ja sam sad 29+3 u petak sam na kontroli pa ćemo vidjeti kako ide![]()
ja sam sad 29+3 u petak sam na kontroli pa ćemo vidjeti kako ide![]()
Splićanka kako si, koji ti je dan nakon aih-a, ima li kakvih simptomića? Neka ti je sa srećom draga!
Splićanka u iščekivanju sam fet-a u subotu, bliži se, bliži...
Zašto piješ utriće, a ne vaginalno da ih stavljaš, tada bi imala manje simptoma?
Cure, molim za mali savjet! Kako mi je fet u subotu, planiram ostat doma dva dana u sub i ned, a u pon ići radit (posao mi nije fizički težak). Jel to dovoljno za mirovat ili bi trebala duže? Dosad bi uvijek min 5 dana, a i duže nakon trans. bila doma i opet ništa! Imam dva 8-stanična! Šta kažete???
Sara ja sam zadnji put ostala 4 dana doma a od toga sam 2 strogo mirovala,ako ti nije teško na poslu ostani 2-3 dana i onda sve lagano,ajme od srca ti želim sreću da ti uspije!![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 27.06.2013. at 20:35
splićanka utrići imaju bolje djelovanje ako ih stavljaš,nemoj ih pit nego počni stavljat,kako ti je dr reka?
Cure bila sam na transferu, 2 mrve su mi vraćene, kaže dr. da su se lipo odmrzli i da su kvalitetni 8-stanični. Pa sad iščekivanje, joj...kad bi se barem zakačili....
corina kad si radila zadnji put briseve ? bilo bi dobro i u trudnoci napraviti e sad kada to vidi sa dr.
neke cure rade briseve svaki mjesec ( koje su vec imale problema u prosloj trudnoci ) nece bit nista sad da ih napravis 1xa sigurnija si ....
sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvicečvrsto prime!!!!!!!!!!!
Frćka, Mostarka, Željkice puno vam hvala, krasne ste! Danas je tek 0 dnt, tko će dočekat, al zasad sam mirna i sve ok, al bit će napeto za nekih 12-13 dana.
Sara, čekamo s tobom...
Neka i dalje bude sve po planu!![]()
Sara,do neba ~~~~~~~~~da se mrve cvrsto uhvate!!!
sara samo strpljena i ja ti šaljem malo vibrica!!!!
sara sretno do neba....molit ćemo se <3
splićanka koji ti je dan,kako si?
Sara u mojim si molitvama svaku vecer. Od srca ti zelim da se minimalno jedna mrvica izbori....
Inaa, danas mi je 9 dpo.Test cu radit tek na 13-14 dpo...
Puno vam hvala na vašim željama i podršci: Mury, jojo, ina, splićanka i ostale![]()
Splićanka ti si na redu da sebe i nas iznenadiš na ovom pdf-u lijepom viješću, da nam započne plodno ljeto![]()
Sara sretno i da se mrvice prime za mamu
Hvala Zima, daj Bože da krenem tvojim stopama i sve druge betačekalice....
Sara, sritno draga.da ti dani što prije prođu i da nas obraduješ ~~~~~~~~~~.jesi se vratila na posa?
Hej cure, hvala što mislite na mene, dobro sam, vedre išla sam danas radit i normalno funkcioniram, brže prođe vrijeme uz posa. Pomalo idem, tek je početak...
Vedre kako si ti?
Željkice vidila sam na drugom pdf-u da si od danas na zasluženom odmoru...uživaj!
Loly![]()
da i već mi dosadilo domada je bar vrime normalno išla bi ja na more.
Evo sad će biti toplije svakim danom i stabilno pa ćeš moć na more!!!
Ne znam ja kad ću ja tamo, ne smim se previše nadat ko prošli put pa onda pljus, meni ti to izgleda tako daleko, pomalo nedostižno, evo sad mi je na fet bilo otići kao otići u dućan he,he, tj. nešto što je postalo normalno kad već idem peti put. Mislim ima cura koje su prošle brdo toga i spontane i svašta i masu pokušaja pa ništa, a ima i sretnica poput tebe iz trećeg puta!!!
da imala sam tu sreću al nažalost nemaju svi........težak je ovo put al mora urodit plodom kad tad!ja sam ti sad zadnji put isto išla totalno opušteno bez ikakve nade čak sam i otpisala pokušaj par dana prije bete kad ono šok,mislim da je tako najbolje opustit se pa šta bude.
sara kako si ti danas? kad trebaš betu vadit?
meni je uskoro 14dpo,ali ne osjećam se trudno nimalo...![]()
splićanka nisam se ni ja osjećala trudno pa eto me,da sve dude ok!!!!!!!!koji dr te vodi?
a i ti si u cita super onda nema straha doći će uspjeh kad tad!
ja sam ti super uživam,nadam se da ćeš i ti uskoro!
evo nama je iz 3 uspjelo, kod mene je sve ok s ginekološke strane jedino imam problema sa štitnjačaom na eutiroxu sam godinama,a kod m smanjen broj spermića.
Cure sritno svima.pratim vas.ja se kupam,a i na poslu mi neko ludilo,imam nesto i gostiju,tako da sam baš nemam puno vrimena.neznam dali cu ovaj mj ili slj u postupak.vidit cu kad ce mi bit godisnji.sara jesi li na pola puta![]()
sarice di si nam nestala,kako si?
splićanka kakvo je stanje kod tebe?
željkica,u KBC-u sam u dr. B
čekam betu....
sara kako si ti?
Cure meni danas 6. dnt, nemam nikakvih posebno simptoma, guram dan po dan, još ovoliko treba izdržat!!
Vedre ako misliš u postupak u 8 mjes. znaj samo da je dr.P. na godišnjem u osmom, ne znam točno od kad do kad, mislim da je početak mj. sigurno p nadalje.
Splićanka kako si ti, jesi vadila betu?