željkice odlično kad ti je transfer?
pa ja bi otišla sutra do posla jer većinu vremena na poslu sjedim pa bi onda opet ostala kući par dana nakon transfera.
od srca ti želim da šta duže stojiš na bolovanje da su se mrvice ugnjezdile!
Fala Željkice
Jesu te zvali, kad je transfer?
Posljednje uređivanje od Loly : 18.03.2013. at 11:18
željkica bravooo!!
evo sve ide po planu za sad valjda će tako i ostat,jedino me posal muči neznam šta ču dal da odem sutra ili ne!![]()
sissy bude to dobro sve ,i naravno da će bit transfera!!!!!!!!! kad bi mogla biti punkcija?
Posljednje uređivanje od željkica : 18.03.2013. at 21:00
idem opet u srijedu,to je 12dc pa čemo vidit,u prošlom postupku mi je bila tek 16dc
željkice iz tvojih usta u znaš čije uši,ja sam ovaj put odlučila bit doma na bolovanju, prošli put sam radila
i samo se nervirala dali griješim,sad ostajem doma, šetnjice,šparoge,happy thoughts itd
Cure, evo s malo zakasnjenja, od srca se zahvaljujem na cestitkama!!!
Isto tako vam zelim uspjesne postupke, gdje god, i da cim prije osjetite ovu radost!![]()
medena nadam se uživaš u svojoj srećici,sretno!e i hvala na lijepim željama!
medena čestitam![]()
Loly kako guraš dane do bete?
meni kuća i ležanje već dosadilo a nisam još ni transfer imala poludit ću![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 19.03.2013. at 20:35
lagani pritisak povremeno i osjetim jajnike,smeđeg nema,zvala sa poljaka kaže da je to sve normalno,neznam jel mogu malo prošetat ili moram strogo ležat!?
ma nemoj ni pratit simptome,ah lako je meni reć ja ću već od petka počet umišljat svašta!
uživaj sa malenim i nadajmo se pozitivi!!!!!!!!!!
Sissy ako tebe vodi Budimir, jel se može desit da ti ni na punkciji ni na transferu ne bude on već netko drugi? Kada dolaziš na folikulometriju, jel u 8h i koliko čekaš da dođeš na red? Pitam jer će me sve to čekati, a ushemit ću se valjda kad krene.. al najviše pitam jer moram uskladit sa poslom te izllaske...u Cita bi otišla i vratila se za po ure nazad. Javi kako će ti sutra proć folikulom. i hoćeš li već sutra znat za punkciju!
Evo i mene napokon,preumorna sam od dizanja u 5h i Splita i inekcija i najradije bi sve prespavala![]()
Folikulometrije ti piše da počinju u 8h ali sve ovisi kad se doktori spuste iz vizite ili sastanaka ali oko 8ipo krene,Budimir i malo kasnije uglavnom teško češ uskladit jer se to nikad ne zna,danas sam došla u 7ipo i bila prva za uzv a u 11h sam ušla,treba imat živce od čelika i pomirit se s tim da se nemožeš niti za kavicu dogovorit s nekim posli jer nemaš pojma kad češ bit gotova. Ako nema tvog doktora netko od drugo dvoje te uzme sa svojima i napiše ti i daljnju terapiju.
Štoperica u subotu 15dc a punkcija u ponedeljak 17dc ( ganjamo ove manje folikule a ova dva veća ako odu odu hm) dodao mi je po jedan menopur do štoperice![]()
Želkice odličan broj JSBit će tu i za zamrznut!!!
sara10 na firule ti se malo duže čeka,trebaš doć u 8 a pregledi nikad ne počnu prije 8 i 45,9!
a kaže da se događa vjerovatno je koju žilicu puka,nije bolilo osjetila sam da mi nešto radi al ništa strašno,više me posli bolilo kad je stavlja i vadija tampon.preživila sam,još da se ovog hipera rješim ko nova sam!
Ma bit će to sve dobro...zato si dobila 11 JS!!!
željkica samo da ti javim da sam ja imala istu situaciju,,,,isto krvarenje poslje punkcije,,,,,ti tamponi,,,dr rekao moguće šivanje na kraju ipak nije trebalo, sreća pa me injekcija dobro spucala pa nisam ništa osjetila , al evo unatoč tim komplikacaijama bio je uspješan postupak,,,,,pa se nadam da će se tebi dogoditi isto
svi ostalima čekalicama želim da im vrijeme što prije prođe![]()
denii,hvala ti, i ja se nadam nakon ove muke da će urodit plodom!
transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci!![]()
jutro,joj koliko skakutajućih smajlića za moje mrvice hvala vamste,!
nadam se da ćemo uskoro sve skupa skakutat!
Loly,još malo!baš sam uzbuđena kao da je meni!
Drage moje nisam baš nešto na forumu ovih dana ali svako malo svratim da vidim ima li lipih novosti.
Drage moje želim vam velike velike bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Željkice stvarno lipe vijesti, mora se primit, ipak su blastociste
Loly jel znaš koliko stanični su tvoji embriji?
Sissy sretno u ponedjeljak!!!!
U to sam sigurna da ga obave savršeno,nego čisto informativno!
Ja ti baš mirujem prva dva dana znači jučer i danas,a već sutra ću laganini a u pon idem radit.
E, a mene su bas ti testici izludjeli!
Pokusavala sam s njima potvrditi normalan tijek trudnoce, a to je nemoguce! Lijepo tamne sa pocetnim betama, a onda boja crtice stagnira, varira, zah*****...
Loly, zeljkice i ostale betojedvacekalice ~~~~~~~~~~~~~ do neba za prekrasne beturine i skolski ugodne trudnoce!
inaa jel to vi isto cekate ili ste docekali!?