Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene je ova punkcija bolila vise nego ijedna do sada,sto ti kazes kad se idem mokrit hoce oci da iskoce od boli cak sam i krvarila dva dana,i sada me jos boli kad se mokrim,tako da mislim da ti je doktorica upravu jer svaka reagira drugacije,bit ce to slave sve ured viruj mi lezi i gustaj pusa.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je ova punkcija bolila vise nego ijedna do sada,sto ti kazes kad se idem mokrit hoce oci da iskoce od boli cak sam i krvarila dva dana,i sada me jos boli kad se mokrim,tako da mislim da ti je doktorica upravu jer svaka reagira drugacije,bit ce to slave sve ured viruj mi lezi i gustaj pusa.
    uhhhh odma mi je lakše kad je tako i kod tebe, ma strah me te ešerihije za poludit....baš me zanimaju nalazi urina...
    jel ti svih 15 dana strogo odmaraš ili?
    ja sam strogo odmarala 3-4 dana a onda sam nastavila sve normalno s tim da sam samo izbacila teške napore i sport

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mury sretno
    Metkovk@ sretno danas
    Slava ja sam imala taj problem prosli ivf i nazalost odmah pt , bila je es.coli, ne zelim te strasit ne mora znacit da je kod tebe , dobro je sto si dala urin,...mozda je sve to od punkcije, ...ja se evo 1dpt uzasno bojim da nemam isti scenarij ko prosli put, pijem brusnicu

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Mury sretno
    Metkovk@ sretno danas
    Slava ja sam imala taj problem prosli ivf i nazalost odmah pt , bila je es.coli, ne zelim te strasit ne mora znacit da je kod tebe , dobro je sto si dala urin,...mozda je sve to od punkcije, ...ja se evo 1dpt uzasno bojim da nemam isti scenarij ko prosli put, pijem brusnicu
    ja sam već dan nakon punkcije imala simptome....tako da si ti možda prošla lišo u ovom postupku

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

samo da napisem da mi se slava ne brine puno ,ja sam isto sad poslije punkcije cesto mokrila i sa pritiskom , to je sve od punkcije , stimulacije, povecanih jajniika, ali bol pri mokrenju pt tj. pritisak i potreba za mokrenjem svakih 5min i to pola dl , nekad par kapi, to ne zelim nikako prozivljavat , ako si ikad imala es.coli moze se znati razlika ,jer ako puno mokris to je ok, ako mokris par kapi to je vec uzbuna ....moje misljenje

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da napisem da mi se slava ne brine puno ,ja sam isto sad poslije punkcije cesto mokrila i sa pritiskom , to je sve od punkcije , stimulacije, povecanih jajniika, ali bol pri mokrenju pt tj. pritisak i potreba za mokrenjem svakih 5min i to pola dl , nekad par kapi, to ne zelim nikako prozivljavat , ako si ikad imala es.coli moze se znati razlika ,jer ako puno mokris to je ok, ako mokris par kapi to je vec uzbuna ....moje misljenje
    imala sam ešerihiju i znam kakve su to muke....zato i nisam pametna jer imam sve njene simptome....mogu jedino reć da mokrim puno zato jer pijem puno....ko će ga znat.....nadam se da će mi danas bit reultati gotovi al svejedno ja ne odustajem od brusnice i ostalih preparata...hvala draga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •