Stranica 72 od 115 PrviPrvi ... 2262707172737482 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj split13 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure jel ko možda ima info da li na Firulama zamrzavaju zametke?Od pustih pitanja kad sam bila na pregledu nisam pitala najbitniju stvar..ah!
    pitala ja Budimira i kaže da zamrzavaju

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj sissy75 prvotno napisa Vidi poruku
    pitala ja Budimira i kaže da zamrzavaju
    Sissy75 hvala ti za info, baš super!!!što se tiće bolovanja ne mogu vjerovat da su i to promjenili da sad ginekolog otvara bolovanje a ne dr. opće prakse....a bože....Ali sve ćemo mi to izdržat i doći do naše CILJA !!!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I mene to zanima Split 13, ali kako je po zakonu to sad dozvoljeno, trebali bi zamrzavat. Sissy75 baš mi je dago čuti da je netko bio kod dr. Budimira i da ide sve bez nekih problema. Evo ja baš jutros naručila MM na spermiogram u bolnicu (već je radio dva u bolnici, zadnji je bio u 06/2012), tek za 28.03. je dobio termin, al to je OK s obzirom da ja u protokol sigurno neću prije 4. mjes. najranije. Zvala sam telefonski za naručit ga, a treba bit uporan, jer često nitko ne diže slušalicu ili im je zauzeto..Baš treba biti UPORAN. Cito je tu u maloj prednosti jer uvijek možeš dobiti inform. u bilo koje doba dana i doći kad hoćeš na kratak infor. razgovor... Al nema veze, nije to ništa teško... Cure, da li MM treba radit briseve na klamidiju, ureapl. mikroplazmu...za postupak?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    I mene to zanima Split 13, ali kako je po zakonu to sad dozvoljeno, trebali bi zamrzavat. Sissy75 baš mi je dago čuti da je netko bio kod dr. Budimira i da ide sve bez nekih problema. Evo ja baš jutros naručila MM na spermiogram u bolnicu (već je radio dva u bolnici, zadnji je bio u 06/2012), tek za 28.03. je dobio termin, al to je OK s obzirom da ja u protokol sigurno neću prije 4. mjes. najranije. Zvala sam telefonski za naručit ga, a treba bit uporan, jer često nitko ne diže slušalicu ili im je zauzeto..Baš treba biti UPORAN. Cito je tu u maloj prednosti jer uvijek možeš dobiti inform. u bilo koje doba dana i doći kad hoćeš na kratak infor. razgovor... Al nema veze, nije to ništa teško... Cure, da li MM treba radit briseve na klamidiju, ureapl. mikroplazmu...za postupak?
    Mislim da netreba.... Ja se isto nadam da zamrzavaju ...Ja sam i u Cita čekala tako da mi malo čekanja ne pada teško.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej Crvenkapo moja evo ok. sam imala sam neke pregradice dr. kaže dvije po par milimetara tako da su mi to uklonili, sad sam doma par dana odmaram i tako.........čekam 4mj i onda idemo u FET.
    Draga kao si mi ti ?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

corina

kakvo je to sad narucivanje za spermiogram u bolnici ?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    corina

kakvo je to sad narucivanje za spermiogram u bolnici ?
    Crvenkapice, ako želiš MM naručit u bolnicu na spermiogram, moraš dogovorit termin putem telefona (551-422) ili osobno doći kroz jutro. S obzirom na gužvu, ne može se baš brzo dobit termin. Evo vidila si u mom postu od danas da sam dobila termin tek za 28.03.
    Privatno to ide brže...tj. odmah u roku od dan-dva...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Crvenkapice, ako želiš MM naručit u bolnicu na spermiogram, moraš dogovorit termin putem telefona (551-422) ili osobno doći kroz jutro. S obzirom na gužvu, ne može se baš brzo dobit termin. Evo vidila si u mom postu od danas da sam dobila termin tek za 28.03.
    sara10 - problem je što kbc ne priznaje spermiogram napravljen u cita

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    sara10 - problem je što kbc ne priznaje spermiogram napravljen u cita
    jojo znam to, samo sam navela primjer ako netko želi napraviti spermiogr., neovisno o svemu, da se ima mogućnost u bolnici i privatno di je brže...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I mene je začudilo ovo za naručivanje s obzirom da bi ja prije samo donila uzorak i uputnicu nisam se ni naručivala ni zvala prije da ću doć, al vjerojatno su svi nahrlili sad u bolnicu pa zbog gužve, kod mm je bila jako mala razlika između nalaza iz cita i iz bolnice, al svejedno mi nikad nisu priznali nalaz iz cita.

A reci mi di se predaje uzorak u rodilištu jel odma dole na glavnom šalteru ili treba ić u laboratorij?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj loly32 prvotno napisa Vidi poruku
    A reci mi di se predaje uzorak u rodilištu jel odma dole na glavnom šalteru ili treba ić u laboratorij?
    Uzorak se predaje na salteru sestri Zdenki, na odjelu Hum. reprodukcije!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split13 i ja se nadam da jesu (zamrzavaju), al ako ne dobijemo infomaciju na to, pitat ću ja na svom pregledu svakako...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split13 i ja se nadam da jesu (zamrzavaju), al ako ne dobijemo infomaciju na to, pitat ću ja na svom pregledu svakako...
    Znam da sam još prije novog zakona jednom bila zvala sestru Zdenku da je pitam da li zamrzavaju pa mi je rekla da imaju svu novu opremu za zamzavanje ali dok novi zakon ne stupi na snagu da mi ne može ništa reći.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly kako je prošla folikumetrija?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cito sam navela samo kao primjer, mislim da je ista stvar i sa drugim lab.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Loly kako je prošla folikumetrija?
    Kaže dr. da je stanje ok, ali je možda moglo i bolje, imam 7 - 8 folikula, oko 12 mm su, sutra opet folikulometrija i punkcija možda petak/subota.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže dr. da je stanje ok, ali je možda moglo i bolje, imam 7 - 8 folikula, oko 12 mm su, sutra opet folikulometrija i punkcija možda petak/subota.
    Loly, bit će tu lijepih staničica.

Držim

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly32 Medena ti je odgovoril gdje se predaje uzorak, a što se tiče naručivanja, moje iskustvo je takvo da sam ja sva tri puta nazvala na tel da ga upišem za termin i nikad to ne bi bilo ispod 15 dana od dana zvanja. A evo sada je još i duže. Jučer ja govorim sestri da imam dogovoren pregled kod dr. Budimira pa jel može neki raniji termin, a ona da nema šanse, da su puni...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure hitno mi je, kako ste vi otvarale bolovanje za postupku? Do sada mi je otvarala dr. opće prakse, samo joj kažem sutra je punkcija, ona mi da 3 tjedna bolovanja i naknadno joj donesem papire.
    A sad otvara ginekolog i on traži odma sve papire, kad su bile folikulometrije, kad je punkcija, kad je planirani transfer, preporuku od MPO ginekologa za mirovanje. A znate da dr. Poljak to sve da na dan transfera, a ne prije punkcije, a za folikulometrije napiše samo na papirić. Jeste vi tražile da vam to sve napiše prije punkcije?
    Posljednje uređivanje od Loly : 05.03.2013. at 17:36

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly ja sam koristila god. odmor od dana punkcije pa do iza transfera tako da nisam upoznata sa tim detaljima, a mislim ako ti tvoj ginek. nije neki "filozof" pa zašto ne bi odmah otvorio bolovanje, a ti naknadno doneseš papire, ne znam zašto to nije moguće? A ako ne može to, zašto ti dr. opće prakse jednostavno ne da bolovanje kao da imaš virozu/gripu (ako si dobra s njom/njim)?!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly ja sam koristila god. odmor od dana punkcije pa do iza transfera tako da nisam upoznata sa tim detaljima, a mislim ako ti tvoj ginek. nije neki "filozof" pa zašto ne bi odmah otvorio bolovanje, a ti naknadno doneseš papire, ne znam zašto to nije moguće? A ako ne može to, zašto ti dr. opće prakse jednostavno ne da bolovanje kao da imaš virozu/gripu (ako si dobra s njom/njim)?!!!
    Tako sam prije otvarala sa dr. opće prakse, ona otvori, ja donesem papire i nikad problema. Idem danas na zadnju folikulometriju, pa ću pitati dr. da mi napiše nekakav nalaz. A baš u ovakvim situacijama nam još triba nervoza oko bolovanja i papirologije, uh uh

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Loly i ja ču ovaj put na bolovanje od prve folikulometrije i ginić ne pravi nikakve probleme niti traži tolike papire a i dok.opće prakse je spremna uskočit za svaki slučaj, evo malo ~~~~~~~~~~~ za te folikuliće,da budu lijepi,puni i za što manje nerviranja. Vješticu očekujem u petak a upute za puregon još nisam ni takla,čekam zadnji tren
    Prije se spermiogram radio bez problema,dođeš s uputnicom,uzorkom i nalaz iza 13h a sad su stvarno velike gužve,vjerovatno su morali uvest naručivanje da ne propadnu uzorci. Zdenku je najbolje zvat oko 14.30 ili 15h,jedina je ona i na šalteru i na punkcijama i transferima i svuda je,jadna žena neznam kako stigne na sve a uvijek osmjeh na licu.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, Sissy i Split13 jel sigurno da papa test ne smije biti stariji od godine dana, a ne 6 mjeseci? U Cita nisu tražili papa test od nalaza!!
    Super za zamrzavanje!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure, Sissy i Split13 jel sigurno da papa test ne smije biti stariji od godine dana, a ne 6 mjeseci? U Cita nisu tražili papa test od nalaza!!
    Super za zamrzavanje!!!!
    Draga Sara10 nije naznaćeno na papiru koji mi je dala sestra Zdenaka tako da mislim da može i ne stariji od godinu dana, ali mora bit izvađen i bris na Hpv...ja sam papu vadila u 11.2012 ali bez hpv tako da sam sad opet naknadno morala izvadit bris na Hpv....i evo ćekam nalaz. U Cita nije trebala ni urinokultura a u bolnici traže!!!!Jesi uspila izvadit vjenčani list??

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Stigla m od sutra sam pikalica!!!!!!!!!!!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Stigla m od sutra sam pikalica!!!!!!!!!!!!!
    Super, sretno!
    Meni punkcija u subotu. Dr. P mi za bolovanje napisao - pacijentica u postupku, molim mirovanje!!!! Kratko i jasno, sutra idem kod svog ginekologa, valjda će mu to biti dovoljno!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Super, sretno!
    Meni punkcija u subotu. Dr. P mi za bolovanje napisao - pacijentica u postupku, molim mirovanje!!!! Kratko i jasno, sutra idem kod svog ginekologa, valjda će mu to biti dovoljno!
    Loly draga kako si mi ti? Jesi spremna za punkciju? Ja evo od 16.3 počinjem sa decapeptylima..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Loly draga kako si mi ti? Jesi spremna za punkciju? Ja evo od 16.3 počinjem sa decapeptylima..
    A spremna sam, koliko se na to može biti spreman. Više sam nestrpljiva, jedva čekam subotu a i zanima me koliko js će biti, jer mi je prvi put na puregonu.
    Mada sam ovaj put full opuštena, sve mi nekako laganini

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A spremna sam, koliko se na to može biti spreman. Više sam nestrpljiva, jedva čekam subotu a i zanima me koliko js će biti, jer mi je prvi put na puregonu.
    Mada sam ovaj put full opuštena, sve mi nekako laganini
    Draga želim ti svu srecu u subotu i da mi javis jednu veliku beturinu. Ja sam isto malo u nekoj prpi, i iskreno nisam nesto uzbudena, jer prvi put me je malo neuspjeh razocara, sad vec ne ocekujem nesto.. Sa Bog da biti ce...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Loly

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split13 hvala na informacijama, baš idem slijedeći tjedan vadit briseve u gin (ureapl, mikropl...) pa ću mu onda reć i to za Hpv...jer papa-test imam od 08/12. Nisam još išla za vjenčani list, slijed. tjedan ću jer evo svaki dan nešto...baš sam jutros išla vadit krv za Hiv i hepatitis, a sve kombiniram preko marende na poslu (ono što se mora ujutro). A urinokultura - di to moram???

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split13 hvala na informacijama, baš idem slijedeći tjedan vadit briseve u gin (ureapl, mikropl...) pa ću mu onda reć i to za Hpv...jer papa-test imam od 08/12. Nisam još išla za vjenčani list, slijed. tjedan ću jer evo svaki dan nešto...baš sam jutros išla vadit krv za Hiv i hepatitis, a sve kombiniram preko marende na poslu (ono što se mora ujutro). A urinokultura - di to moram???
    A tako i ja sve prije ili preko posla, urinokultura (3 dana ) ti je na higijenski rade ti od 8:00 h i velike su gužve ali brzo ide, ja bi došla prije posla oko 7:30h i već bi bio veliki red.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Loly puno sreće u subotu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly sretno u subotu da bude šta manje bolno i puno ljepih js

ja se počela bockat danas bila sam i cita da mi sestra pokaže pa sad ćemo vidit kako ću ja to uspit sutra,u pon prva folikumetrija!
    Posljednje uređivanje od željkica : 07.03.2013. at 19:59

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly sretno!!!!!!!!!!!!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Medena8 čestitam uživajte ti i tm sa svojim zlatom!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jel to Medena rodila?!!! Medena čestitam ti na rođenju tvog čudesnog dječaka !

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure evo me, dobili smo 7 js, ali u ejakulatu nije bilo spermija, pa je mm dao i drugi uzorak, pa se nadamo da će se tu naći koji plivač! Sva sreća pa imamo i zamrznuti materijal, pa se nadamo dobrom tulumu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure evo me, dobili smo 7 js, ali u ejakulatu nije bilo spermija, pa je mm dao i drugi uzorak, pa se nadamo da će se tu naći koji plivač! Sva sreća pa imamo i zamrznuti materijal, pa se nadamo dobrom tulumu
    Ajoj loly baš mi je žao,al bit će u drugom za tulum u labu!!!!!!!!!!!!nadam se da te nije bolilo!kad očekuješ dA će te zvat?
    ja sam se uspila sam danas bocnut sama tako mi je vruće valjda hormoni luduju!

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure evo mali savjet šta se tiče urinokulture (3 dana). Umjesto da tri dana nosim na higijenski ja sam odnijela jednom u laboratorij "Javorka Leko Grbić" u Požeškoj došlo me 100 kn a nalaz bija sutra gotov. Eto pa kome je nezgodno odlazit 3 danas na higijenski može i tako. Lip pozdrav i sretno.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj peugeot206 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo mali savjet šta se tiče urinokulture (3 dana). Umjesto da tri dana nosim na higijenski ja sam odnijela jednom u laboratorij "Javorka Leko Grbić" u Požeškoj došlo me 100 kn a nalaz bija sutra gotov. Eto pa kome je nezgodno odlazit 3 danas na higijenski može i tako. Lip pozdrav i sretno.

1 uzorak urina za UK ne moze tocno pokazat jel bakterija tu ili nije , a vidim da po novom zakon to ide 1x

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    1 uzorak urina za UK ne moze tocno pokazat jel bakterija tu ili nije , a vidim da po novom zakon to ide 1x
    Tamo su mi rekli da je potrebno u čašicu uvatit srednji mlaz urina i da je to to. Zašto bi radili 1X ako na taj način nije moguće utvrdit jel bakterija tu ili nije??
    Na higijenskom imaju stari aparat i zato se mora nosit 3x.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tamo su mi rekli da je potrebno u čašicu uvatit srednji mlaz urina i da je to to. Zašto bi radili 1X ako na taj način nije moguće utvrdit jel bakterija tu ili nije??
    Na higijenskom imaju stari aparat i zato se mora nosit 3x.
    po novom su uveli 1x jer im je tako jeftinije bez obrzira na nove aparate , ali....ja sam zivi primjer vec godinama, da u sva 3 uzorka urina ne pokaze bakteriju kad je prisutna , npr. u prvom ne pokaze u drugom pokaze u 3 ne pokaze .kako bi onda 1x bilo dovoljno ? eto zato ...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

super!! ovo je dobro znat, ja sam 2 puta nosilapo 3 dana...a to čekanje u redu....

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Medena8 velike čestitke!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Transfer sutra, treći dan!
    Željkice kako je prošla folikulometrija?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Transfer sutra, treći dan!
    Željkice kako je prošla folikulometrija?
    Kaže dr ima nešto i vjerovatno punkcija krajem tjedna,u srijedu ponovno!
    Sretno sutra!

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Loly sretno danas na transferu ~~
    željkice i tebi alt gr 1 da bude puno dobrih folikulića
    ja sam već tri dana pikalica, prvi dan s puregonom prošao super,jučer taman da ču se bocnit
    a mm skoči- možeš li,hočeš da ti ja? skoro mi sve ispalo iz ruke i na kraju se nekako bocnem da mi je ostala modrica
    , prva folikulometrija bi trebala bit u subotu ali ču isto prvo nazvat pošto je vikend.
    Ovaj put mi je dao i femaru 3x1 5dana, ima li tko iskustva s tim?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sissy75 ja sam u drugom postupku koristila Femaru (u Cita). Pila sam tablete od 2-6 dana ciklusa 3 puta na dan. Nikakvih posebno nuspojava nisam imala, jedino su mi malo bile teške za želudac zadnjih dana, koliko se sjećam. Iza toga sam dobivala još Menopur par dana i nakon toga sam dobila 8 js od čega je 5 bilo oplođeno. To je moje iskustvo sa Femarom. I one nisu išle na teret HZZO-a već sam ih platila 600 kn, a taj postupak mi je bio cijeli na teret HZZO-a (osim Femare).

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala cure na vibricama
    Vraćena 2 embrija, još jedan sse počeo razvijati jučer, i njega je dr. htio vratiti ali ja nisam pristala. Sutra zovem, ako se lipo razvija zamrznut će ga. Koristili su zamrznute spermije jer u ejakulatu nije bilo ništa!
    E dok sam ja bila tamo, 4 cure su zvale i javile pozitivnu betu
    Nadam se da će nas biti još !!!
    Svima puuuuno sreće i veeeeelike bete
    Posljednje uređivanje od Loly : 12.03.2013. at 17:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •