-
Poseban pozdrav mojim curama sa ovog dijela foruma , a svakako i svim curama koje se nalaze na ovom forumu. Dugo se nisam javljala ovdje , stalno sam Vas pratila , radovala se i tugovala sa Vama ali nisam pisala .
Želim prvo ovdje svoje cure obavijestiti da sam uspjela zatrudniti iz zamrznutih jajnih stanica.Vraćene dvije blastociste, primila se jedna i sutra ulazim u 12 tjedan.
Nisam imala hrabrosti pisati iz straha koji me pratio cijelo vrijeme , sada se malo i opuštam ali još uvijek je prisutan strah jer mi se jedanput pojavio smeđi iscjedak i nestao i sada preko vikenda malo krvi jer sam imala mali hematom ali hvala Bogu stalo je sve i nemam iscjedka i zbog toga sam odmah išla na uzv ,11+4 , beba odgovarala tjednima 12+2 ,srce uredno kuca i sve ok i nadam se da će tako i ostati.
Želim svim curama dati snagu za dalje ,Mury ,crvenkapice i sve ostale oprostite mi nemogu vas se sve sjetiti.
Isto tako želim se zahvaliti cijelom osoblju poliklinike Cito , na ljubaznosti ,stručnosti , humanosti ,a posebno mome dragom dr.Poljaku koji me vodio u postupku.
Pozdrav i mojim trudnicama Pinky,matto i drugim.
Do skorog javljanja Vaša Adikica.
Posljednje uređivanje od Adikica : 23.05.2011. at 10:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma