-
Inesz, i ja sam bila zbog istih razloga zabrinuta u pocetku, pa sam malo procitala o tome, a poslala sam i mom Dr-u sastav tih kapsula, pa je rekao, neka uzima, nece odmoc, pa me to smirilo, tako da sam mu dala da naruci iako dodju 230 kn...
Nemam pojma...
Ovako opisuju taj suplement:
Poboljšava i ubrzava rast mišićne mase,
Pridonosi do većeg gubitka masnoće ,
Omogućava bolju regeneraciju nakon treninga,
Štiti od mikroba, različitih upala, raka,
Potiće djelovanje imunskog sistema i
Smanjuje nivo kolesterola u krvi.
Njemu sve to treba, jer je malo i jaci, ima stalno neke upale, slab mu je imunitet, a da budem iskrena, ja mislim da mi je ona prijateljica u zabludi kad misli, da ce joj ot toga muz narasti...
Ali to joj ne mogu tako reci, jer bi se mozda naljutila. Znaci ne vjerujem, da bi to bilo tako opasno, vecinom sadrzi vitamine, piskavicu tj. fenegrik (to je zacin koji inace koristim kad spremam indijsko, a za koji kazu, da se uzima kod problema s muskom neplodnoscu...) i taj tzv. tribulus terestris (ekstrakt)... Probat cemo, pa ako osjeti neke smetnje, prestat ce, ali nemam vise kamo posegnuti po pomoc, a ovo mi nekako daje novu nadu...
Ali hvala Ti na savjetu, i razumijem da se brines, ali znas kako kazu: "Za dvije stvari zene bi napravile SVE: da imaju djecu, a i da nemaju!"
Pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma