Jojo ma neka bude prvi i zadnji!!
Željkice ja sad odmaram od mpo-a, al u deveti mjes. ću obavit neke preglede i pretrage i vidit kakvo je stanje sa mm-im spermiogramom, pa nakon toga ću počet razmišljat o slijedećem postupku.
Jojo ma neka bude prvi i zadnji!!
Željkice ja sad odmaram od mpo-a, al u deveti mjes. ću obavit neke preglede i pretrage i vidit kakvo je stanje sa mm-im spermiogramom, pa nakon toga ću počet razmišljat o slijedećem postupku.
i ja moram piti folnu non stop ali pijem kad se sjetim, ....tako je bilo i prije i opet 2x zatrudnila, pocni piti sada bez prestanka ako ces u 10mj ici na ivf....ne brini zbog toga
vedre javi se draga
inaa kako si ?![]()
Ji45 cure su ti sve rekla, sretno u daljnjoj borbi!
Željkice počela sam s bockanjem, evo pao i drugi puregon![]()
Loly draga sve znaš <3
Crvenkapo draga kako si mi ti? Je planiraš novi postupak ?
loly neka ti puregon donese sreću meni je donio,sretno!!!!!!!!!!kad ti je pregled u utorak?vjerovatno oko 13?
Fala cure
Sr Lucija mi je rekla da dođem oko 1 ipo, ovo nam je treći pokušaj u Cito, nadamo se treća sreća![]()
corina draga moja, ja sam dobro , ono nisam bas super ali sam dobro....u 12mj bi probali , ili 11mj vidjet cemo....
loly sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice baš si me obradovala jedva čekam zimu,molim se i mislim na tebe <3
Crvenkapo ~~~~~~~~~~~~~~ nek bude sretna najsretnija zima![]()
![]()
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sretno i uspješno!!!!!!!!!!!!!!!
Loly sutra je prva fm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude puni lipih folikulića!!!!!!!!
Loly sretno na fm sutra!!!! Javi nam kakvo je stanje![]()
Loly sretno sutra ~~~~~~~~~~~
Mislim na tebe <3
Ps: pozdravi mi Poljaka punoooo![]()
loly~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Evo me cure moje
Stanje ovako - na svakom jajniku po 3 folikula, od 10 - 12 mm, sutra puregon i cetrotide, endometrij 4 mm, ali tek je 6 dc, podebljat će se on![]()
Lolyza bingo postupak!
Jel zna tko jel Blekonja rodila!? Nisam vidila da se javila, a tribala bi bit u terminu![]()
Uzv sutra oko 13,30 Zeljkice jesi ti uz puregon primala cetrotide i koliko dana. Jesi ih primala i na dan stoperice?
Loly sretno sutra! Jel se dr. P. vratio sa godišnjeg?
Evo me, folikuli, ima ih 7-8 su oko 15 mm, endometrij 8 mm. Sutra opet uzv, ujutro triban izvaditi estradiol. Čemu to služi, nisam nikad to vadila?
Pozdrav cure!
Evo, ja sutra krecem sa femarom ( ako je uspijem nabavit do sutra )i dogovaram folikulimetriju. Ovo nam je 4 postupak u cita, nadam se i dobitni![]()
Loly ja sam ti u zadnjem postupku isto vadila estradiol ,po tom nalazu će vidit kako sazrijevaju,super će to sve bit!
zeljkica, hvala, evo idem do cita po tablete
pozz drage forumašice ...
pišem prvi put na ovom forumu i ja sam citašica a još i hercegovka hehe
krajem septembra sam ponovo na 3. postupku kod dr P,bez obzira na sve i na dosadašnji neuspjeh ne odustajem od Poljaka ni u kom slučaju
svim trudnicama puno sreće do kraja a nama ostalim snage i volje da idemo naprijed i da jednom zagrlimo svoju sreću
![]()
Loly jesi vadila jučer estradiol,i kakav je? znači u pon je punkcija ajde neka je sa srećom i da ne boli ništa!
i ja sam jučer bila u cita oko 13 sati morala sam DR P. odnit nalaze uk i dobila sam antibiotike,al kaže on da nije ništa strašno na granici.
PapigaCapo kako ide bockanje?
pozz cure
evo da se i ovdi malo javim
i ja u ponediljak ujutro moram vadit estradiol
mislim da će punkcija bit u četvrtak
zeljkica samo sam na femari, nema bockanja. Jucer zaboravila nazvat dr, jedva cekam pon da se dogovrimo za folikulometriju. Reka je da ne trebam prije 8 dc, al cu ga sitit da mi je prosli postupak punkicja bila vec na 9dc
Loly sretno sutra na punkciji!oće ti je dr.Š radit?
PapigaCapo nemoj zaboravit zvat dr!![]()
e a kad ti bude transfer bit će ti Dr.P. bez obzira kad radi,sretno i da bude puni lipih folikulića!!!!!!![]()
loly sretno sutra.
A ja valjda necu zaboravit nazvat. Kad radi popodne, jel to od 2?
Fala cure, javim se sutra, nadam se s lipim vijestima![]()
ma neznam zašto moji postovi ne idu baš sam se htjela družit sa vama i malo morala mi sad pred postupak treba
bebi dobrodošla!malo ti kasne postovi jer si nova al krenut će to.
kad krećeš u postupak,koji dr te vodi? šta god te zanima pitaj!
Cure nije me dugoo bilo...
Šta se događa ovdi?
Mi smo u prirpemnoj fazi...
Evo da javim i ode, punkcija malo bolila, sad je sve ok, ali dobili samo 3 js