papigacapo, neznam šta bit it drugo pametno rekla!
papigacapo, neznam šta bit it drugo pametno rekla!
loly i mi čekamo s tobom taj 21.9.![]()
Loly sretno ti draga, i mi s tobom iščekujemo taj 21.
Lara39+ sretno ujutro na punkciji, da dobiješ što više js-a !!
PapigaCapo jako mi je žao zbog tvoje situacije, ali da možda potražiš još nek drugo mišljenje!? Kako si reagirala u prijašnjim postupcima? Vidim iz potpisa da je bila jedna i prirodna trudnoća. Svaki ženi ciklus je zaseban..znam slučaj gdje jedna cura na punkciji (a to joj je bio peti ili šesti IVF) nije dobila niti jednu js-u, tj. svi folikuli bili prazni, a već u slijedećm je dobila par js-a. Posavjetuj se svakako sa još nekim dr. i nemoj odustajat nikako. Želim ti sve najbolje![]()
jojo kada ti strataš onda? Neka nam i jedne kbc-ovke ovdje, baš mi je drago!! Govori li se šta o štrajku u bolnici znaš li, hoće li na humanoj se odvijati sve vezano za postupke jer najavljuju štrajk za 18.09.?
sara, bila sam na tri ivf/icsi i to prva dva su bila femara + menopur i po 2 js, a treci je bio samo femara i 1js. U medjuvremenu je bila ta biokemijska, iako dr kaze da nalaz bete moze detektirati lh umjesto hcg. Medjutim, ja sam i zadnja tri mjeseca imala pozivtine pa negstivne tekstove, tako da bi se i to moglo brojati kao biokemijske, al posto nisam vadila betu, onda ih brojim samo kao plus pa minus.
Sad smo isli samo na femaru jer ionako nema nekog velikog smisla sa menopurom i dobili smo 4 js, koje su se sad prestale razvijati. Ja sam bila skroz iznenadjena sa te 4 stanice, al eto na kraju necu imati ni jednu kako treba. Ne mislim da je neki problem u doktoru, smatram da bi mi i u bolnici bila ist stimulacija, iako sam bila i tamo na konzultacije, al kako oni uvit traze svasta nesto od nalaza, to mi je trenutno na ledu.
U medjuvremenu sam saznala za trombofiliju, koja bi mogla utjecat na to sta se ne vata i dr bi mi dao heparin od tanfera, al ovaj put necu doc do toga.![]()
[QUOTE=sara10;2474450]jojo kada ti strataš onda? Neka nam i jedne kbc-ovke ovdje, baš mi je drago!! Govori li se šta o štrajku u bolnici znaš li, hoće li na humanoj se odvijati sve vezano za postupke jer najavljuju štrajk za 18.09.?[/QUO
draga ja ti čekam da dođe vištica, a računam da bi to moglo biti oko 10.9. i onda krećem, a štrajk niko ništa ne spominje. primjetila sam da su malo nervozni i u gužvi, kažu da im fali osoblja ali kako mi se čini oni misle radit. ima tamo dosta kbc-ovki ali izgleda da se ne javljaju. dok sam ja bila u čekaonici 2 su zvale da se pohvale da su dobile plusić, pa je nama koje smo se pretvorile u uho to dalo vitar u leđa![]()
Loly,znala sam ja da P. neće otić a da tebe ne zbrine,čuvaj mrvice i nedaj im nigdi narednih 9 mj a ja ti držimda se čvrsto prime!!!!!!!!!!
Papigice nadajmo se čudu i da nije sve gotovo!!!!!!
Lara sretno na punkciji ujutro!
sara10 ja idem 13og pa ču pitat u vezi štrajka ali mislim da zbog postupaka to kod njih neće bit aktualno
lara ne moj da te kopka ima zu materijala dosta ja sam sa oko 1ooo i nešto neznam tačno estradiola imala 5 stanica prošli put jedna nije dočekala punkciju pukla jer je bio najveći 4 punktiro a 3 se oplodile ...koji je protokol je bio kod tebe ipak je to dobra brojka ....
sretno ....obradovat će tebe ujitro sestra L
sretno svim curama u postupcima ma gdje bile![]()
lara ne moj da te kopka ima zu materijala dosta ja sam sa oko 1ooo i nešto neznam tačno estradiola imala 5 stanica prošli put jedna nije dočekala punkciju pukla jer je bio najveći 4 punktiro a 3 se oplodile ...koji je protokol je bio kod tebe ipak je to dobra brojka ....
sretno ....obradovat će tebe ujitro sestra L
sretno svim curama u postupcima ma gdje bile![]()
bebi meni je u srijedu estradiol bio 1000 i nešto sitno.to popodne je bio i zadnji uzv i dr.je rekao da ima 6-7 folikula.
a protokol je bio. 2-6dc 3x1 letrilan tbl. i 0d 5-11dc puregon + orgalutan i štoperca 11dc.
i ja bi isto volila da se cure koje idu u kbc češće javljaju da saznamo kakvo je stanje tamo.
Loly kako si?
Loly,a bolje da ih stavljaš šta toliko boli pa nemožeš?a da ih nazoveš pa pitaš zašto te pecka?
Jutro cure!!!
Evo mene. Vratili smo se medju zive ! Imamo dva folikulica koji su nastavili rast. Jedan 14, drugi 14,5. Endometrij je sa 2 mm u cet narasta na 6 m. Juhuhuhuh ! Nastavljamo dalje. U pon opet uzv.
Za endometrij ne znam jel pomoglo, al jucer sam slistila jedan anans i pola litre soka od cikle
loly, nek ti je sretno
Papiga bravo, vidis da nije sve izgubljeno, bas mi je drago radi tebe, sretno i dalje. Zeljkice sinoc me bas jako peklo, jutros je sve super, pa sam nastavila vaginalno. Lara jesu zvali?
Loly
zvali su i transfer je u ponediljak.jedva čekam
lara, sretno u ponediljak, kad ti je transfer?
Ja sam na uzv u 13,45. Samo da nastave kako trebaA sad idem jest ananas
![]()
Ja sam u svom dobitnom postupku davila se u ananasu pa samo nastavi sretno
PapigaCapo super vijesti ,vidiš da nije sve izgubljeno ,jel jedeš svjež ananas ili kako ...jel sok od cvekle kupovni ili sama cjediš ...
lara sretno u ponedeljak![]()
bebi ananas je svjezi, a ciklu sam ipak kupila, doduse, pise 100%
aaaaaaaa Papigice super ,bit će to sve kako treba vidit ćeš!!!!!!!
Lara, sretno sutra !!!!!'
sissy i jojo i ja sam sad u KBC-u. Kod kojih ste doktora?
Ja se ne javljam baš,jer sam na čekanju... Ali u četvrtak ću znat više
Papiga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozz cure!
Imamo jedan folikul 17mm, drugi je osta na 14. Endometrij 7-8, dr zadovoljan. Punkcija u sridu jutro, ako ovaj drugi naraste i njega ce srediti. :D. Danas u 21 stoperica.![]()
papigo jedno veliko bravo!!!!!!!![]()
Ima nas još koje će u kbc ići...i ja ću slijedeći postupak na Firule odradit, al ne znam još točno kada, ne tako brzo. Prvo moram dogovorit pregled u dr. Budimira (kod kojeg sam već jednom i bila).
Splićanka kod kojeg si ti dr.?
Papiga, Lara i ostale sretnoooo!!!
Loly za lijepu betui da ti ovi dani što brže prođu.
Drage moje
samo da javim, čuvam 2 osmostanične mrvice.
lara neka se sad čvrsto drže za mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Papigice odlično :D :D
sara ja sam u dr. Budimira..
i ja sam Budimirka![]()
Lara i Loly sretno i da je odbrojavanje 9mj.počelo
Papigice također,da se brzo priključiš
mene lovi lagano uzbuđenje jer se približava start za 4. jedino moram vidit s dr.mogu li pomaknit
jedan ciklus pa da krenem od vještice u 10mj. Toliko sam se uspavala preko ljeta da nisam ni vidila da mi je
papa test od 8mj.lani hm
lara neka se sad čvrsto prime za mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loly kako si nam ti?
Sretno lara
Željkicešto misliš na mene. Super sam, ništa ne osjećam, od simptoma ni S, samo jaaaaako često piškim i ponekad lagani pms bolovi, ali gotovo zanemarivi i to je to.Danas sam počela raditi, popodne ću primiti brevacide, pa već razmišljma kad bi mogla otići po beticu
![]()
hvala cure drage na podršci.
Loly draga ti nešto kasnije vadiš betu jel tako?!
vidim da su nam datumi u potpisu razmak 2 dana a ti si 5dnt meni tek 1.
lara i loly kako idu dani ......okupirajte misli nekako biće sve dobro
papigacapo jel sutra punkcija ...mnogo sreće ti želim
evo i ja sam u petak u citu dogovor za novi postupak...valjda na sljedećem ciklusu oko 24.10
neka bude polodna jesen za sve nas ....za sve cure