marijeta možeš onda na inseminaciju ako ti je hsg uredan...tako sam i ja napravila, nisu mi tražili laparoskopiju..
marijeta možeš onda na inseminaciju ako ti je hsg uredan...tako sam i ja napravila, nisu mi tražili laparoskopiju..
Posljednje uređivanje od slava77 : 03.05.2011. at 13:08
evo mene sa još jednim pitanjem jer sam se upravo nečega sitila vezano za laparoskopiju...kad je dr. P meni ispunjavao onaj obrazac za IVF pitao me je da li ste napravili laparoskopiju, ja sam odgovorila ne, i on me je nekako čudno pogleda i zavrtija glavom i nastavija ispunjavat obrazac...to mi je malo čudno izgedalo al računam reka bi mi čovik ak je to nužno...
ja sam radila hsg i on je ok, nikad mi niko od njih nije reka za laparoskopiju....kod mene su svi nalazi uredni i u granicama normale....nisam pametna jel ta laparoskopija toliko bitna?
Posljednje uređivanje od slava77 : 03.05.2011. at 13:16
meni je hsg bio uredan i nitko mi laparo nije spominjao. već nakon hsg-a na aih. i čak mi je prvi aih bio uspješan, na žalost loše završio, ali beta je bila tu.
edit: uspješan aih sa samo 1 folikulom prije inseminacije. pa se onda pitam šta bi bilo da sam onda znala za heparin...
Posljednje uređivanje od Pinky : 03.05.2011. at 13:27
Hvala! Sritno svima!