moja beta danas je 15
cure svima vama koje cekate svoje bete neka budu velike...
malena stvarno mi je i iskreno žao.....
Željkice sve ok, opet za dva dana idem na uzv u sub, još je rano, malo mi se ciklus produžio pa je i ovulacija kasnije. Po mojoj procjeni, fet bi mogao biti sredinom ili krajem slijedećeg tjedna.
Evo mene nakon duuugo vrimena da vam se napokon javim. Skužajte šta vam se nisam prije javila al kako mi je trudnoća odmicala bilo mi je sve teže i teže sidit pa mi je bilo lino dizat se i palit laptop.
Neću vas puno davit sa detaljima.
Dakle......15.5. sam rodila svoja tri zlata
![]()
![]()
. Dva muškića i curicu. Bilo je dosta gusto jer mi je skočija tlak a oni u bolnici su mi tek 3 tjedna nakon ležanja na odjelu patologije trudnoće počeli mjerit tlak. Svi oni doktori su nizašta (čast iznimkama kao što je dr. Kosović koja je praktički spasila i mene i bebače). Neću imenovat nikoga al sam strašno razočarana njihovim pristupom i stručnošću. Na kraju ispada da bi bilo bolje da sam ostala doma nego 8 tjedana ležala u bolnici. Razočaralo me i to da rodilište promovira dojenje a nakon poroda niko ne dođe da te savjetuje nego opet trebaš pitat. Inače sestre su na oba odjela super.
Ma na kraju krajeva meni je najbitnije da su bebe u redu i da je sve završilo dobro. Izlaze u ponediljak i jedva čekam da dođu kući i da ih stavim u njihove krevetiće.
Eto toliko od mene...Svim curama ovdje želim uspunjene želje. Samo hrabro naprijed i ne dajte da vas neuspjeh omete u ostvarivanju vašeg sna.
Pusa svima![]()
peugeot206 čestitam ti na tvojoj dječici!preslatko!žao mi je šta si morala proć to loše iskustvo,al ja mislim da ćeš sve zaboravit sad kad ekipa stigne kući,uživajte!i sretno!
Sara10 ~~~~~~~~~~~~~ za uspješan FET!!
Peugeot206, vau, prekrasno, i svaka čast kada si toliko izgurala , sada uživaj u zasluženoj sreći![]()
![]()
![]()
peugeout cestitam !!!)
jesi to bila u splitskom rodilistu??
ako jesi nista cudno , dole su katastrofa doktori
peugeot čestitam!! U kojem si tjednu rodila?
Stvarno čudno kako dr. nisu obratili malo više pažnje tvojoj trudnoći s obzirom još da su trojke u pitanju, imala si sreće da je prošlo sve kako treba!
Peugeot draga čestitam, e puno sam puta pomislila na tebe kako si i kako bebice. Ajme tri bebice ma prekrasnoa joj koje veselje u kuči
![]()
Čestitke na bebačima, trebalo je to izgurati! A za rodilište... no comment!
Pegeot nek je sve prošlo kako treba!!
Ja bila na AIH-u. Nije me gledao. SG je li la,ali nakon obrade ok.
Sad čekam...
Peugeot206, cestitam na djecici! To su prekrasne vijesti, sad uzivajte! Vazno da je sve iza vas... Pozdrav svima
peugeot čestitam,puno sreće i zdravlja tebi,tm i bebačima
ja sam dobro sve ok,bila u bolnici,dr me ipak stavio na fragmin,kaže za svaki slučaj,uradila nalaze i briseve i sve ok.
Mislim na vas i molim se za sve,sara i splićanka sretno
sara ima li kakvih novosti?
corina kako ste ti i bebač?kako podnosiš vrućinu?
Nema još ništa, sutra opet na uzv, Željkice kada je tebi sutra uzv??
Splićanka SRETNO za AIH, mislim na tebe i želim ti svu sreću da uspije. Jel se kod aih isto čeka 15-tak dana do bete (nisam baš s tim upoznata)?
Ina sretno za dalje, neka trudnoća bude školska!! Jesi bila na 1. uzv?
Željkice evo me u debelome hladu, doma gledam tv . Ujutro se dignem ranije obavim šta treba i trk doma.
Ma zanima me jeste li radile briseve, ja pitala svog ginekologa i kaze on da je rano- da on nebi toliko prčkao dolje ?
sara sutra u 18,tebi?
corina ja nisam ništa radila ,a kad bi to tribalo radit? jel se kupaš?ja upravo s mora baš je super!
A ne još draga moja još sam na utrogestanima, a vidit ćemo kroz koji tjedan možda. E za to budem Poljaka zvrcnula kad dođe vrime.
Ma ne znam kad bi trebalo vaditi briseve, ma čisto me zanima.
nisam znala da si još na njima ,vjerujem da ćeš moć na more kad prestaneš s njima,u kojem si tjednu?
Željkice meni je reka da mogu doć bilo kad popodne za uzv, al u 16.30 me sestra zapisala tako da ću ići odmah nakon posla. Jel ti još stavljaš utrogestane, vidim da se kupaš??
Šta al znači da dok se stavljaju utrići da nema kupanja, jel vam to dr. rekao ili ste same tako odlučile, Corina?
Ne znam, meni Poljak rekao nema kupanja za sad. Cekam 12 tjedan pa ću ga onda nazvati i viditi s njime kako dalje za kupanje.
Peugeot ,draga cestitam na tri andela.Ja sam takoder provela mjesec ipo dana na patologiji trudnoce...znam sve doktore doslovno.Ja imam dvi predivne bebice koje upravo nane u svojim kreveticima.uzivaj,bit ce malo tesko ali svaki dan je savrsen!!
Peugeot draga čestitam vam.uživaj u svakom trenu.![]()
Cure, beta 1.2.. idemo dalje!
Sara i splicanka sritno!!!!![]()
cvitaa žao mi je i naravno da ideš dalje nema odustajanja!!!!!!!!!!
Cvitaa žao mi je
Meni je FET u subotu. Večeras bila štoperica, joj sad sam tako uzbuđena i jedva čekam fet, kad bi barem bio uspješan, ovo mi je 5. put sveukupno i stvarno se nadam da neću bit maratonka...
Željkice kako je prošao tvoj uzv?? Ti si ušla u 4. mjes, jel tako? Jel se bebač lipo vidi??
sara želim ti od srca da ti ovaj postupak bude dobitan!
moj uz je prošao uredu sve ok spol nismo vidili za 4 tjedna ponovo!mala šakica me očarala!
Željkice predivnoMaštam o tome kada ću ići na uzv sa mrvicom u sebi, a ne na folikulometrije. Snovi, snovi....koji će, nadam se, jednog dana, tj. uskoro postati stvarni svima nama koje se borimo...
Cure evo samo informacija za one koje se spremaju u neki ljetni postupak ili sl. u Cita: dr. Poljak ide na godišnji u 8. mjesec, a od 15. srpnja do kraja tog mjeseca radi kroz jutro jer je tada dr. Š. na godišnjem.
ja sam baš jučer zaboravila pitat kad ga neće bit,i kad se poljak vraća?
Ne znam točno, najbolje zvrci sestru za to! Al na tvom slijedećem uzv će biti dr. P.!
Sara fala za informaciju! Ja sam planirala u postupak u 8 mj, (tribam dobit oko 18.08.) nadam se da će se do tada vratiti! Ali naručit ću se na konzultacije prije nego ode na godišnji, pa ću više znati!
peugeot, čestitam od srca, svaka čast, trebalo je to izgurati. uživaj sa svojim mišićma, pusa velika
sara, ~~~~~~~~~~~~za FET
curama u postupku želim svu sreću svijeta, a tužnicama ide zagrljaj
vedre![]()