zna li netko od koje ure se predaje spermiogram u kbc?
zna li netko od koje ure se predaje spermiogram u kbc?
Željkica, pratila sam iz prikrajka i od početka imala dobar osjećaj, tko ima veseo transfer ima i veselje nakon bete, zar neto se u većini slučajeva pokaže istinito. I ja imam vijesti za vas koje me poznajete iako vas je malo ostalo na ovom dijelu foruma i za nove cure koje ne poznaju mene ali im moj potpis sve govori. Naime nakon sedam godina borbe s neplodnošću, 4 inseminacije i 5 IVF-ova od (toga iz 5. dobitnog i jedan plavokosi dječak) TRUDNA sam 16. tjedana potpuno neočekivano i šokantno još se na to nisam privikla
,
Aaaaaaaaa Matto!![]()
![]()
Ja te se sjecam, taman sam krenula pisati na forumu kad si ti ostala "blago zaokruzena"!
Cestitam od srca i dB da nam se sa ovako lijepim vijestima jave sve "stare" forumasice!
crvenkapice sretno sutra! ~~~~~~~ ~~~~~~~ za šta bolje js!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matto prekrasno!!! Vjerujem u ČUDA prirode i medicine!!!
Crvenkapice držimza sutra!! SRETNO!!!!
Crvenkapo draga moja sutra punkcija, nek ti je sretno da te što manje boli i puno js. ~~~~~~~~~
matto
ja kao redovni i odavni čitatelj iz prikrajka poznajem dosta tvoju priču i ono ajmeeeeeeeeeeeeekad sam ovo vidjela čestitam od
![]()
matto, prekrasne vijesti!!! Obožavam ovakva čuda!!!
Crvenkapice, draga moja, želim ti svu sreću ovoga svijeta, da ovaj postupak urodi zdravo i živorođenim mirišljivim smotuljkom, kako bi ti barem malo ublažio bol zbog gubitka tvoga anđela!!! Nažalost i sama sada znam koja je to bol![]()
Joj Matto bas mi je drago.bas prekrasna vijest.cestitam.
e pa Matto ovo je jedna prepreprepredivna vijest
baš se veselim zbog tebei malog plavokosog dječačića što će dobiti bracu ili seku
baš lijepo izmamilo mi je osmijeh na lice![]()
matto predivno!!!!čestitam!
crvenkapice sretno!![]()
hehe bilo je super imamo 2js , nije puno ali sta cu , ja zadovoljna samo da me sutra poziv obraduje
mury ja sam jos uvijek tuzna zbog tebe , i ljuta isto
mislim meni je ovaj postupak krenuo naopako totalno zivaca sam izgubila ,
menga trajala jedan dan kako treba ostalih 2 dana brljavila, endometrij 7dc oko 2,5mm, folikuli prepresitni , uzas, onda su folikuli krenuli rast a endometrij debljat, menopure sam tek 10dc dobila, postupak trebao biti odgođen ali eto ipak sam zavrsila na punkciji i nadam se transferu 2 embrija
i dosta kako ne, steta jedino sto ne mogu sta zaledit , ali ja sam ostala trudna od dvi zaleđene js , iznenađenje tada veliko bilo tako da ....
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~ za savrsen tulum u labu,i da nam za 8 mjeseci grlis i ljubis dvije zdrave bebice,to ti od srca zelim!!!!
Crvenkapice držimoza sutra da ti jave lijepe vijesti!! Nema veze što su samo dvije, sve je moguće!!!
Željkice kako si ti, jel ti "sjelo" da si trudna?!!
E, a gdje nam je Sissy nestala!!!
Dage cure, ja dobila m, od sutra počimam sa Femarom, a u ponediljak prva folikulometrija!!!!
sara kad si dobila , nije valjda ovak kasno, ond a ti je sutra 1dc to znas ??
Ne, ne, jutros sam dobila, tako da mi je danas 1dc. Znam za ono do i prije 16h!!!
Crvenkapo moja cili dan virkam po forumu da vidim kako je prošlo i mislim na tebe.
~~~~~~~~~za veliki tulum u labu i ~~~~~~~~~ još veču betu. Da nam budeš lipa i sritna trudnica![]()
Ps: večeras ću se pomoliti za tebe,za jedan veliki tulum u labu![]()
Crvenkapice držimza tulum u labu!
Sara sretno, neka ovaj bude dobitni!!!
Corina![]()
Sissy se malo uspavalamentalno spremna za novi pokušaj na jesen,prokrvarila prije bete ali to je bilo za očekivat s obzirom na sve. Prošli tjedan vodila svoju kujicu u Split na sterilizaciju i vađenje tumora tako da sam cijelo vrijeme titrala oko nje jer to biće mi je prevažno u životu tako da nisam ni stigla mislit o svojim problemima.
Željkice mogu samodo neba za tebe i čestitat!! Da ti ovih 7 mjeseci prođe u miru i uživanciji
Crvenkapice ~~~~~~~~~za ludi tulum u labu
sara10 a znaš sve, za puno lijepih folikulića i js
matto čestitke !!!
ja se ovo ljeto bacam na kučnu radinost nitko nije rekao da nije moguće![]()
Evo i mene opet triban par mudrih savjeta, kad mi je počela menstruacija to je bilo nešto bezveze više sukrvica i nakon dva dana počela je prava mens. i ta traje li ga traje obilna i nikako stati inače mi traje 3-4 dana! kakva je situacija bila kod vas, vjerovatno je end. bio dosta podebljan od ljekova pa dok to sve ode to je moje mišljenje, da li i vi mislite tako?????
Pozdrav svim curama i puno uspjeha, Sissy75 i ja ću malo u kućnu radinost pa ako Bog da!!
Evo i mene opet triban par mudrih savjeta, kad mi je počela menstruacija to je bilo nešto bezveze više sukrvica i nakon dva dana počela je prava mens. i ta traje li ga traje obilna i nikako stati inače mi traje 3-4 dana! kakva je situacija bila kod vas, vjerovatno je end. bio dosta podebljan od ljekova pa dok to sve ode to je moje mišljenje, da li i vi mislite tako?????
Pozdrav svim curama i puno uspjeha, Sissy75 i ja ću malo u kućnu radinost pa ako Bog da!!
Ma zašto meni uvik idu dvi iste poruke, baš san smotana!!!
draga matto,čitam i ne mogu da vjerujem,presretna sam zbog tebe...plačem od sreće
...i sjetim se dr-a kako je pričao da oko 40-te ima jako puno iznenadnih trudnoća jer u tim godinama ženama jako naraste plodnost,zašto nama pojma...valjda majka priroda. pozzzzz tebi i aleksandru
i novoj bebici.
Uživaj u sreći,zaslužila si,želim da ti sve budejednako lijepo, kao i u prvoj.
A od nas "starih",čini mi se ostale smo samo ja i crvenkapica,nažalost i Muray nam se vratilaZapravo crvenkapica još malo,ona je nova buduća trudnica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
crvenkapice navijam za tulum u labu!!!!!!!
sara sretno!!!!!!!!!!!
sisy![]()
Cvitka ne moraš se ništa brinut, to ti je normalno, kod mene isti slučaj bio pvi put, petnaest dana sam krvarila s tim da je prvih 7 dana bilo dosta ko pravi m, a onda ono pomalo dok skroz nije prestalo. A druga dva puta bilo normalno ko i inače kada imam m. Taj prvi put sam imala dva 8-stanična emb. možda su se bili i zakačali pa "odustali", tko će znat šta se tamo "dolje" dešavalo...al uglavnom ne brini, nije ti to ništa opasno...
Evo drage moje došlo nam je lipo vrime, proljeće a nadam se i velike bete ~~~~~~~~~~~
Pa eto i ja krecem put Splita. Imamo dvije smrznute blastice pa idemo po njih![]()
Prva folikulometrija mi je u petak ili subotu![]()
Draga Corina, želim ti sreću da se blastice ugnijezdei kako i sama kažeš da nam proljeće donese velike bete~~~~~~~~~~~~~~
corina sretno!!!!!!!!!!!!!!!da nam i ti procvateš u proljeće!!!!!!!!!!!!!!!!!
crvenkapice kad je transfer?
Corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!!
Crvenkapice, čekamo lijepe vijesti?
evo mene)
transfer 3 dan , jutros, dvi mrve 8st i 10st
sad cekanje ....