Bok cure,evo laganini odmaram na ovu vrućinu.Transfer je prošao supić,vraćene su mi 2 prekrasne blastice,i sad kao koka ih moram pazit.Eto puno vas pozdravljam!
Bok cure,evo laganini odmaram na ovu vrućinu.Transfer je prošao supić,vraćene su mi 2 prekrasne blastice,i sad kao koka ih moram pazit.Eto puno vas pozdravljam!
Zoki sretno ti!! Neka ti naredni dani prođu što brže i javljaj nam simptomee!!!
Zoki dobrodosla,i neka bude sretno! Mene su hormoni skroz zbucali, kasnila m. skoro misec dana. Muz se vraca za koji dan s broda pa isto krece s Mijinim cajem. Nadam se da ce bar malo djelovat jer do tad nema smisla ponovno u borbu. Koliko je tribalo vasim boljim polovicama da se popravi, da znam kad se mogu opet veselit novom postupku?
Zeljkice kako podnosis ove predivne temperature?.-) Sve vas pozdravljam!
da se i tu javim da sam se vratila i da mi je bilo suuuuper nadam se da ste vi sve dobro i da uskoro krećete u u spješne postupke!
cvitaa vrućine podnosim ajmo reć dobro kažu da je najgore prošlo!
Cure bok!Evo da javim danas je 6dnt,simptoma nikakvih,smo lagani grcevi.Danas sam primila inekciju Choragona i to je to.Sad cekati betu i nadati se najboljem jer zadnji put je bilo svega.Šaljem van puno pozdrava i drzim fige svima!
Pozdrav cure, ne znam da li to uopće mogu ovdje napisat ako ne neka admini premjeste u pravu temu, imam 6 inekcija fragmina od 2500 pa ako nekome treba rado bi mu dala meni više ne trebaju jer sad primam oni od 5000, samo da je tu s područja splita da lakše dobacim, pa eto ako je netko zainteresiran neka mi se slobodno javi
![]()
Bok cure!Evo i ovaj put nemoze bez komplikacija od sinoć grčevi i proljev i tako cijelu noć.Slomilo me.Danas je malo bolje al nemogu dalje od kreveta jer parim duh,na pola snage sam.Baš kad sam se nadala da bi ovaj put moglo proći bez neugodnih iznenađenja...
ajoj zoki,nadam se da će brzo proć!jel znaš od čega ti je?
Najvjerovatnije viroza,al sam se toliko isprepadala da mi je tlak skočija na 140/89.Grčevi su bili grozni.Zadnji put mi je tako 7dnt bilo ,ali bez proljeva i beta 9dnt 25 ali nije nastavila rasti i ja san prokrvarila.Tako da molim Boga da se ove mrvice još drže za mene!
Betu ću vadit najvjerovatnije u srijedu.Tako sam nekako sebi stavila.
zoky želim ti veeeeeeeliku betu
loly puno sreće ti,nas dvije se nekako pratimo, sad je red na tvoju veeeeeeeliku betu i jednu malu curicu <3
Cure hvala vam puno,i ja svima čekalicama želim velike,velike bete i puno,puno bebača. A vama trudnicama urednu i školsku trudnoću!
Ev da se ja javim nakon dugo vrimena... prvo da zahvalim na odg na onaj moj problem od zadnji put, od tada sam bila na go, docekala minus na onaj zbrckani aih, bila ponovno na pravi pravcati kod dr. š i sada cekam test ili betu 23.08. Zelim svakoj od vas puno puno srece, a posebno zoky i loly koje pratim...
cure ja bih trebala biti u postupku sljedeći misec, a brisevi su mi od 5 miseca - zna li koja trebam li vadit nove?? dr. mi ništa nije napomenula!?
jojo mislim da ne moraš,al ako imaš vrimena napravi nove da te nebi vratili ili nazovi sestru pa pitaj!
sunisshining,sretno!!!!!!!!!!
Ja sam bila u postupku u 3. mj, a brisevi mi bili iz 11. i nisam tribala ponavljati! Ali da budeš mirnija, napravi kako kaže Željkica, zvrcni sestru pa je pitaj.
Sunisshining sretno, nadamo se lijepoj beti.
Ja sutra idem kod svog gin na uzv, da vidimo jeli sve čisto pa za par dana krećemo![]()
a pitala sam svoju gin - ona kaže da ne treba jer da nije dobro toliko često radit briseve ( ali ona mi i nije baš pouzdana) . hvala vam!
veliki pozdrav cure, moj muž već 3 godine za redom imao dijagnozu neopstruktivne azoospermije, da bi se nalaza popravio u 5 mjesecu ove godine(radio spermigram u bahceciju i našli mu spemićkova 10) odmah samo se odlučili za umjetnu kod njih IVF-ICSI međutim buzuspješno, beta -0. Razmisljamo da idući postupak radimo u splitu-cito. kakva su vaša iskustva sa Citom?
tin,ja za cito imam samo riječi hvale od sestre do doktora stvarno su svi super,ljubazni, stručni.........
Tin i mi se borimo sa azoospermijom. Što se tiče Cita, ja sam skroz zadovoljna sa svim, čista petica
Jeli vi imate zamrznutog materijala ili...? MM je radio biopsiju pa u Citu imamo nekoliko smrznutih slamki. Ako te bilo još zanima, samo pitaj možeš i na pp.
nemamo u citu, imamo u baceciju nešto što su zamrzli, a planiramo otić na konzultacije u Cito i da odradi muž spermiogram pa ako nađu da zamrznu..jer u sarajevu su mu svaki put kad smo išli, našli bi mu po 10 spermića i zamrzli..problem nam je Sarajevo zbog posla, oni rade do 2:30 -3 h i moramo letit ko luđaci da stignemo..a ne mogu uvijek uzimat slobodne dane, kombinirali smo svašta ...ja sam iz hercegovine, i što ja znam cura koje su išle na cito većina im je uspjela, sad zavisi od slučaja do slučaja..mi smo u sarajevu kupovali tablete za stimulaciju u bahceciju, da li imaju u Citu svi lijekovi ? problem je još kod nas što se sami financiramo, država nula bodova ništa ne pomaže, e sad kakve su cijene na citu postupak+lijekovi..nas je sad u bahceciju izašlo negdje oko 6 500 KM
tin,cito ti radi cijeli dan ali su ti folikulometrije uvijek između 13-14 h,imaju sve lijekove i sam sve plaćaš jer je to privatna poliklinika ,mene je postupak koštao oko 5000 kn lijekovi + 11000 kn postupak, tako je bilo meni al sve ti ovisi za koji postupak se odlučite imaš njihovu internet stranicu www.cito.hr pa je pogledaj imaš tamo i cjenik usluga.
neznam dali se možete liječit na firulama pošto ste iz druge države,tamo hzzzo pokriva sve troškove.
jel se folikulometrija svaki put plaća, il je sve uračunato u cijenu?
draga tin evo odgovora iz prve ruke,hercegovka,azoospermija
ja bih ti toplo preporučila cito i dr.-a P. MM takođe ima azoo,u ejakulatu nema nikad ništa,ali zato radimo punkciju testisa,brzinski zahvat,i uvijek nađu dovoljno spermija,rade ga uvijek usporedo s mojom punkcijom. a ako kod tm bude spermija i u ejakulatu tim bolje,oni se zamrznu i to ti je odmah 1000 kn(250 km) manje,toliko košta tesa. Ja sam uvijek sve plaćala,postupak icsi 5000 kn+ punkcija testisa(tessa) 1000 kn to je oko 1500 km.A stimulacija je individualna,ali ako je stimulacija puna koštala me oko 5000kn,a ako je polustimulirani oko 3000 kn.Dakle sve je znatno jeftinije nego u sarajevu. sve što ti treba možeš i kupiti kod cita. Ja sam kod njih u dvije godine ostvarila dvije trudnoće
SRETNO![]()
Hvala puno inaa, mislim da definitivno idemo na cito, samo ćemo pokušat preko fonda da nam nešto refundiraju za ovo što smo bili u bahceciju, jer smo se istrošili..sve zalihe smo iscrpili, pa ćemo probat bar jedan dio da nam refundiraju..pa bi ondam na jesen krenili u postupak ako Bog da..jel se u citu plaća zamrzavanje sperme,ako ćemo kod njih na postupak? rade li oni subotom?
Pozdrav svima,
kod mene je slicna situacija. Ja sam takodjer bila na jednom postupku u Bahceci klinici i jednom FET. Oba rezultata 0
Posto mislim da je pitanje broja pokusaja da dodjem do rezultata, razmisljam da idem na jeftinije varijante (ali ipak kvalitetne). Za CITO sam cula da imaju dosta rezultata, pa razmisljam da idem tamo... Ipak nije mi bas najjasnije, koliko je to jefitnije...?
Zeljkice, ti ovdje spominjes cifru od 5000 kn za ICSI, dok sam na cjeniku vidjela 10.000 kn, i to bez lijekova. Ako na tih 10.000 dodam i 5.000 kn za lijekove (idemo na max troskove) to je 15.000 kn sto je nepune 4.000 KM. Koliko jos troskova ide na ovo, nalazi, UZ, spermogram, Antimilerov hormon, zamrzavanje embrija...?
Molim Vas da mi pogonete oko ovoga, da vidim da li na kraju uopste imam ustede i isplati li mi se ici dole.
Hvala![]()
5000 kn sam potrošila samo na ljekove a postupak IVF ICSI me došao 11000 kn,je puno al se isplatilo,ja sam imala tu sreću da mi je treća sreća donjela sreću! ja sam uglavnom sve pretrage radila preko hzzo-a osim s-grama to sam radila kod njih i košta 300 kn. slobodnoj pitaj sve šta te zanima!
Ja sam bila 2 puta u Cito, prvi polustimulirani, drugi ful stimulirani. I oba puta su mi postupak naplatili 5000 kn (nismo imali ništa za zamrznuti), lijekovi su u polustim. bili oko 3600 kn, a u stimuliranom 5000 kn. Spermiogram je 300 kn, ali njega napravite kad dođete na konzultacije, a folikulometrije su uključene u cijenu. Rade svaki dan, meni je prošli put punkcija bila u subotu. Cure tu smo, pitajte sve što vas zanima, sretno![]()
Curke hvala vam na brzim odgovorima
Kod nas nažalost nema nikakvih refundacija, sve plaćamo iz svog džepa...
Ja sam vec poslala mail dr Poljaku, pa cu vidjeti sta ce mi reci.
Ako ima embrija za zamrznuti, koliko se plaća pohrana, ili je i to uključeno u cijenu? I koliko košta taj AMH? Cula sam da to obavezno traze.
Placaju li se hormonalne provjere tokom postupka? pretpostavljam da ti isto rade kao i ovdje na klinici...?
Izvinjavam se ako vas smaram, ali moram zaista sracunati sve (obzirom da moram iz Sarajeva ici dole vjerovatno i nekoliko puta, imat cu naravno troskove goriva, smjestaja....) da bih mogla finansijsku usporedbu napraviti..
tin,
em su ti jeftiniji u cita od te poliklinike u sarajevu, em rade non stop, i nedjelje i praznike , svaki dan, em su uspjesni
cijene imas na njihovoj stranici, ne naplate svakom isto, ovisi od stimulacije a i o broju js, ali kako god bit ce vam jeftinije od te klinike u SA i manje stresno
tako da.....SRETNO![]()
Prije sat vremena sam pisala post koji iz nekog razloga nije postavljen....
Helem, ono sto sam htjela reci je hvala vam curke za tako brze i raznovrsne odgovore
Znam da je CITO jeftniji ali ja moram sracunati koliko jeftniji da bih znala procijeniti da li mi se isplatiNazalost, kod nas nema nikakvih rafundacija i sve placam sama. Zato me zanima i to da li se placa pohrana embrija ili je i to ukljuceno u cijenu, AMH koliko kosta jer koliko znam oni to obavezno traze, provjera hormona tokom stimulacije etc..
Izvinjavam se ako smaram ili sam predetaljna, ali kao sto rekoh svodim racunicuprije svega jer moram i ici do Splita par puta vjerovatno pa su tu i tr puta, smjestaja...
Hvala vam![]()
crvenkapice hvala na savjetu, i ja se nekako osjećam sigurnije pošto ćemo na cito
Prije sat vremena sam pisala post koji iz nekog razloga nije postavljen....
Helem, ono sto sam htjela reci je hvala vam curke za tako brze i raznovrsne odgovore
Znam da je CITO jeftniji ali ja moram sracunati koliko jeftniji da bih znala procijeniti da li mi se isplatiNazalost, kod nas nema nikakvih rafundacija i sve placam sama. Zato me zanima i to da li se placa pohrana embrija ili je i to ukljuceno u cijenu, AMH koliko kosta jer koliko znam oni to obavezno traze, provjera hormona tokom stimulacije etc..
Izvinjavam se ako smaram ili sam predetaljna, ali kao sto rekoh svodim racunicuprije svega jer moram i ici do Splita par puta vjerovatno pa su tu i tr puta, smjestaja...
Hvala vam![]()
Moze li mi neko reci zasto se moji postovi ne objavljuju?????
zato što si nova korisnica i u početku moderatori čitaju tvoje postove
budi strpljiva![]()
ok, mislila sam da sam cenzurisana![]()
Bok cure!Evo sutra vadim betu,pere me nervoza za poludit.Simptoma nikakvih,samo lagani grčevi i lagano bolne grudi i to je to!