Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

marijeta možeš onda na inseminaciju ako ti je hsg uredan...tako sam i ja napravila, nisu mi tražili laparoskopiju..
    Posljednje uređivanje od slava77 : 03.05.2011. at 13:08

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo mene sa još jednim pitanjem jer sam se upravo nečega sitila vezano za laparoskopiju...kad je dr. P meni ispunjavao onaj obrazac za IVF pitao me je da li ste napravili laparoskopiju, ja sam odgovorila ne, i on me je nekako čudno pogleda i zavrtija glavom i nastavija ispunjavat obrazac...to mi je malo čudno izgedalo al računam reka bi mi čovik ak je to nužno...
    ja sam radila hsg i on je ok, nikad mi niko od njih nije reka za laparoskopiju....kod mene su svi nalazi uredni i u granicama normale....nisam pametna jel ta laparoskopija toliko bitna?
    Posljednje uređivanje od slava77 : 03.05.2011. at 13:16

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene sa još jednim pitanjem jer sam se upravo nečega sitila vezano za laparoskopiju...kad je dr. P meni ispunjavao onaj obrazac za IVF pitao me je da li ste napravili laparoskopiju, ja sam odgovorila ne, i on me je nekako čudno pogleda i zavrtija glavom i nastavija ispunjavat obrazac...to mi je malo čudno izgedalo al računam reka bi mi čovik ak je to nužno...
    ja sam radila hsg i on je ok, nikad mi niko od njih nije reka za laparoskopiju....kod mene su svi nalazi uredni i u granicama normale....nisam pametna jel ta laparoskopija toliko bitna?
    meni je hsg bio uredan i nitko mi laparo nije spominjao. već nakon hsg-a na aih. i čak mi je prvi aih bio uspješan, na žalost loše završio, ali beta je bila tu.

edit: uspješan aih sa samo 1 folikulom prije inseminacije. pa se onda pitam šta bi bilo da sam onda znala za heparin...
    Posljednje uređivanje od Pinky : 03.05.2011. at 13:27

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    meni je hsg bio uredan i nitko mi laparo nije spominjao. već nakon hsg-a na aih. i čak mi je prvi aih bio uspješan, na žalost loše završio, ali beta je bila tu.

edit: uspješan aih sa samo 1 folikulom prije inseminacije. pa se onda pitam šta bi bilo da sam onda znala za heparin...
    meni je taj aih stvarno kao bingo.....na to gledam sad kad ih imam 3 iza sebe....a tada sam za svaki mislial evo to je taj dobotni....
    iz kojeg si ti puta uspila zatrudnit?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je taj aih stvarno kao bingo.....na to gledam sad kad ih imam 3 iza sebe....a tada sam za svaki mislial evo to je taj dobotni....
    iz kojeg si ti puta uspila zatrudnit?
    iz osmog - 3 aih 1. biokemijska, 4. icsija - 1. biokemijska, 5. icsi - trudna.

kapice, ne možeš na ivf bez potpisanog obrasca, garant si ga potpisala

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    iz osmog - 3 aih 1. biokemijska, 4. icsija - 1. biokemijska, 5. icsi - trudna.

kapice, ne možeš na ivf bez potpisanog obrasca, garant si ga potpisala
    skidam kapu, zaslužila si ta dva srčeka

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala! Sritno svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •