sam tamo..

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage djevojčice, gdje su u Splitu najpovoljniji Gonali i Cetrotidi? Ako mi usfali koji dok sam tamo..
    Moje osobno iskustvo ti je ljekarna Blatine to ti je povise bolnice firule, tamo je kao najjeftinije..

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moje osobno iskustvo ti je ljekarna Blatine to ti je povise bolnice firule, tamo je kao najjeftinije..
    Tenkju!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly kad je prva folikumetrija?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly kad je prva folikumetrija?
    Ne znam još. Zvala sam u Cito 1 dc, tribala bi doći u nedilju, tad je 6 dc, ali mi sestra rekla da nazovem još sutra, jer ne zna oće dr. to odraditi u subotu, ned. ili poned. Ali ja imam puregon samo za subotu, tako da ću morati subotu ili nedilju. Vidit ću sutra što će mi reći.
    Jesi ti imala kad folikulometrije vikendom, kako to ide?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nisam,al pretpostavljam da ćeš imat u sub ili pon,zovi ti njih danas za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav cure evo pratim vas već dugo a tek se sad odlučila registrirat, drago mi je šta se netko napokon javio tko ide na mpo na firule, ja sam trenutno u cita, al razmišljam da trebam nešto mijenjat pa sve kontam da idem na firule u budimira pa mi je drago da mogu ovdje iz prve ruke od cura saznat kako je to u bolnici. Iza mene je par spontanih, masu obavljenih pretraga,......

Zanima me kako to ide u bolnici šta se tiće plačanja vjerojatno se opet mora pokriti dio troškova konkretno pitam za ivf?

Negdje sam ovde pročitala da cito neće valjda više primat preko hzzo-a, tako da mi je bolnica još jedan korak bliže

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •