Crvenkapo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga kako je prošao uzv. Daj javi lipe novosti, nestrpljiva sam![]()
Crvenkapo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga kako je prošao uzv. Daj javi lipe novosti, nestrpljiva sam![]()
Dobro jutro svima! Meni baš i nije dobro, evo da vam javim sinoć sam napravila 2 testa i oba su negativna...šok!!
Crvenkapice nek bude sve školski do kraja!
Sara koji je dnt? A znaš kakva su iskustva imale cure s testićima, tako da ipak vadi betu, pa će znati na čemu si. Držim fige da bude sve najbolje!
sara cekamo betu, necemo vjerovat testicima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Neće mi trebati beta jer je stigao menz.
Svim ostalim curama čekalicama bete želim puno sreće, i naravno svim curama koje su u postupku ili se spremaju u novi postupak želim sve najbolje i držimAjde neka nas slijedeća razveseli~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara.nekako sam baš u tebe bila uvjerena da je dobitni.ali još ništa nije rečeno.drži se.Ja nebi čekala do petka nego već sutra ako triba izvadi betu.
sara izgleda da smo u isto vrime pisale.
mislim da je i kapica u predzadnjem postupku procurila ali je beta bila pozitivna.Kapice javi se.
Vedre i ja sam zapravo bila uvjerena da je ovo dobitni, al eto....možda se ja i ti još koji puta sretnemo u Cita, ja ću slijedeći put na FET (imam 2 smrzlića), a ako i to ne uspije ne znam hoću li imat psihičke snage za opet ispočetka!!!
Ja vibram da se nesritnemo,nego da ovaj mj zatrudnimo prirodnim putem.o bože....jeli tražimo puno.
sara i vedre baš ste me rastužile sa negativnim betama,ah nije fer,da obe ostanete prirodnim putem trudne!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da će Corina donit veselje!!!!!!!
joj sara samo cu te jako jako :hug:![]()
Sara draga žao mi je
Corina ~~~~~~~~~~~~~ za betu
evo mene
jesam ,ja sam prokrvarila i beta bila pozitivna prosla trudnoca , ali sam tada ima 4 poz testica koja su me drzala ,
sve je moguce , zato beta i jeste jedini pravi pokazatelj
sara
corina ~~~~~~~~~
Kapice draga, kako si mi ti.
Samo ti živi i uživaj.drago mi je da je sve uredu.
Cure, daj mi recite jel koja od vas bila u postupku ljeti? Sigurno je nekad neka od vas bila i da li se iza transfera (ne odmah 2-3 dana) dok se stavljaju utrići može kupati u moru? Joj možda je glupo pitanje, al eto zanima me!!!
sara,ja mislim da ne može ,jer kad sam prvi put krenula u postupak sestra mi je rekla nemoj se kupat znači bučkat u kadi nego tuširat, sigurno će ti se javit netko sa većim iskustvom.
aaa moree moreee , nista meni od kupanja ovog ljeta ....ima da se skuham
sara ja osobno ne bi , jer ne bi rizikovala neke bakterije da pokupim
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 08.05.2013. at 20:56
Cure ko kaže da se nećete moći kupati? Ako bude sve u redu s trudnoćom, naravno da ćete smiti. Ja sam rodila u 7. mj i dr. mi je već u 5. mj. rekao da slobodno mogu more i plivanje do termina, ali sam brzo nakon toga bila otvorena pa nisam smila, ali to je druga priča, no ipak sam išla 3 tjedna nakon poroda na kupanje
A jesam lipo napisala post, a valjda ćete razumit što sam tila reći![]()
ne znam , more nije stetno , bazeni jesu , ali kako sam ja imala tragediju zbog navodno bakterije ne bi bas rizikovala kupanje ,pusem na hladno ....to sam ja
corina sretno!
crvenkapice ja ti stvarno neznam sigurno će ti se neko javit.
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kapice b12 je na krizinama.evo ti br od laboratorija ako ti triba 557-465.mislim da je na istome mistu di vadis i lh,fsh,tsh,prl....
Cure, jel koja od vas u Cita bila kada u postupku, a da je prirodni + ICSI????
Corinaza sutra.jesi pisnila koji testić?
Imam plus na testu i to veliki plus
Još jutros napravila test mislila sam čekati betu sutra pa da javim ali eto ne mogu više izdržati na g... bi mi izašlo![]()
Corina draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu do neba!
Pusa
Hvala Mimi, evo upravo izvadila betu ali nalaz je tek iza 16 gotov. A luda kuča jutros u bolnici, dobivaju nove aparate pa je sve usporeno.
Corina draga sve znaš
~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
Maco hočemo čim dođem ovih dana
, onako moram ići do ginekologa.
Corina ~~~~~~~~~~da beta bude veeeelika.sritno draga