-
ma tu sam ja, ali nemam dobre vijesti, jutros sam radila test i pokazao je minus
brljavim i dalje , utrice sada samo pijem i ujutro ipak vadim betu, ja sam ovo vec juce otpisala skroz
samo me cudo moze spasit....
mury, bar nesto u ovoj tugi, cestitam od srca !!
-
planiram ić kod dr. Š. za nekih 10-15 dana...e sad ja bi najrađe da mi odmah napravi papu i briseve na sve beštije da budem mirna....sklona sam candidi za poludit...jel inače takva praksa il je to individualno i koliko bi me to koštalo, znači pregled, papa, brisevi?
crvenkapiceee
Posljednje uređivanje od slava77 : 09.05.2011. at 18:13
-
[QUOTE=slava77;1885804]planiram ić kod dr. Š. za nekih 10-15 dana...e sad ja bi najrađe da mi odmah napravi papu i briseve na sve beštije da budem mirna....sklona sam candidi za poludit...jel inače takva praksa il je to individualno i koliko bi me to koštalo, znači pregled, papa, brisevi
U Poliklinici Analiza u Dugopolju ti pregled, UZV i papa dođu oko 400 kn, za briseve nisam sigurna, ali imaš negdje cjenik na njihovoj stranici. Brisevi se rade neovisno o papa testu, jer se te beštije u papi ne vide i ne znam kako ti je sestra to rekla. Briseve možeš napravit kod socijalca, moraš ić ujutro i odmah ih nosiš na Higijenski, ne košta ništa i gotovi su za tjedan dana.
Posljednje uređivanje od martinstoss : 10.05.2011. at 09:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma