Stranica 94 od 115 PrviPrvi ... 44849293949596104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,651 do 4,700 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

jel se folikulometrija svaki put plaća, il je sve uračunato u cijenu?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    jel se folikulometrija svaki put plaća, il je sve uračunato u cijenu?
    na kraju se sve plati kad cijeli postupak bude gotov,i ja ti preporučam dr Poljaka odličan je!oni ti rade i sub i ned ako treba ,meni je sad zadnja punkcija bila u nedjelju.
    sretno od srca!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pozdrav svima,

kod mene je slicna situacija. Ja sam takodjer bila na jednom postupku u Bahceci klinici i jednom FET. Oba rezultata 0
    Posto mislim da je pitanje broja pokusaja da dodjem do rezultata, razmisljam da idem na jeftinije varijante (ali ipak kvalitetne). Za CITO sam cula da imaju dosta rezultata, pa razmisljam da idem tamo... Ipak nije mi bas najjasnije, koliko je to jefitnije...?
    Zeljkice, ti ovdje spominjes cifru od 5000 kn za ICSI, dok sam na cjeniku vidjela 10.000 kn, i to bez lijekova. Ako na tih 10.000 dodam i 5.000 kn za lijekove (idemo na max troskove) to je 15.000 kn sto je nepune 4.000 KM. Koliko jos troskova ide na ovo, nalazi, UZ, spermogram, Antimilerov hormon, zamrzavanje embrija...?

Molim Vas da mi pogonete oko ovoga, da vidim da li na kraju uopste imam ustede i isplati li mi se ici dole.

Hvala

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj first sunshine prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

kod mene je slicna situacija. Ja sam takodjer bila na jednom postupku u Bahceci klinici i jednom FET. Oba rezultata 0
    Posto mislim da je pitanje broja pokusaja da dodjem do rezultata, razmisljam da idem na jeftinije varijante (ali ipak kvalitetne). Za CITO sam cula da imaju dosta rezultata, pa razmisljam da idem tamo... Ipak nije mi bas najjasnije, koliko je to jefitnije...?
    Zeljkice, ti ovdje spominjes cifru od 5000 kn za ICSI, dok sam na cjeniku vidjela 10.000 kn, i to bez lijekova. Ako na tih 10.000 dodam i 5.000 kn za lijekove (idemo na max troskove) to je 15.000 kn sto je nepune 4.000 KM. Koliko jos troskova ide na ovo, nalazi, UZ, spermogram, Antimilerov hormon, zamrzavanje embrija...?

Molim Vas da mi pogonete oko ovoga, da vidim da li na kraju uopste imam ustede i isplati li mi se ici dole.

Hvala
    mi definitivno idemo u Cito, nekako mi je bahceci više mediski eksponiran a za Cito sam čula i prije da ima dobre rezultate, i prije nego sam saznala za naš problem, jer većina hercegovki ide kod dr.Poljaka..
    A sarajevo je definitivno skuplje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

5000 kn sam potrošila samo na ljekove a postupak IVF ICSI me došao 11000 kn,je puno al se isplatilo,ja sam imala tu sreću da mi je treća sreća donjela sreću! ja sam uglavnom sve pretrage radila preko hzzo-a osim s-grama to sam radila kod njih i košta 300 kn. slobodnoj pitaj sve šta te zanima!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam bila 2 puta u Cito, prvi polustimulirani, drugi ful stimulirani. I oba puta su mi postupak naplatili 5000 kn (nismo imali ništa za zamrznuti), lijekovi su u polustim. bili oko 3600 kn, a u stimuliranom 5000 kn. Spermiogram je 300 kn, ali njega napravite kad dođete na konzultacije, a folikulometrije su uključene u cijenu. Rade svaki dan, meni je prošli put punkcija bila u subotu. Cure tu smo, pitajte sve što vas zanima, sretno

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Curke hvala vam na brzim odgovorima

Kod nas nažalost nema nikakvih refundacija, sve plaćamo iz svog džepa...

Ja sam vec poslala mail dr Poljaku, pa cu vidjeti sta ce mi reci.
    Ako ima embrija za zamrznuti, koliko se plaća pohrana, ili je i to uključeno u cijenu? I koliko košta taj AMH? Cula sam da to obavezno traze.
    Placaju li se hormonalne provjere tokom postupka? pretpostavljam da ti isto rade kao i ovdje na klinici...?

Izvinjavam se ako vas smaram, ali moram zaista sracunati sve (obzirom da moram iz Sarajeva ici dole vjerovatno i nekoliko puta, imat cu naravno troskove goriva, smjestaja....) da bih mogla finansijsku usporedbu napraviti..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

tin,
    em su ti jeftiniji u cita od te poliklinike u sarajevu, em rade non stop, i nedjelje i praznike , svaki dan, em su uspjesni
    cijene imas na njihovoj stranici, ne naplate svakom isto, ovisi od stimulacije a i o broju js, ali kako god bit ce vam jeftinije od te klinike u SA i manje stresno
    tako da.....SRETNO

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prije sat vremena sam pisala post koji iz nekog razloga nije postavljen....

Helem, ono sto sam htjela reci je hvala vam curke za tako brze i raznovrsne odgovore

Znam da je CITO jeftniji ali ja moram sracunati koliko jeftniji da bih znala procijeniti da li mi se isplati Nazalost, kod nas nema nikakvih rafundacija i sve placam sama. Zato me zanima i to da li se placa pohrana embrija ili je i to ukljuceno u cijenu, AMH koliko kosta jer koliko znam oni to obavezno traze, provjera hormona tokom stimulacije etc..
    Izvinjavam se ako smaram ili sam predetaljna, ali kao sto rekoh svodim racunicu prije svega jer moram i ici do Splita par puta vjerovatno pa su tu i tr puta, smjestaja...

Hvala vam

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

crvenkapice hvala na savjetu, i ja se nekako osjećam sigurnije pošto ćemo na cito

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prije sat vremena sam pisala post koji iz nekog razloga nije postavljen....

Helem, ono sto sam htjela reci je hvala vam curke za tako brze i raznovrsne odgovore

Znam da je CITO jeftniji ali ja moram sracunati koliko jeftniji da bih znala procijeniti da li mi se isplati Nazalost, kod nas nema nikakvih rafundacija i sve placam sama. Zato me zanima i to da li se placa pohrana embrija ili je i to ukljuceno u cijenu, AMH koliko kosta jer koliko znam oni to obavezno traze, provjera hormona tokom stimulacije etc..
    Izvinjavam se ako smaram ili sam predetaljna, ali kao sto rekoh svodim racunicu prije svega jer moram i ici do Splita par puta vjerovatno pa su tu i tr puta, smjestaja...

Hvala vam

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Moze li mi neko reci zasto se moji postovi ne objavljuju?????

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zato što si nova korisnica i u početku moderatori čitaju tvoje postove
    budi strpljiva

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ok, mislila sam da sam cenzurisana

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bok cure!Evo sutra vadim betu,pere me nervoza za poludit.Simptoma nikakvih,samo lagani grčevi i lagano bolne grudi i to je to!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zoki28 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure!Evo sutra vadim betu,pere me nervoza za poludit.Simptoma nikakvih,samo lagani grčevi i lagano bolne grudi i to je to!
    U isto vrime pisale Sretno draga!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Zoki sretno, pretpostavljam kako ti je

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

First sunshine privatno AMH košta oko 420 kn (polilinika Analiza), ja sam ga vadila tek sad, a evo idem šesti put. Hormone tijekom stimulacije nisam nikada vadila, išla sam samo na folikulometrije svaki 2. dan.
    Zoki di si? Beta sutra? Držim fige!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

AMH možete vadit preko hzzo-a zašto plačat bezveze kad se nalaz ionako čeka 2-3 tjedna,kao i sve druge hormone!

Zoki sretnoooooooooooo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    AMH možete vadit preko hzzo-a zašto plačat bezveze kad se nalaz ionako čeka 2-3 tjedna,kao i sve druge hormone!

Zoki sretnoooooooooooo
    ja sam AMH vadila 5.6. a nalaz mi je bija gotov 13.8.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nisam ni ja nikad tokom stimulacije provjeravala hormone nego prije,jedino mi je sad zadnji put provjerava estradiol tokom stimulacije ali to je sve uključeno u cijenu jer nisam ništa naknadno plaćala.

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pozdrav cure! spremam se u Cito u postupak sa zamrznutim js pa me zanima ako netko zna kakva je procedura s folikulometrijama kod dr. Poljaka? Koji dan ciklusa prakticira prvu i koliko često ju radi do ovulacije? Moram procjeniti da li mi je bolje raditi folikulometrije doma kod svog ginića ili u Splitu, nisam ni sama pametna

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nirvana,he he tvoja princeza i ja rođene isti dan!
    ja kad sam se spremala za fet skoro sam svaki dan išla na folikulometrije,da ga nazoveš i pitaš ili mu mail pošalji.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ok, znaci mozda mi i ne bude trebao AMH za sada... Dr mi je odmah odgovorio, trebam mu poslati dosadasnje nalaze pa cemo vidjeti. Javim vam sve.

Zoki cuvam ti palceve!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zoki sretno !!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ako tko zna kako bi mogla doci do dr. Roje , hematologa, u kbc
    i gdje radi privatno nek mi se javi pp , hvala !!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zoki?????????????????''

first sunshine
    pa odi ga izvadit dok čekaš da kreneš u postupak,nek ti tvoja gin da uputnicu.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prvo da zazelim srecu zoki s betom dnas!!! Ja jutros (12dpo/inseminacije) napravila test iz znatizelje i -. To sam i ocekivala pa me nije puno izdeprimiralo. Jos cu ponovit jedan u petak za svaki slucaj pa onda opet u akciju. Ovaj put sam odlucila ne placati ni klomifene ni utrice nego cu sve trazit recept u soc. ginica...

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure nalaz još nije stiga,jutros me sve boli od nervoze. Javim vam čim dođe!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure nalaz još nije stiga,jutros me sve boli od nervoze. Javim vam čim dođe!
    di si vadila krv?

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Analize,svaki put me izlude s tim čekanjem

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

baš me nerviraju , koliko sati je bilo kad si vadila?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

daj nazovi ih meni su jedanput zaboravili poslat nalaz pa sam cilu noć ludila,zovi ih.

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure negativna je

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure negativna je
    a neeeee ,drži se svaka riječ je suvišna,odtuguj pa u nove pobjede nema predaje!!!!!!!!!!!!!

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure trebali bi pomoć: idem na operativnu histeroskopiju u Cito i ako znate za neki smještaj u blizini.
    Imam 5 sati puta pa mi savjetuju da ostanem na mirovanju jedno vrijeme...

Hvala i zoki28 jako mi je žao...

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala draga,al ovo je strašno više,snage iman sve manje jer borba traje dobrih 6 godina,više ne znamo kud i šta,i zašto tako dobri embriji neće da ostanu.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zoki,bas mi je zao... uspit ce jedno sigurno...

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Nadam se al nade sve manje.Cure zanima me da li ste radile ikakve druge pretrage osim tipičnih hormona i to jer dr.Š.obično to daje.Zanima me histeroskopija ili kakvi operativni zahvati na maternici?Čini mi se da dr.P.ima nekako drugačiji način gledanja.Pitam jer ne znam više u čemu tražit problem?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

zoki znam da ti je teško i da ste i ti i tm umorni,al mora jedom uspjet,mora!!!!!!!!!!!!koji dr te vodi,šta kaže?

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Dr.Š.Čula san se sad s njim ni njemu jednostavno nije jasno,tako dobri embriji,cjelokupno stanje i ništa. Čut ćemo se za mjesec dana pa ćemo vidit šta dalje.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a jel znaš možda jel se dr.P. vratija s go?

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

vraća se 02.09.

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ne koliko ja znam

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, da li znate ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?

Jojo je li ti krećeš sa postupkom u bolnicu sada uskoro? Kod kojeg si ti ono dr?
    Volila bi da se više cura javlja na ovaj forum sa Firula, uglavnom se javljaju cure iz Cita, al ima ih i dolje dosta koje su u postupku i mogu se podijelit iskustva i razmjenjivat korisne informacije! Pa cure, javite see!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li znate ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?

Jojo je li ti krećeš sa postupkom u bolnicu sada uskoro? Kod kojeg si ti ono dr?
    Volila bi da se više cura javlja na ovaj forum sa Firula, uglavnom se javljaju cure iz Cita, al ima ih i dolje dosta koje su u postupku i mogu se podijelit iskustva i razmjenjivat korisne informacije! Pa cure, javite see!!
    sara draga, ja sam ti se naručila 3.9. po protokol, pa računam da bi u od 15.9. mogla biti u postupku. ja sam ti kod dr. Marušić. imaš pravo, javlja se jako malo cura koje su u kbc a čekaonice pune - kloji je razlog stvarno neznam.

zoki žao mi je zbog tvoje bete. malo strpljena, malo hrabrosti i idemo dalje

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vidim da ti nitko nije odgovorio.
    Do sada se FET nije računao kao postupak. Dakle, ti si potrošila 1 stimulirani postupak.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da ti nitko nije odgovorio.
    Do sada se FET nije računao kao postupak. Dakle, ti si potrošila 1 stimulirani postupak.
    Hvala Konfuzija, odgovorila mi je i Argente na drugoj temi, al svejedno hvala!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zoki28 jako mi je žao Znam da nema riječi koje te sad mogu utješit. Koji ti je ovo put bio i koja je dijagnoza u vas? Jer meni također nije uspilo iz 5 puta, a imali odlične embrije. Al tu nema garancije, mi trebamo popravit spermiogram i to je sada najbitnije!!!
    Što se tiče drugih pretraga ja sam radila pretrage za trombofiliju, imunologija, koagulacija... to mi je dr. P dao da napravim, a izvadit ću željezo i feritin, to mi nije niti jedan dr. rekao, ali ću to izvadit. I meni je dr. P. radio biopsiju maternice prije posljednjeg FET-a, kao šanse su 25% veće za implantaciju, ali ni to nije pomoglo. Sve je u dobrom embriju, ako je dobar prihvatit će se, a ako nije neće.
    Loly sretno u novom postupku i svima ostalima koje kreću!!

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zoki28 jako mi je žao Znam da nema riječi koje te sad mogu utješit. Koji ti je ovo put bio i koja je dijagnoza u vas? Jer meni također nije uspilo iz 5 puta, a imali odlične embrije. Al tu nema garancije, mi trebamo popravit spermiogram i to je sada najbitnije!!!
    Što se tiče drugih pretraga ja sam radila pretrage za trombofiliju, imunologija, koagulacija... to mi je dr. P dao da napravim, a izvadit ću željezo i feritin, to mi nije niti jedan dr. rekao, ali ću to izvadit. I meni je dr. P. radio biopsiju maternice prije posljednjeg FET-a, kao šanse su 25% veće za implantaciju, ali ni to nije pomoglo. Sve je u dobrom embriju, ako je dobar prihvatit će se, a ako nije neće.
    Loly sretno u novom postupku i svima ostalima koje kreću!!
    Sara10 hvala na podršci!Meni je dijagnoza anovulacija,a kod mm je sve ok.Prošla sam 2 stimulirana + 3 FET-a.Zanima me kako izgleda biopsija maternice,jel to histeroskopija?Kakav je postupak,koliko košta i nakon koliko se može ponovno u postupak?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •