Stranica 71 od 115 PrviPrvi ... 2161697071727381 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly32, dobro nam došla, ja sam ti također odlučila na Firule nakon Cita. Naručena sam u dr. Budimira polovinom 3. mjeseca. Inače, moj gin. mi ga je ishvalio, kao i biologa dr. Tandaru (kaže to su nijanse između Romca i Tandare), a cijeli taj tim koji je sada na Firule šta se tiče MPO-a je prije toga bio u Petrovoj u ZG-u (koliko sam upoznata). Pošto će i meni to biti prvi put u bolnici, ne znam detalje, ali mislim da HZZO pokriva sve ili većinu troškova, o tome mogu više reći cure koje su već bile na Firule, pa neka me isprave ako griješim...

Medena 8 hvala na informacijama, nije ni meni ništa bauk, ali eto čisto da se informiram.
    Loly ja sam u Cita imala folikulometriju subotom. Loly DRŽIM FIGE!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Loly32, dobro nam došla, ja sam ti također odlučila na Firule nakon Cita. Naručena sam u dr. Budimira polovinom 3. mjeseca. Inače, moj gin. mi ga je ishvalio, kao i biologa dr. Tandaru (kaže to su nijanse između Romca i Tandare), a cijeli taj tim koji je sada na Firule šta se tiče MPO-a je prije toga bio u Petrovoj u ZG-u (koliko sam upoznata). Pošto će i meni to biti prvi put u bolnici, ne znam detalje, ali mislim da HZZO pokriva sve ili većinu troškova, o tome mogu više reći cure koje su već bile na Firule, pa neka me isprave ako griješim...

Ja sam već bila i kod Tandare i kod Budimira al ima od toga dobre 4 godine nažalost tada su bili još u starom rodilištu i rekli su mi da pričekam novo rodilište i bolju opremu jer da mi trenutno s obzirom na dijagnozu ne mogu pomoć i tada sam se odlučila za Cito, ali i Tandara i Budimir su ostavili pozitivan dojam na mene.

Da li dugo čekaš na pregled kod Budimira mislim koliko će ti proći od naruđbe do termina?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj loly32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam već bila i kod Tandare i kod Budimira al ima od toga dobre 4 godine nažalost tada su bili još u starom rodilištu i rekli su mi da pričekam novo rodilište i bolju opremu jer da mi trenutno s obzirom na dijagnozu ne mogu pomoć i tada sam se odlučila za Cito, ali i Tandara i Budimir su ostavili pozitivan dojam na mene.

Da li dugo čekaš na pregled kod Budimira mislim koliko će ti proći od naruđbe do termina?
    Loly 32 ja sam ti zvala 18.02. da se naručim i rekla sestri da želim u dr. Budimira, a on ima preglede samo četvrtkom, pa me zapisala za 14.03. jer prije nije bilo mjesta, a ja sam htjela baš kod njega. Al ako ti nije bitno kod kojeg ćeš dr., možda onda i ranije dobiješ termin..

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly 32 ja sam ti zvala 18.02. da se naručim i rekla sestri da želim u dr. Budimira, a on ima preglede samo četvrtkom, pa me zapisala za 14.03. jer prije nije bilo mjesta, a ja sam htjela baš kod njega. Al ako ti nije bitno kod kojeg ćeš dr., možda onda i ranije dobiješ termin..
    Pa ajde ne triba baš puno čekat mislila sam da je i duže ja bi isto išla kod njega al probat ću još jednom u cita nadam se iz sveg srca da će mi uspit ako ne najvjerojatnije idem na Firule nekad je možda i dobro malo prominit sredinu i dr.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage Loly32 i Sara10 kako je meni rekla Dr. Šunj Hzzo odobrava određenu količinu ljekova nije mi rekla koju...sobzirom da sam ja u Cita u jednom protokolu primila 35 menopura što je dosta, neznam baš da će mi to sve pokrit hzzo , ali dr Šunj mi je rekla da ćemo se dogovorit pa da ću ja kupiti dodatno što mi bude trebalo...sve ću pitati kad idem na dogovor za protokol sad u 3 mj. pa vas obavjestim.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Loly, ja sam imala par folikulometrija za vikend. Uvijek bi se dogovarala direktno sa dr, jer on najtocnije zna kad je i dokad u klinici.

Djevojcice, svima vam drzim fige za plodno proljece

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

loly, sve troškove u bolnici pokriva HZZO. po novom zakonu svaki par ima pravo na 4 inseminacije, 4 stimulirana i 2 prirodna IVF-a na račun HZZO-a.
    nažalost se baš nedavno dogodio slučaj da su na firulama jednoj forumašici rekli da sama kupi dio lijekova jer su bili u manjku. nakon toga su joj taj postupak kompletno zeznuli jer su krenuli s premalom dozom lijekova i još su joj povrh svega taj fijasko pribrojali postupcima preko HZZO-a. nemojte si dozvoliti takve stvari - borite se za prava koja vam pripadaju!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split 13 prije koliko si bila na pregledu kod dr. Šunj? Pitam jer me zanima koliko dugo od pregleda se čeka da se krene u protokol? Ako sam ja na pregledu 14.03. zanima me hoću li "uskočit" do ljeta, do 5-6 mjes. sa postupkom?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split 13 prije koliko si bila na pregledu kod dr. Šunj? Pitam jer me zanima koliko dugo od pregleda se čeka da se krene u protokol? Ako sam ja na pregledu 14.03. zanima me hoću li "uskočit" do ljeta, do 5-6 mjes. sa postupkom?
    Draga Sara10 ja sam ti u 1mj. bila na prvi dogovor sa svim nalazima i napisala mi je da planiramo postupak u 3 mj jer sam ja tako htjela sobzirom da sam još u Cita imala 1 FET kojeg sam odradila u 2 mj nažalost bezuspješno..., tako da sam se zapisala za 13.03 u anbulantu za dogovor za protokol pa se nadam da ću moć odmah uletiti (naravno moraš imati sve nalaze spremne za postupak) a i mislim da se ne ćeka dugo.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj split13 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Sara10 ja sam ti u 1mj. bila na prvi dogovor sa svim nalazima i napisala mi je da planiramo postupak u 3 mj jer sam ja tako htjela sobzirom da sam još u Cita imala 1 FET kojeg sam odradila u 2 mj nažalost bezuspješno..., tako da sam se zapisala za 13.03 u anbulantu za dogovor za protokol pa se nadam da ću moć odmah uletiti (naravno moraš imati sve nalaze spremne za postupak) a i mislim da se ne ćeka dugo.
    Split13 jel mi možeš ukratko samo napisat koje sve nalaze trebam imat spremno i je li MM također treba friške nalaze? Ja sam napravila kompletne nalaze prije nego što sam krenila prvi put u postupak u Cita, a to je bilo u 02/2012 pa pretpostavljam da će dr. sada tražiti friške!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split13 jel mi možeš ukratko samo napisat koje sve nalaze trebam imat spremno i je li MM također treba friške nalaze? Ja sam napravila kompletne nalaze prije nego što sam krenila prvi put u postupak u Cita, a to je bilo u 02/2012 pa pretpostavljam da će dr. sada tražiti friške!!
    Draga Sara10, treba ti :

1.nalaz hiv i hepatitis (ti i muž)
    2.papir za pristanak ( uzmeš u sestre Zdenke)
    3. nalaz spermiograma ali napravljen u bolnici
    4. urinokultura (ti)
    5. papa test + obrisak na hpv
    6. nalaz svh briseva
    7. nalaz svh hormona
    8. nalaz AMH
    9. i ostale nalaze koje imaš (trombofilija ili kardiogram itd)

Mislim da nisam ništa zaboravila!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja ću u mislima pit kavu s vama!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Željkica je u pravu još zaboravih napisat vjenčani list ne stariji od 3 mjeseca...za briseve ne piše koliko trebaju biti stari ali pretpostavljam ne stariji od 6 mjeseci , bolje da su friški..sestra Zdenka mi je dala papir kad sam bila na dogovor s dr.Šunj šta sve treba izvaditi tako da sam se vodila po tom papiru.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kakvo placanje lijekova ako idete preko hzzo ? svi lijekovi idu preko hzzo , ne znam kako uopce bolnica moze raditi ivf ako nemaju sve lijekove ...
    jedino femara ona se placa

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo ja cu opet konkretno i iz svog iskustva... 24 gonala, 5 cetrotida i 1 ovitrelle, sve na teret hzzo-a (imam i dopunsko, nisam sigurna je li to kod nasih sifri muskog/zenskog steriliteta bitno!), a koliko sam pohvatala, rijetko kad idu s Femarom (netko je spomenuo). Za one koje su pitale i koliko ce vremena proci, pretpostavljam da ce vas nastojat ubacit odmah sa slijedecim ciklusom, kao i mene, eventualno prema, recimo to tako, "tezini" dijagnoze, sto je uostalom i u Cita bio jedan od kriterija, barem u mom slucaju...

Kao sto je maca p. rekla, od srca vam zelim plodno proljece!!!!

P.S. Nije cudno da u bolnici budu u manjku s lijekovima, u ovoj drzavi, nazalost, nista vise ne smije iznenaditi... nije do njih, do sustava je, upravo kao i niz drugih okolnosti za koje ih se proziva i stavlja u negativne kontekste (ciljam na osoblje odjela Humana reprodukcija KBC-a Split...) ...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

medena kad je termin,sad brzo?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    medena kad je termin,sad brzo?
    Je, draga, za 2 tjedna, nadam se da cemo ranije
    Imas ticker u mom potpisu (klik na ČUDESNI DJEČAK), valjda nisi isla za tim

Jesi ti spremna za nove pobjede?!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Je, draga, za 2 tjedna, nadam se da cemo ranije
    Imas ticker u mom potpisu (klik na ČUDESNI DJEČAK), valjda nisi isla za tim

Jesi ti spremna za nove pobjede?!
    ah evo sad vidim a baš sam smotana , želim ti šta bezbolniji porod i da sve prođe uredu!
    a ja??a jesam valjda spremna al opet me neki strah hvata jer bliži se dan,samo da mi gripa prođe do tad.
    Posljednje uređivanje od željkica : 01.03.2013. at 08:50

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo da vam javim ja sam bila u Dr.Š danas. Uglavnom opet sam na dugom protokolu, za 15 dana bi trebala pocet sa decapeptylima, a sad mi je rekao da ce vidit sta ce mi dati za dalje oceli ponovo gonale ili nesto drugo.. Tamo da bi moja punkcija trebala biti pocetkom 4 mj..

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Medena8 želim ti svu SREĆU i da što bezbolnije na svjet doneseš tvog ČUDESNOG dječaka....a nama svim "čekalicama" želim strpljenja i snage jer doći će i naš dan!!!!!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo drage moje ja napokon dočekala i svoj dan za histeroskopiju ..... Evo ležim u OB Zadar i čekam svoj red... Več večeras sam sam svojoj kući

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje ja napokon dočekala i svoj dan za histeroskopiju ..... Evo ležim u OB Zadar i čekam svoj red... Več večeras sam sam svojoj kući
    Draga sretno, drži se

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Corina II SRETNO!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bit ces ti ko nova za cas! a onda bi mogle i onu kavicu ispiti?!?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

CorinaII sretno!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

corina sretno!!!!!!!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobila sam neku turbo tableticu i sad sam cila fiuuu i bas mi je dobro .
    Maco kava obavezno - ako bude lipo vrime slijedeči tjedan mislim da bi mogla do bg pa da se napokon upoznamo

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dobila sam neku turbo tableticu i sad sam cila fiuuu i bas mi je dobro .
    Maco kava obavezno - ako bude lipo vrime slijedeči tjedan mislim da bi mogla do bg pa da se napokon upoznamo
    A mogla bi Maca i do Zd, pa da popijemo jedan makijato na Kalelargi . A Maco?!

Ima još cura koje bi na kavicu, pa mi mogla uskoro pasti jedna zadarska

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    A mogla bi Maca i do Zd, pa da popijemo jedan makijato na Kalelargi . A Maco?!

Ima još cura koje bi na kavicu, pa mi mogla uskoro pasti jedna zadarska
    Ako dogovorite jednu ranopopodnevnu suncanu, mogla bi.
    Maca je ovisnik o suncu i pre lijena je dolaziti na ranovecernje kavice

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Loly moja imaš ti pravo mogla bi i Zadarska kavica pasti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara10 treba ti vjenčani list ne stariji od 6 mj, hiv i hepatitis tvoj i od muža,spermiogram al od firula (ne priznaju od cita) za briseve nisam sigurna ,ako sam šta izostavila neka me isprave

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly jesi zvala Cito?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly jesi zvala Cito?
    Jesam, ujutro mi je folikulometrija, 5dc će biti, pa ćemo vidit kad opet! Živo me interesira kako ću reagirati na puregom!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jesam, ujutro mi je folikulometrija, 5dc će biti, pa ćemo vidit kad opet! Živo me interesira kako ću reagirati na puregom!
    ma bit će dobro !!!!!!!!!! kako si na gonal reagirala? ja baš na youtube gledam kako se puregon daje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split 13 zahvaljujem se na ovim informacijama! I tebi Željkice isto!! Mogla bi ja to pomalo već prikupljat i prije pregleda, pa šta uspijem napravit do 14.03. da uštedim na vremenu...Nedavno sma baš išla vadit krv za antitijela (protein C, S, homocistein i svašta nešto još...).
    Željkice kako misliš vjenčani list ne stariji od 6 mjes? U Cita sam donijala samo kopiju vjenčanog lista koji imam doma!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split 13 zahvaljujem se na ovim informacijama! I tebi Željkice isto!! Mogla bi ja to pomalo već prikupljat i prije pregleda, pa šta uspijem napravit do 14.03. da uštedim na vremenu...Nedavno sma baš išla vadit krv za antitijela (protein C, S, homocistein i svašta nešto još...).
    Željkice kako misliš vjenčani list ne stariji od 6 mjes? U Cita sam donijala samo kopiju vjenčanog lista koji imam doma!!
    Draga Sara10 vjenčani list ti ne smije biti stariji od 3 mjeseca tako mi je napisala sestra Zdenka na papiru, ali to ti nije ni najmanji problem ako si iz Splita izvadiš ga za minutu, ispunila sam folmular platila 25 kn i dobila ga u 5 min.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sve ti je split13 objasnila vrlo jednostavno za dobit ga,poćni prikupljan jer neki nalazi se malo duže čekaju.ja sam u 1 mj krenula u postupak a imala sam nalaze od 2 mj 2012 tako da možda i nećeš morat sve ponovno radit.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Split 13 samo mi još reci gdje ću to izvadit, jel na Općini (nisam upoznata s tim s obz. da kod Polj. to nisam vadila)?!! I hvala ti punooooo....

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Draga Split 13 samo mi još reci gdje ću to izvadit, jel na Općini (nisam upoznata s tim s obz. da kod Polj. to nisam vadila)?!! I hvala ti punooooo....
    Tako je, na Općini na onaj ulaz na lijevo od autobusne stanice, odmah u prizemlju....i ja kad sam bila u Poljaka samo sam kopirala vjenčani ali bolnica sad valjda traži po novom ne stariji od 3 mj.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala vam curke na informacijama!!! Željkice jel ti ideš 3. put na Firule ili?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ne idem kod Poljaka,još se držim njega!

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo i mene konačno u akciju,jučer bila kod dr.Budimira i dobila protokol, ovaj put mi je dao i femaru s kojom nemam iskustva plus puregon i cetrotide. Puregon u penkali če me spasit da nemoram lovit ko če me bocnit jer se gonale nisam nikad usudila sama. Krečem čim stigne vještica a to je nekih 6-7 dana. Jučer mi je sestra Zdenka rekla da vjenčani list sad vrijedi godinu dana a Sara10 kad dođeš kod njega na dogovor za postupak on če ti reći šta ti sve treba od nalaza i pošto te on naruči 20dc prije postupka stigneš do tad sve izvadit,bar ja još nisam imala nekih problema s tim, brisevi i papa test ne stariji od godinu dana,markeri 6mj. U 1mj.sam bila na dogovor kod Budimira i evo već akcija,prođe to začas. Mislim da je neki problem oko spermiograma na firule,koliko sam shvatila treba se zapisat i tu su gužve pa nebi bilo loše to odma obavit bez obzira kad si u njega naručena. Moj mm ima uredan nalaz pa nismo trebali ponavljat. Ako sam šta zaboravila pitaj
    Sretno nam svima i neka ovo proljeće Split potuće sve rekorde uspješnosti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sissy na novom postupku i neka bude dobitan!i ja isto krećem za nekih 5-6 dana!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly si bila,šta kaže Poljak?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly si bila,šta kaže Poljak?
    Je bila jutros, gužva strašna, 7 žena na folikulometriji, dvi na punkciji, dvi na transferu!
    Kaže dr. da stanje nije ludilo, ali da nije ni loše s obzirom da je 5 dc, nastavljam sa puregonom, folikulometrija u ponediljak!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Je bila jutros, gužva strašna, 7 žena na folikulometriji, dvi na punkciji, dvi na transferu!
    Kaže dr. da stanje nije ludilo, ali da nije ni loše s obzirom da je 5 dc, nastavljam sa puregonom, folikulometrija u ponediljak!
    a kako si na gonale reagirala?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a kako si na gonale reagirala?
    U 1. postupku sam bila na gonalima (u Ljubljani) i dobili 8 js, od kojih se 7 oplodilo! Kombinacija gonali + menopur (S. Duh)i 1 js, a femara + menopuri 6 js od koje 4 zrele, a 2 se oplodile!
    Kad ti krećeš? Jel stigla M?
    Posljednje uređivanje od Loly : 03.03.2013. at 07:25

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

corina kako je proslo ?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma bit će to dobro i s puregonima ,i ja prvi put idem s njima!trebala bi krenut za koji dan zadnji put sam je dobila 7.2. tako da je očekujem premda nedaje nikakve znakove.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage cure jel ko možda ima info da li na Firulama zamrzavaju zametke?Od pustih pitanja kad sam bila na pregledu nisam pitala najbitniju stvar..ah!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •