-
Goa, hvala na lijepim zeljama, zapravo to je kod mene i stvarnost, neki dan su me poznanici primijetili na ulici kako idem sama i smješkam se, zaista uživam u svakom danu trudnoće ne radim, za vikende sam obično na selu u prirodi, jer se ne usudim voziti još na dulje relacije, pa barka miruje, a miris mora mi dolazi negdje iz podsvijesti
. Našoj Pinky želim da bolnički dani prođu ugodno i brzo, zapravo onako kako treba, jer uskoro joj slijedi najljepši susret, eto i ja sam odmah uzbuđena zbog svoje sestre bliznake s druge strane Neretve.
Mojca, koliko znam obično su dio kolovoza i doc. P. i Š. na godišnjem ali onda radi doc. A, lani sam odgodila u kolovozu postupak jer je doc. P. bio na godišnjem.
leptirić, inseminacije u svakom slučaju ne treba puno ponavljati, najbolje se voditi svojom intuicijom, jer bez obzira što su to jednostavni postupci u odnosu na IVF ili ICSI mogu psihički iscrpiti (poznajem ženu koja je nakon pet insemnacija odustala od postupaka nikad nije radila IVF jer ju je neuspjeh porazio).
Danas na UZV smo otkrili da imamo jednog dečka, a prije skoro godinu dana kupila sam plavog leptira
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma