Cure, oprostite što uletavam, ali želim nadodati svoje mišljenje u vezi rasprave od neki dan. Bila sam prekjučer na konzultacijama kod dr.P. u Citu. Vidjela sam tog čovjeka prvi put u životu, ali već sada sam uvjerena da je on LJUDINA nad ljudinama i da mu je dobrobit pacijenata daleko ispred novaca. MM i ja smo izašli iz njegove ordinacije u pozitivnom šoku od kojeg se nismo "oporavili" cijeli dan!!!
Iako nas je vidio prvi put u životu, na uzv-u (bio je slučajno 3dc) je zaključio da imam vrlo obećavajući ciklus koji nikako ne smijem propustiti i osobno zvao mog dr.-a u Zagrebu i dogovorio s njim da me odmah stavljaju na standardni Citovski polustimulirani protokol (femara + Menopur), a postupak će mi odraditi moj dr. u Zagrebu (u Zg je ovaj mjesec bio u planu femarski prirodnjak). S obzirom da je dr. u Zagrebu rekao da nema baš iskustva s tim citovskim protokolom, dr.P. mi je sve objasnio (iako već sve znam zahvaljujući forumu - prvenstveno Pinky ) te još dao svoj broj mobitela da ga zovem nakon svake folikulometrije da potvrdimo daljnje korake. S tolikom strašću se angažirao da ovaj mjesec ne propadnu moji antralni folikuli (kojih imam začuđujuće puno, 4-5 na svakom jajniku, što je za mene ravno čudu) da smo MM i ja samo očarano gledali u njega. Još mi je pomogao da i što brže i jeftinije nabavim sve lijekove u Splitu u jedno popodne, prepisao recept za fragmin zbog mutacija na PAI i MTHFR, ...
Čak i kad sam ja pokušala razmišljati razumno i predložila mu da možda ipak sad odradim samo taj femarski postupak u Zg po planu, a njemu dođem na "pravi" postupak u 7. mjesecu i onda laganini sve odradimo kod njega od početka do kraja, on je i dalje inzistirao da nikako ne smijem propustiti ovaj ciklus i da ga poslušam.
A sav taj trud i angažman i savjeti da bih napravila postupak u drugoj poliklinici u Zagrebu! Dakle, za sve to sam mu platila samo jučerašnje konzultacije i UZV!!!!
Jedino što imam za reći je: Još jednom puno hvala od srca dr.P., a ako ovaj postupak ne uspije, i mi vrlo skoro stižemo po našeg malog Dalmatinca!!!