O sorry Ina, ovaj 6. put da ti bude dobitni!
O sorry Ina, ovaj 6. put da ti bude dobitni!
Inaa sretnooooooo
Virim iz prikrajka, redovito vas čitam i isčekujem naš sljedeći postupak!
Cvitaa dobro nam došla i puno sreće, strpljenja i pozitivnih vibra ti želim u tvojoj borbi u koju krećeš. Znači ovo je tvoj prvi pokušaj! Ako te bilo šta zanima, tu smo sve, pitaj nas bez ustručavanja, s obzirom da ti je prvi put sigurno imaš dosta nepoznanica (i ja sam ih imala). Al vjeruj, ništa nije strašno ni teško u ovom postupcima koliko ono čekanje nakon transfera hoće li uspjeti ili ne....Sretno![]()
)))) Bas si me obradovala,hvala! Za sad mi se cini da znam i previse nakon iscitavanja foruma,
, al ako di zapne tlacit cu vas..
Je, ovo je prvi pokusaj..muz je malo teze prihvatija da imamo problem, pa je prvo proba sa svim alternativama, kad je vidija da tu nema kruva napokon smo spremni!.-)
Ina kako ide kod tebe, jesi bila na FM, jel dr. P zadovoljan?
Cvita samo hrabro naprid.neka bude prvi i uspješan.
inaa kakva je reakcija.
sara jeli ti ono čekaš M?
kod mene stanje nije loše,dr kaže da je zadovoljan,desno 4-5 folikula, a lijevo dva. desni će punktirati,a lijevi vidjet ćemo. taj lijevi smo samo dva puta uspjeli punktirati i to samo po jednu stanicu.A ja zadovoljna s desnim neka budu 4 stanice super,prošli put smo od 4js dobili dvije blastice
punkcija i tesa sutra ujutro u sedam....uh...nije da me boli ali mi svakako nije svejedno
svima veeliki zagrljaj![]()
Vedre ja ti čekam biopsiju endometrija (pisala sam već o tome) koja mi je u poned. Dr. kaže da su, kada se ta biopsija napravi, šanse za implantaciju veće 25% pa zašto ne pokušati! A onda će mi menga stići početkom 6-tog mjes. i onda FET. Kako ti, planiraš li šta??
Ina SRETNO SUTRASamo da ti kažem da ja svoju zadnju punkciju (bila 22.04.) nisam uopće osjetila, zamantat će te setra L. dobro, ne brini!! Sretno i javi nam stanje!!
ina sretno sutra!!!!!!!!!!!!![]()
corina kako si,koji si sad tjedan?
saraza ponedjeljak!!!!!!!!!!da ne bude boli i da bude uspješno!
ja sam danas radila konbinirani test sutra su nalazi,nekim čudom nisam u strahu jer vjerujem da će bit dobar!danas sam bebaču vidila stopala,ručice,i prstiće i mali palac,kako smišno!
Sara vidila sam da si pisala o tome i malo sam čačkala po netu.iskreno,nisam za to nikad čula a vidila sam da su cure na forumu pisale već 2007 o tome.čudno mi je da nitko nepiše o tome.ali uglavnom to je super i vridi pokušati.držim fige da uspije.ja ću mislim pauzirat ovaj mj.na poslu mi ludilo i nemogu se maknit.vidit ću još.u zadnje vrime nešto više kombiniram matičnu mlječ,med,propolis,čajeve,vježbe.....onako baš prirodno.i sad još čekam da malo zatopli i da krenem na plažu,opuštanje,more,sol,miris bora i ja trudna.
corina dobro si reagirala.sritno sutra.
zeljkice uzivaj,uzivaj u svakom trenu,svakoj minuti....sritno do kraja
maco kisssss
Vedre nisam ni ja za to čula koliko god sam u ovim MPO vodama, dr. P mi je to sam predložio da napravimo sad prije transfera. Malo me je bio zatekao, ja mislila nema sad punkcije, nikakvog čačkanja, kad evo to sad. Ali nema veze, samo da pomogneO vedre moja lipo si ti to opisala, ljeto, more, sol, miris bora, tako mi je savako lito, al T nema
Al svakako tebi želim da ti ovo ljeto bude plodno!!!
Inaa draga~~~~~~~ nadam se da ne boli puno. I ~~~~~~~~~za veliki tulum u labu![]()
![]()
![]()
evo mene drage moje,nije bolila pukcija,ali poslije nje kao da me pregazio tramvaj,na mom desnom jajniku bile samo tri js, četvrta mala i nezrela valjda,pa smo punktirali i lijevi,malo smo se namučili ali smo dobili pet lijepih js
Sada navijamo za tulum u labu,i da me se dr.P napokon riješi,ne zna se tko bi bio sretniji ili ja ili on![]()
Ina neka se sve oplodePoznato mi je to da se dr. P. želi riješiti nas ponavljačica
I meni je na zadnjem transferu rekao da zanesem više, da sam mu dosadila, onako simpatično u njegovom stilu. Ina sretno dalje
![]()
Inaa super za 5 js.a neka se naš dr riješi svih nas uskoro.
inaaza dobar tulum u labu!
meni je sad u danjem postupku reka da ako sad ne uspije da minjam i muža i doktor,!
