Stranica 5 od 116 PrviPrvi ... 345671555105 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje,, meni očito nije suđeno da ja ikada budem biološka majka, počela menga, a po pravilu i treba doći sutra ili prekosutra!!! Sve moje lađe su potonule, kao i vjera da ću ikada roditi ...a još jučer sam ju počela osjećati

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mury, nemoj gubiti nadu i matto nije uspjela s blasticama, a sada namje sretna trudnica...denny, avatar je prekrasan, curica je prekrasna

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure moje,, meni očito nije suđeno da ja ikada budem biološka majka, počela menga, a po pravilu i treba doći sutra ili prekosutra!!! Sve moje lađe su potonule, kao i vjera da ću ikada roditi ...a još jučer sam ju počela osjećati
    :love2...o,zlato moje,teško je, ali nemoj na to ni pomišljati sada,još si ti mlada,pa tek si počela s citom,bit će tu još beba,samo se sjeti naše drage matto i pinky,koliko su se namučile,ali uspjeh je tu...

SAda je teško,znam,i ja sam to pomislila nakon zadnjeg neuspjeha,ali sada već mislim drukčije...bit će bolje,vjeruj

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

medena8, pun ti je inboks,ja sam ti jučer cijelo vrijeme pokušavala poslati poruku,a nikako,mislila sam da kod mene nešto štopa,a sada skužila da mi piše da je kod tebe puno

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mury draga, bit će, vjeruj u to. biti ćeš mama. samo uz više suza i patnje, ali to će te učiniti samo još posebnijom i divnijom
    drži se

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Joj Mury bas mi je zao ali nekako skupi snage za nove bitke

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Mury,znam da je teško ali ne gubi nadu,bit ćeš ti majka i bit ćeš sretna, samo vjeruj!!!ZAGRLJAJ jer znam kako boli!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
    medena8, pun ti je inboks,ja sam ti jučer cijelo vrijeme pokušavala poslati poruku,a nikako,mislila sam da kod mene nešto štopa,a sada skužila da mi piše da je kod tebe puno
    Nisam ni skuzila, evo ispraznila! Hvalaaaa!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mury

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mury tako mi je žao......teško je,odtuguj koliko ti treba,ali nemoj gubiti nadu,molim te

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne mogu vjerovati
    bas mi je zao....drzi se draga.....
    i ja sam mislila da mi nije suđeno biti bioloska majka, pa non-stop razmisljam o posvojenju , ali necemo odustajati od postupaka mury , necemo!!veliki zagrljaj saljem

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mury draga moja znam da se sada osijećaš kako da su sve lađe potonule, da nema izlaza, ali ne daj se, samo hrabro naprijed, bićeš ti nama MAMA najbolja na svijetu. Vrijeme je još ispred tebe, vjeruj mi, kada ja stara kokica još razmišljam o postupcima, pred tobom je još svo vrijeme svijeta, koje će ubrzo donijeti željenu bebicu u tvoje naručje. Naoružaj se još malo strpljem, otjeraj loše misli, odmori se malo, skupi novu snagu i u nove pobjede i uspijeh će ubrzo doći. Od sveg srca ti želim ubrzo prekrasnu betu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje drage, havala vam svima na utješnim riječima, tako ste mi postale drage kao da se znamo cijeli život
    Posljednje uređivanje od Mury : 22.05.2011. at 09:11

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Poseban pozdrav mojim curama sa ovog dijela foruma , a svakako i svim curama koje se nalaze na ovom forumu. Dugo se nisam javljala ovdje , stalno sam Vas pratila , radovala se i tugovala sa Vama ali nisam pisala .
    Želim prvo ovdje svoje cure obavijestiti da sam uspjela zatrudniti iz zamrznutih jajnih stanica.Vraćene dvije blastociste, primila se jedna i sutra ulazim u 12 tjedan.Nisam imala hrabrosti pisati iz straha koji me pratio cijelo vrijeme , sada se malo i opuštam ali još uvijek je prisutan strah jer mi se jedanput pojavio smeđi iscjedak i nestao i sada preko vikenda malo krvi jer sam imala mali hematom ali hvala Bogu stalo je sve i nemam iscjedka i zbog toga sam odmah išla na uzv ,11+4 , beba odgovarala tjednima 12+2 ,srce uredno kuca i sve ok i nadam se da će tako i ostati.
    Želim svim curama dati snagu za dalje ,Mury ,crvenkapice i sve ostale oprostite mi nemogu vas se sve sjetiti.
    Isto tako želim se zahvaliti cijelom osoblju poliklinike Cito , na ljubaznosti ,stručnosti , humanosti ,a posebno mome dragom dr.Poljaku koji me vodio u postupku.
    Pozdrav i mojim trudnicama Pinky,matto i drugim.
    Do skorog javljanja Vaša Adikica.
    Posljednje uređivanje od Adikica : 23.05.2011. at 10:30

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čestitam draga! Želim ti ugodnu i najdosadniju moguću trudnoću

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ovo su tako lijepe vijesti
    adikica cestitam vam

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Adikica,predivne vijesti!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Adikica, prekrasno, prekrasno ! Iskrene čestitke ...i mogu ti reći da mi je ovo dalo vjetar u leđa, posebno jer se radi o odmrznutim stanicama . Eto, i ja ih imam još tri komada u "frižideru", ali prije svega mi dr. P predložio da napravim dijagnostičku histeroskopiju...uh, nikada kraja ovim pretragama, samo da urode plodom!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Adikice to je tako lipa vijest i jos s odmrznutim .....sretno

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

BOK CURE!!!!! Pratim vas već dugo vremena al nikako se registrirat i da podjelim s vama svoje iskustvo ili vi smenom svoje.......Naime ja i moj mm se borimo s neplodnosti već 6 god.....prošla sam od ZG do ST gdje sam i ostali i ne mičem se nigdi od CITA.......Iza mene su 3-AIH......negativno,,,,,,,,,,IVF/ICSI.....procurila prije bete 9dnt preko utrića.
    Prije 13 dana išli smo po naše smrzliće od kojih su mi vratili 2 blastice po rječima biologa jako dobre i jednu malo lošiju......znači danas mi je 13dnt i sztra vadim beturinu koju prvi put u životu vadim i nadam se da će urodit plodom.......od simptoma nemam nikakvih.....osim šta me je trbuh počeo zezat od 8dnt kao da ću svaki čas procurit ali ništa od toga.... vjerovatno utrici nedaju ili se nešto događa......za razliku od prošlog puta kada sam prvo imala lagano smeđkasto krvaranje onako lagano pa sve jače i jače dok nije vještica skroz došla......sorrryyy ako sam na krivoj temi al sam vidila da ste sve skoro u CITA pa me to ponukalo da se malo družim svama.........ŠALJEM VAM VELIKI POZDRAV I ŽELIM VAM SKORU TRUDNOĆU KO ŠTO I SAMA SEBI ŽELIM....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj gargamelica prvotno napisa Vidi poruku
    Adikice to je tako lipa vijest i jos s odmrznutim .....sretno
    X i sretno do kraja od srca!!!
    mury iskreno mi je žao, ne odustaj!!!!

pozz svima od mene leteće

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mury pliz isprazni inbox

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    mury pliz isprazni inbox
    Ispraznila

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure imam pitanje, da li u Analize mogu izvaditi RH faktor i krvnu grupu. Hvala unaprijed

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

adkice bravo!!!!!!!

vjerojatno možeš nea, ukucaj u google poliklinika analiza i dobit ćeš njihove stranice na kojima piše koje sve pretrage rade.
    samo zašto bacati novac umjesto ići sa uputnicom na transfuziju?

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Moja

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Moja hzzo ginekologica je jako neugodna i nimalo sretna što trudnoću ne vodim kod nje već privatno, pa sve što mogu izbjeći kod nje izbjegnem i k tome još me naruči tipa da dođem po uputnicu za sedam dana hvala ti Pinky na odgovoru zovnem sutra analizu a ako ne bude kod nijih nemam druge nego kod nje

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pozdrav cure moje drage!

Nea, mislim da ti u analize ne vade krvnu grupu, ali provjeri.

Adikice draga, čestitam ti od srca! Moram poskočiti malo za tebe, presretna sam što me dočekala vijest o tvojoj trudnoći! Samo hravro naprijed!

Ja sam jedva preživjela zadnja dva mjeseca, pa ne zamjerite što nisam pisala, ali tu sam i mislim na vas! Moje curice su još u bolnici, ali su dobro i za nekoliko dana će prva doći kući, a nadamo se uskoro i druga, da ih napokon obe zagrlim!

Mury
    Posljednje uređivanje od Denny : 24.05.2011. at 00:10

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Adikice čestitam
    Denny
    nea0902 ne može u analize (ja provjeravala) niti igdje privatno, samo na križinama (trudnicama ne vade krv petkom, samo da znaš) ako ti je baš gin. neugodna, možda bi ti obiteljski liječnik napisao uputnicu?

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Joj hvala vam cure! Bila sam u svoje dr. Opće prakse, dala mi je uputnicu urin i kks te sve ostalo što mi je trebalo al ovo mi nije htjela dati nema veze ići ću u hzzo ginekologice, nema mi druge.

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Denny,curica je prekrasna.Mislila sam na tebe stalno mada se uopće ne poznajemo.Tako mi je drago da je sve super i želim ti da sada napokon uživate u svojim princezama!

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Denny, slikica je predivna......brzo će sve princeze bit na okupu.....mislila sam na tebe, gdje si , je li sve u redu.....baš mi je drago da si se javila na forum i stavila tako slatku slikicu.......

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Denny, curka je predivna! Jedva čekam da ti dođu doma i da se svi stisnete u veeeliki zagrljaj!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Denny poljubac tebi i curama i da svi budete na okupu sta prije
    Bas mi je drago da je sve ok

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Patuljice sretno nadam se da si vec trudnica a da toga nisi svjesna

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

nažalost moja beta negativna......1.20!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

patuljica, draga, jako mi je žao ...i ja sam planirala danas betu vaditi, ali ni blizu je nisam dočekala

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

patuljica

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

drage Citovke...evo i mene s vama, potpuno nova u ovome, 04.06. pocinjemo s prvim postupkom i to odmah dugi protokol (gonal i decap)
    Nisam bila sigurna gdje da stavim ovo pitanje, pa mi mozda netko od vas moze pomoci. Na zadnjem nalazu dr.P mi je napisao:
    "Bazalni UZV: odlicna ovarijska rezerva" - je li netko zna sta to tocno znaci?
    takodjer, ako je netko prosao ovakav postupak, s ovom kombinacijom ljekova, svaki savjet bi mi dobro dosao....
    Hvala i sretno svima koji su u postupku!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovne!
    dobrodošla i doskora na drugi pdf "ošla"
    i ja krečem oko 4.og....kratki protokol!To sa odličnom ovarijskom rezervom znači najkrače rečeno da se može očekivat lipi broj js!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zlatice javi se na pp!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ovan prvotno napisa Vidi poruku
    drage Citovke...evo i mene s vama, potpuno nova u ovome, 04.06. pocinjemo s prvim postupkom i to odmah dugi protokol (gonal i decap)
    Nisam bila sigurna gdje da stavim ovo pitanje, pa mi mozda netko od vas moze pomoci. Na zadnjem nalazu dr.P mi je napisao:
    "Bazalni UZV: odlicna ovarijska rezerva" - je li netko zna sta to tocno znaci?
    takodjer, ako je netko prosao ovakav postupak, s ovom kombinacijom ljekova, svaki savjet bi mi dobro dosao....
    Hvala i sretno svima koji su u postupku!
    Znači da imaš dobru zalihu jajnih stanica. Imaš hrpu savjeta ovdje na potmogognutoj samo trebaš čitati. Mnoge od nas su prošle protokol sa gonalom i decaceptilom, samo mi nije jasno šta te točno zanima. Molim te da budeš preciznija kad nešto pitaš. Nemaš još dovoljan broj postova pa ne možeš poslati privatnu poruku, ali kad to postigneš, slobodno se javi na pp.
    Sretno i tebi u postupku.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, može na pp preporuka za hotel ili privatni apartman u Splitu ili okolici (onaj dio Podstrane uz more je predivan, s privatnim smještajem) za frendicu za Cito konzultacije? Hvala.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

mare41, jos sam nova ovdje pa ne mogu da nadjem kako da posaljem pp. Bila sam u CITO krajem proslog mjeseca i nasla smjestaj n advije minute od njih. Valjda nije problem da to napisem apartmani se zovu Spalato. NAdam se da sam pomogla. Ja sam bila na ICSI i izvukli su tri js, sve oplodjene i vracene. Trebalo bi da radim betu za dva dana i ne trebam vam reci koliko sam nervozna. Uradila sam jutros kucni test i pokazao je blijedu, jako blijedu roza liniju?! Nadam se da to znaci upravo ono sto zelim.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

BoS drzim fige da si nova cito trudnica
    I meni je test dva dana prije bete pokazao blijedu crticu i evo nas sad dva tjedna prije termina za porod
    Zlatice prasim prasim .....

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj BoS prvotno napisa Vidi poruku
    mare41, jos sam nova ovdje pa ne mogu da nadjem kako da posaljem pp. Bila sam u CITO krajem proslog mjeseca i nasla smjestaj n advije minute od njih. Valjda nije problem da to napisem apartmani se zovu Spalato. NAdam se da sam pomogla. Ja sam bila na ICSI i izvukli su tri js, sve oplodjene i vracene. Trebalo bi da radim betu za dva dana i ne trebam vam reci koliko sam nervozna. Uradila sam jutros kucni test i pokazao je blijedu, jako blijedu roza liniju?! Nadam se da to znaci upravo ono sto zelim.

Nadam se da je to ono što mislim
    Sretnooooooooooooo i javi se

gargamelice, draga ,još dva tjedna,ajme kako se približilo... puno sreće, i da napokon ugledate ti i tm malog bebača,zaslužili ste svu sreću ovoga svijeta

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Inaa hvala ti draga i zelim i tebi zeljenog bebaca sta prije

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može na pp preporuka za hotel ili privatni apartman u Splitu ili okolici (onaj dio Podstrane uz more je predivan, s privatnim smještajem) za frendicu za Cito konzultacije? Hvala.
    Ne znam je li kasno za odgovor i dogovor, ja sam u tom dijelu koji spominješ, ako joj se tako sviđa neka se slobodno javi i dođe kod mene!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

gdje ste? jel se ovdje sta događa ?

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja hzzo ginekologica je jako neugodna i nimalo sretna što trudnoću ne vodim kod nje već privatno, pa sve što mogu izbjeći kod nje izbjegnem i k tome još me naruči tipa da dođem po uputnicu za sedam dana hvala ti Pinky na odgovoru zovnem sutra analizu a ako ne bude kod nijih nemam druge nego kod nje

Mislim da imamo istu ginekologicu (V.P.A) ne mogu zamisliti da postoje dvi takve
    Prema meni je izrazito neugodna zbog toga šta idem u Cita u postupak a ne na Firule,svaki put se prema meni tako nepristojno ponaša da sam sada u potrazi za novim ginekologom.
    Ne pada mi na pamet trpiti nekoga i svaki put izlaziti na rubu suza od nje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •