Cure, dobro jutro!

Trebam savjet: sta ucinit s muzem, ako se 2 tjedna prije pocetka Femare pocinje dvoumiti u vezi AIH (jer kaze da nema smisla radit AIH ako mu je spermiogram dosta slab: 26,6% pokretnih i 18 milijuna/mL) On kaze, da je super sta imamo Femaru, Ovitrelle i Utrogestan (jer ja sam sve to nabavila i jedva cekam iduci misec...), kad on sad s ovom novom teorijom - pa me rastuzuje, nervira, zbunjuje itd. Pa onda ipak pomislilm: mozda je u pravu??? Mislim: on kaze, da sacekamo jos misec dana... Jer sutra idemo u Split i naci cemo se s g. Mijom i njegovim CAJEM (i napokon predignuti nalaz AMH!), pa nam savjetuje isto kao sto ste Vi Vedre bili nakon 25 dana pijenja caja ici napraviti novi spermiogram... I on bi sad sacekao taj novi spermiogram... (Aha, i g. Mijo kaze, da nista ne uzima dok bude pio caj, nista drugo, samo Vitamin E, pa mi sada uopce vise ne da od prije 2 dana da mu dam bilo selen, cink, multivitamin, omega 3 - nece nista!!! On kaze, da je dobiti dijete Bozija volja prvenstveno, i ako Bog hoce da da, dat ce i bez tih "kemikalija" kojima ga sopam... Pa mozda i hoce, ali zasto mu malo ne pomoci??? ))

A za IVF smo naruceni za 03/2012... Dr P. je rekao daimamo vremena do tada napravit par pokusaja AIH... Ali ovako nam puno ne preostaje, pa bi isto volila znat ako tko moze pomoc s informacijom: da li se moze zamoliti u CITO-u, pa nas pomaknu sa IVF-a sa proljeca na jesen?! Da ipak jos damo sanse par AIH i par prirodnih pokusaja?!

Sad sam totalno ispod sebe, jer vec dobivam robicu od nekih mojih proja, za bebu, pa me jos vise srce boli sta moram toliko cekat...

Ali mozda je MM u pravu... Ako su njegovi "vojnici" slabi, zasto se uopce izlagat AIH, ocekivat nesto, a sanse nisu bas velike???

Recite nesto na ovo pliiiz!!!