Inaa ~~~~~~~ za pravi party u labu.
Željkice hvala na pitanju, valjda jesam, ma nije to ništa strašno, kažu punkcija je gora, a meni ni punkcija nije strašna. Al najbitnije je da to pomogne da se ovaj put embrijići prihvate
Ina kada će te zvati da ti jave za transfer??
vedre potpisujem da se što prije riješi svih nas
Sara sretno, da ne boli, a bude uspješno
Željkica, sva sreća za tm da si ovaj put ostala trudna
![]()
i da za transfer,zvali danas, kažu sve je ok, čujemo se sutra sa točnim informacijama o transferu
Inaa draga bravo za js.ima da bude veeelika beta
![]()
Sara~~~~~~~za bezbolnu biopsiju.javi se sutra kako je prošlo.
Hvala vedre, javit ću vam sutra sve, navečer mi je u 19h!
Sara, da bude bezbolno i korak koji će dovest do uspjeha ovaj put!![]()
Sara draga nadam se da če proči bezbolno večeras
Inaa kakvo je stanje kod tebe, kad je transfer![]()
Sara nek sve prođe u najboljem redu!
Inaa za uspješan transfer!
Corina odmaraj ljube, ~~~~~~ da brljavljenje prođe (pa se družimo na kavicama)
Posljednje uređivanje od Loly : 27.05.2013. at 11:01
Cure, meni je biopsija prošla i sve je bilo ok. Trajalo je skroz kratko 2-3 min i ništa strašno, malo neke grčiće sam osjetila, al zaista ništa strašno, sad malo osjetim kao prvi dan menzesa lagane grčeve, al smirit će se. Iza toga ja i mm išli malo prošetat uz more. Svima puno hvala na podršci. Sad čekam menz. i nakon toga uzv i Fet kad dr. kaže, a to će biti negdje polovinom 6. mjes.
Što je sa Inom, je li bio transfer??
Corina je li prestalo bravljenje? Jesi zvala dr. P. da mu kažeš to i šta ti je rekao?
Sara sve čekam da se javiš.baš me zanimalo kakav je osjećaj.drago mi je da ne boli i da je brzo prošlo i još sad da se maleni uhvate.bingo.
Ma ne boli ništa stvarno, osim tih grčića, al ništa strašno i to još bez lok. anestezije bez ičega. A naš dr. P. brz kao i inače...vidjet ćemo hoće li pomoć. Rekao da je nedavno jedna cura isto ovo napravila prije FET-a i uspjelo joj nakon silnih pokušaja, al nema garancije 100%, to znam.
Sara sad drzim fige za uspjesan FET...jedva cekam tvoj fet i trudnocu ~~~~~
Bez obzira,bitno je pokušat i sve probat i znaš da si dala sve od sebe.držin fige....~~~~~~~~~~~~~
Inaa je imala danas transfer i sad čuva mrve
Sara ja sam mislila da to boli,aj super da nije.![]()
Vedre, slažem se treba sve pokušat i dat od sebe pa šta bude. Mury moja puno hvala, a da znaš koliko ja tebi trudnoću želim nakon svega šta si prošla, zaslužila si!
Crvenkapice, ne boli, al nije sad da baš ništa ne osjetim, kažem mali grčevi, al ništa strašno...
Sara glavno da je i to iza tebe, a sad u nove pobjede i po malu bebicu![]()
Bok cure
Da ne upadam kao padobranac,kratko da se predstavim.
Ja hašimoto,mm astheno.
Do prije par mj bili idiopati,pa dobili dijagnoze...
Zadnjih par mj sumnjam na lošu ili nikakvu O...
U dr. Budimira sam već od 2011,ali nikako krenut u postupak....
Toliko o meni...
Sara,sretno ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo vam mene,moja draga crvenkapica je već javila,da sam jučer imala transfer,kaže dr dva odlična embrija,jedan osmostanični,a dr na prelazu u višu razinu...ili tako nekako..ja sam shvatila samo da je sve dobro
sada najgori dio,duuuugih 14 dana
Sara, kako si ti? corina, kako je kod tebe?
svima![]()
inaaa i tebi puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
inaa, čitam te i zvuči poznato
dva embrija, jedan osmostanični jedan već prelazi osmostanični, ( ma ni je nisam zapamtila što mu to znači) i sve podsjeća na moj 5. IVF. Mislim na tebe svaki dan, i sve svoje pozitivne misli dobre želje upućujem tebi, neka mi ostale cure ne zamjere, ali mi smo ovim forumom posebno vezane još od susreta na Citu, a doc. P. želim da te se ovaj put riješi,
s
vjerovala ili ne cijeli dan mislim na tebe i na taj tvoj postupak i mislim hoćeš li navratiti na forum i vidjeti isti scenarij kao kod tebe,dao Bog da bude isti kao tvoj do kraja,pa čak i ova nova iznenadna trudnoća da me zadesi ne bih se bunila
kako si ti,je li sve ok,u kojem si tt![]()