-
BOK CURE!!!!! Pratim vas već dugo vremena al nikako se registrirat i da podjelim s vama svoje iskustvo ili vi smenom svoje.......Naime ja i moj mm se borimo s neplodnosti već 6 god.....prošla sam od ZG do ST gdje sam i ostali i ne mičem se nigdi od CITA.......Iza mene su 3-AIH......negativno,,,,,,,,,,IVF/ICSI.....procurila prije bete 9dnt preko utrića.
Prije 13 dana išli smo po naše smrzliće od kojih su mi vratili 2 blastice po rječima biologa jako dobre i jednu malo lošiju......znači danas mi je 13dnt i sztra vadim beturinu koju prvi put u životu vadim i nadam se da će urodit plodom.......od simptoma nemam nikakvih.....osim šta me je trbuh počeo zezat od 8dnt kao da ću svaki čas procurit ali ništa od toga.... vjerovatno utrici nedaju ili se nešto događa......za razliku od prošlog puta kada sam prvo imala lagano smeđkasto krvaranje onako lagano pa sve jače i jače dok nije vještica skroz došla......sorrryyy ako sam na krivoj temi al sam vidila da ste sve skoro u CITA pa me to ponukalo da se malo družim svama.........ŠALJEM VAM VELIKI POZDRAV I ŽELIM VAM SKORU TRUDNOĆU KO ŠTO I SAMA SEBI ŽELIM....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma