Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
Moj prvi neiskusni i neinformirani susret s MPO je bila poliklinika IVF, nije mi bio Šimunić već dr. Dmitrović, (tad nisam ni znala da to još netko drugi radi privatno) pobjegla sam od tamo glavom bez obzira jer je sve vrištalo na "daj pare" i površnost.
Npr. htjela me uzeti u postupak u prirodnom ciklusu bez da je vidjela briseve (ja sam ih imala, ali su mi ostali doma, vjerovala mi je na riječ, a prvi put me tad vidjela), a najgore nisu mi tražili ni HIV ni hepatits!! To što nisu tražili ni pravno ni psih. savjetovanje je manji problem... samo govori o njihovom statusu u ovoj državi i o tome da mogu raditi što im padne na pamet.
Nakon tog iskustva sam postala opreznija i obišla Vili, Maribor i Cito. Svi su bili neusporedivo brižljiviji i pedantniji. Odlučila sam za Cito, njihov lab i čarobnjak u njemu su prevagnuli kod donošenja odluke. I nisam pogriješila.
Mi smo se isto odlučili za cito, i drago mi je šta su većinom pozitivna iskustva...nisam mislila zacatavat ovdi, ali još nemogu slat pp...koliko dođe ivf u cita?