Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ma čujte ja vjerujem da svaka medalja ima dvije strane pa vjerujem da ima svakakvih iskustava s obe strane. Prošla sam hsg lani na firule i sestra na odjelu je bila strašna ali ja imam sposobnost ignoriranja takvih tako da me ne dira puno njihovo ponašanje dok sam nakon laparoskopije kod dr.B bila mažena i pažena 5 dana, nemam rijeći za postupanje čak je dok zvao preko vikenda da se raspita kako sam a sa sestrama krenem fino i tako i dobijem nazad. Moja sumještanka je bila u cita i imala je grozno iskustvo, 9 mjeseci joj je davao klomifen i slao na ciljani i žena dobije polip da nekažem da se nisam mogla načudit da je toliko dugo drži na klomifenu a žena skoro 40god. Kažem ima svakakvih iskustava....

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sissy75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kažem ima svakakvih iskustava....
    ma da, zato smo tu da razmjenjujemo iskustva, pa da opet svatko za sebe izabere. Ja bi baš volila da više pišu ljudi koji se liječe na firulama, baš nam fali informacija kako je stvarno tamo.

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tješi najviše što često u čekaonici čujem predobru sestru Zdenku kako govori -čestitam!! Nadam se da ću i ja to čut uskoro

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj sissy75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma čujte ja vjerujem da svaka medalja ima dvije strane pa vjerujem da ima svakakvih iskustava s obe strane. Prošla sam hsg lani na firule i sestra na odjelu je bila strašna ali ja imam sposobnost ignoriranja takvih tako da me ne dira puno njihovo ponašanje dok sam nakon laparoskopije kod dr.B bila mažena i pažena 5 dana, nemam rijeći za postupanje čak je dok zvao preko vikenda da se raspita kako sam a sa sestrama krenem fino i tako i dobijem nazad. Moja sumještanka je bila u cita i imala je grozno iskustvo, 9 mjeseci joj je davao klomifen i slao na ciljani i žena dobije polip da nekažem da se nisam mogla načudit da je toliko dugo drži na klomifenu a žena skoro 40god. Kažem ima svakakvih iskustava....
    Toliko čitam o vašim hvalospjevima za Cito da sam već pomislila da sa mnom nešto nije u redu. Ali potpisujem ovo gore, razna su iskustva, razni ljudi, pa im i različito odgovara. Ja sam nakon neugodnog iskustva u Cita otišla u Polikliniku Ivf i oduševila se i sa prof. Š. i sa dr. C. Osjetila sam kod njih puno osobniji pristup i puno veći angažman nego u Cita. Npr. prof. Š. je samim pogledom u naše nalaze automatski sve zapamtio o nama, dok dr. P. čas govori jedno, čas drugo, pa mi je htio napravit HSG koji mi je već napravio, itd.itd. U svakom slučaju, mislim da je jako važno da svak ide tamo di se najbolje osjeća.
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 09.05.2011. at 10:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •