Stranica 6 od 116 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

trenutno smo u postupku u cita, dugi protokol, 8. dc i punkcija se ocekuje 27. ili 28.06.
    Za sada sve ide odlicno, dr. P vrlo zadovoljan, pa cemo vidit cljedeci tjedan kako ce sve proc.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo i mene nije bilo dugo....pozdrav svim mojim suborkama...kod nas sve ok u 10-om smo tjednu, u ponediljak idemo opet na ultrazvuk i radit kombinirani biokemisjki test jer nam je nuhalni nabor malo deblji 0,22cm......ja se nadam i vjerujem da to nije tako strašno i da će sve na kraju bit ok :herat:

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene nije bilo dugo....pozdrav svim mojim suborkama...kod nas sve ok u 10-om smo tjednu, u ponediljak idemo opet na ultrazvuk i radit kombinirani biokemisjki test jer nam je nuhalni nabor malo deblji 0,22cm......ja se nadam i vjerujem da to nije tako strašno i da će sve na kraju bit ok :herat:
    slava77 10. tjedan je jos malo rano za mjerenje NN. Kolika je bila velicina ploda kad su ti to izmjerili? NN se naime mjeri kada je velicina ploda od 45 do 84 mm. Bitno je takodjer tko ti je to mjerio, jer u pravilu to ne bi trebao raditi bilo tko... Hoces li na iduci UZ i kombinirani test ici kod istog dr. ili kod nekog drugog mozda?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Slava, definitivno je rano za mjeriti NN.
    To se većinom radi u 12. tjednu, ja sam imala strašnu frku zbog prerano mjerenog NN. Molim te nađi pouzdanog lječnika koji ima kvalitetni uzv. NN ne zna izmjeriti svaki ginekolog! Ako te zanima, imaš topic o tome: http://forum.roda.hr/threads/64172-v...molim-iskustva

Sretno!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 22.06.2011. at 22:37

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo da vas prvo sve pozdravim na ovom podforumu, lagano ali sigurno se i ja selim k vama u Split( rekao bi moj muž sve južnije i južnije)
    Bila sam u utorak u Cita na dogovor kod dr.Poljaka za postupak preko hzzo-a za slijedeču godinu.Dobila sam mjesto 4mj.2012.( ima još malo mjesta pa ako nekoga zanima neka nazove što prije jer je rekao doktor da če do jeseni biti sve puno)
    Dr Poljak mi se čini dobar doktor a poliklinika je stvarno super sređena.....

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Corinall dobro dosla a jos brze "otisla" medu trudnice ...naravnoHvala za inf o upisu u cita to mi treba za prijateljicu .Slava drzim fige da sve bude ok

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Gargamelice neka se tvoja prijateljica što prije čuje s dr.Poljakom jer mjesta ima još jako malo

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

aurora, mojca u ponediljak će mi bit točno 11 tjedana i tada nas je dr. naručia....od samog početka samo kod dr. Š. u Cita....
    i on j reka da je prerano za bilo kakve strahove i dijagnoze nego mi on preporuča s obzirom na godine i način zatrudnjivanja da napravim te testove...hvala curke

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slave, samo se ti drži dr. š. izniman doktor, predivan. da mogu u rodilište bi ga sa sobom povela. na žalost, danas smo se zadnji puta družili, ja slijedeći tjedan idem na hospitalizaciju.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    slave, samo se ti drži dr. š. izniman doktor, predivan. da mogu u rodilište bi ga sa sobom povela. na žalost, danas smo se zadnji puta družili, ja slijedeći tjedan idem na hospitalizaciju.
    u potpunosti se slažem s tobom...najrađe bi ga pod ruku i s njim u rodilište

sritno ti

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Slažem se... ja sam ozbiljno razmišljala o tome da mi on vodi trudnoću, ali ipak bi bilo malo previše svaki mjesec iz zg u st.
    U sigurnim si rukama!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinky, sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pinky, sretno draga!!! Želim ti lak i brz porod, i da uskoro držiš u svojim rukama toliko očekivane bebice

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage cure imam pitanjce, ne znam dal je koja imala sl. Problema. Imam temperaruru, malenu doduse - 37.3, te proljev vec dva dana. Kod proljeva me prvo ulovi grc pa onda znate dalje i sad sam koma jel ne znam sto napraviti

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala cure!!! iz vaših usta...
    nea, možda je neka viroza? zašto te zabrinjava, jesi li u postupku?

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne, trudna sam 15 tjedana + 1 pa sam koma da bebi ne bude nesto. Nema sanse da uzmem ista na svoju ruku. Ne znam do kada cekat ako mi se temperatura podigne iza 38.5. Pa i ti grcevi kOje imam iskljucivo pred proljev me brinu a mozda panicarim bez veze - briga me za mene samo da bebica nije ugrozena. Mozda je neka crijevna viroza :/

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nea, zvuči kao viroza. Pokušaj se opustiti, možda uzeti magnezij (Bioelektra direkt od 300 mg), on umanjuje grčeve, ali istovremeno nekima djeluje tako da potakne stolicu, iako mene tjera na wc samo šumeći magnezij, ovaj spomenuti ne... pa ne znam ni sama da li je to dobra ideja, možda zapravo ubrza cijeli proces. Temperatura nek te ne brine.
    Da pokušaš nazvati hitnu i pitati za savjet? Nemaš broj mobitela od svog ginekologa?

Mislim da bebica nije ugrožena, ne brini.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 25.06.2011. at 19:51

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mojca hvala ti nemam, tlacim ga mailom ma ako bas pocme rasti fiba zvati cu hitnu a ako ostane ovako mala vidit cu do sutra. samo sam htjela cut da mi je mrvica ok prva trudnoca, nakon 5 god cekanja, ne trebam ti govoriti o svim paranojama

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma razumijem, ja nisam čekala tako dugo, ali isto paničarim za svaku sitnicu.
    Biti će to ok.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemoj magnezij, samo će ti pojačati proljev.
    mislim da možeš lupocet, on je paracetamol (ili lekadol, da me ubiješ ne mogu se sjetiti).
    ako ti sutra bude fibra rasla, idi do apoteke, one ti znaju šta možeš piti u trudnoći (znam da je taj jedan paracetamol uobičajen i ok u trudnoći ali mišam lupocet i lekadol).
    otvori temu ovdje na trudnicama koji lijek piti i dobit ćeš brzi odgovor.
    ma neće od grčeva bebi ništa biti.
    nemoj piti biljne čajeve ako ne znaš kako koji djeluje u trudnoći.
    pij dosta tekućine, to je jako bitno i inače, a kamo li ako imaš malu fibricu.
    pazi na prehranu, riža lešo, banane i ostale stvari koje zatvaraju, nemoj jesti one koji otvaraju.
    vjerojatno je neka viroza u điru.

pogledaj i ovo:
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=356162

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pinky hvala ti do neba, srce si! Ja jela samo slane stapice a ni to nisam mogla :/ ma necu panicarit, bude li fibra rasla otici cu u ljekarnu. Cula sam da je lekadol ok al vidim s ljekarkama ukoliko bude potrebe. Prepala sam se za mrvicu Hvala ti na svemu

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    evo da vas prvo sve pozdravim na ovom podforumu, lagano ali sigurno se i ja selim k vama u Split( rekao bi moj muž sve južnije i južnije)
    Bila sam u utorak u Cita na dogovor kod dr.Poljaka za postupak preko hzzo-a za slijedeču godinu.Dobila sam mjesto 4mj.2012.( ima još malo mjesta pa ako nekoga zanima neka nazove što prije jer je rekao doktor da če do jeseni biti sve puno)
    Dr Poljak mi se čini dobar doktor a poliklinika je stvarno super sređena.....
    Corina, hvala na info. MM i ja smo naručeni dolje na konzultacije početkom 8.mj. pa se nadamo da će biti još mjesta za nas preko hzzo-a slijedeće godine.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, trudna sam 15 tjedana + 1 pa sam koma da bebi ne bude nesto. Nema sanse da uzmem ista na svoju ruku. Ne znam do kada cekat ako mi se temperatura podigne iza 38.5. Pa i ti grcevi kOje imam iskljucivo pred proljev me brinu a mozda panicarim bez veze - briga me za mene samo da bebica nije ugrozena. Mozda je neka crijevna viroza :/
    Imala ja proljev i povraćala deset dana prije poroda, poludila od brige, možeš uzeti medicinski ugljen, on je bezopasan, a djelotvoran ako je viroza u pitanju.A za temperaturu smiješ piti lekadol, provjereno. Sretno i samo opušteno!!

Pinky, zapravo sam svratila samo zbog tebe , uskoro stižu tvoji mladunci i bit ćeš mama na kvadrat!!
    Posljednje uređivanje od goa : 25.06.2011. at 23:52

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mislim da bi me taj med. ugljen spasio. Hvala ti na savjetu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nea, nema na čemu, drago mi je ako mogu pomoći.
    mene mući proljev ima mjesec ipo dana (o da, ima i toga u trudnoći, na kraju), samo srećom ograničen je na jutra. bolje i to nego zatvor lol

ajme hvala goa, meni je to sve još uvik sf, ne kužim šta se događa. ali kad me smiste u bolnicu slijedeći tjedan valjda će mi biti jasnije

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nea i ja sam imala slicnu situaciju tj zelucanu virozu i to s 10tt .Nemoj pit za temp nista osim ako prede 38 ( paracetamol).Meni je sve bilo ok s bebom ( prebolili smo mi i nesto sl gripi !!!)a evo sad i problemi s prenesonosti uhhhh .Ja skroz zatvorena nakon pustog cuvanja Pinky sretno !!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme gargamelice, možda skupa budemo u rodilištu!
    ma ti ćeš rodit do četvrtka...
    sritno!!!

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pinky,imam osjećaj da smo se vidile u petak u Cita,ja sam ona kojoj je sestra skoro u tvoju knjižicu napisala moju kilažu (u modroj haljinici) ili sam umislila?Uglavnom želim ti sretan porod i da izdržite još koji tjedan.
    Još nešto,ja sam s dr.Šparcem oduševljena i čovik mi je prirasta srcu i ne znam kako ću u rodilište bez njega jer njemu jedino virujem!Krasan čovik!

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

A mojoj Gargamelici "strpljen spašen" još koji dan pa ćemo mi vidit svoja mala zlata!!!
    Svim curama želim jako,jako uspješne postupke,velike bete i uredne trudnoće!!
    Posljednje uređivanje od žanet : 26.06.2011. at 17:03

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala cure sve redom, divne ste! jucer ste me smirile kad mi je bilo najpotribnije!Drage moje jos malo mame zelim vam lagan porod i da sve protece u najboljem redu!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

gargamelice, žanet još malo i držat ćete svoja mala zlata. Od srca vam želim školske porode.
    Sretno cure.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj žanet prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky,imam osjećaj da smo se vidile u petak u Cita,ja sam ona kojoj je sestra skoro u tvoju knjižicu napisala moju kilažu (u modroj haljinici) ili sam umislila?Uglavnom želim ti sretan porod i da izdržite još koji tjedan.
    Još nešto,ja sam s dr.Šparcem oduševljena i čovik mi je prirasta srcu i ne znam kako ću u rodilište bez njega jer njemu jedino virujem!Krasan čovik!
    lol je, zamalo ti je upisala više od 15 kila više nego što imaš
    prekrasna si trudnica, lipa, plava, ženstvena...
    ček, i ti ćeš brzo rodit zar ne?
    Posljednje uređivanje od Pinky : 26.06.2011. at 18:30

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Meni su sve trudnice u petak bile lipe i preslatke,pogotovo s onim pokretima geganja i uzdisanja,presmišne smo.
    Nekako sam imala osjećaj da si to ti.U,nije ti lako s dvije velike bebice ali neka rastu i one će brzo biti s mamom i tatom.Želim ti svu sreću!
    Si, meni termin 30.06. i nakon misec ipo dana ležanja još će momak i kasnit.Jedva čekam,želim da se družimo već jednom.Nakon 6 god. ja i mm više nećemo biti sami.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure hvala vam na lipim zeljamaJoj Pinky da bar bude tako i rodim do cetvrtka jer ovo s plodnom vodom je brrrrr.Tebi zelim ugodne dane u bolnici i da bude sve naj naj Zanet bas ja i mm pricamo kako smo isto nakon pet god borbe skroz smuseni i nekako u nevjerici da nas od susreta s nasom cudesnom curicom dijele "sati" .Svima zelim taj osjecaj sta prijeZlatice ja jos prasim ........

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gargamelice draga za šta bezbolniji i ugodniji susret s principessom!!!! mislim ja na vas!!!!
    Žanet i Pinky sretno!!!!
    ja brojim 7 dpt...i nadam se vašim stopama!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni su sve trudnice u petak bile lipe i preslatke,pogotovo s onim pokretima geganja i uzdisanja,presmišne smo.
    Nekako sam imala osjećaj da si to ti.U,nije ti lako s dvije velike bebice ali neka rastu i one će brzo biti s mamom i tatom.Želim ti svu sreću!
    Si, meni termin 30.06. i nakon misec ipo dana ležanja još će momak i kasnit.Jedva čekam,želim da se družimo već jednom.Nakon 6 god. ja i mm više nećemo biti sami.
    opet smo se vidile. ja sam imala do sada najmučniji ctg.
    sa gornjom bebom sve easy
    donja, ah ta donja...
    ctg traje 15ak min, u mom slučaju sat ipo-dva
    bila sam na rubu nervnog sloma lol

zlatice, svu sreću ti želim i da konačno dočekaš beturinu!!
    Posljednje uređivanje od Pinky : 27.06.2011. at 15:48

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

To će biti mala mamina gnjavatorica.Šta ste vi mislili snimat je kad vi oćete,e pa ne može ima ona već svoju volju.
    Vidila sam da se mučite,ali bitno da ste uspili.
    Meni je pa tlak odjednom kad sam otišla s pregleda,a do tada sam se osjećala fenomenalno,a samo nakon 5 min nisam mogla glavu držat.Sad je bolje!

ZLATICE,želim ti veliku betu i razveseli nas!!!!!!

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vidim ima vas dosta šta brojite sitno.
    Pinky, Gargamelice, Žanet - još malo i upoznat ćete vaše štručice!! Sritno!
    Zatice, ~~~~~~~ za veliku betu!

Mi još moramo izgurati lito.
    Današnji ultrazvuk 30 tjedana - 2000g.. Imat će mama posla na porodu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

To će biti mala mamina gnjavatorica.Šta ste vi mislili snimat je kad vi oćete,e pa ne može ima ona već svoju volju.
    Vidila sam da se mučite,ali bitno da ste uspili.
    Meni je pa tlak odjednom kad sam otišla s pregleda,a do tada sam se osjećala fenomenalno,a samo nakon 5 min nisam mogla glavu držat.Sad je bolje!

ZLATICE,želim ti veliku betu i razveseli nas!!!!!!
    uspili smo je uhvatit cijelih 5 minuta u sat vremena...
    par puta sam mislila od tvojih otkucaja da smo nju uhvatili, kad ono šipak.
    ajme, satrala me je lol
    jedino se dala snimiti kad bi ja ležala na leđima a onda bi mene hvatala nesvjestica nakon par minuta, šou program...
    vidila si kako su skakale dok smo sjedile, sad opet mirne ko bubice...

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pozdrav cure! trebam samo jednu info. MM i ja imamo dogovoren postupak u Citu preko HZZO-a za 11. mjesec, u srijedu idemo na dogovor, vjerojatno ćemo raditi spermiogram i uzv pa me zanima da li se ti početni pregledi plaćaju ili sve to spada pod HZZO pa trebam uzeti uputnicu ili tako nešto? Ako ima netko tko je išao preko HZZO-a bila bi zahvalna na odgovoru

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

budući da ideš na dogovor (postupak ti je kasnije) mislim, tj. uvjerena sam da hzzo ne pokriva taj dio.
    dakle pripremi 300 kn za spermiogram i još 250 (nisam 100% sigurna,provjeri na njihovom cjeniku) za uzv/konzultacije.
    uputnica ide tek za postupak.
    Posljednje uređivanje od Pinky : 27.06.2011. at 20:53

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tako sam si i mislila Hvala na odgovoru i sretno dalje, da što prije i što bezbolnije dočekaš svoju dječicu.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo bili jutros na pregledu...naš dragi dr. Š. je prezadovoljan kako mrva raste i izgleda...NN je 0,6mm i dr. kaže da je sve u granicama normale...joj kad mi je to reka došlo mi je da ga zagrlim
    nalaze krvi će mi javit za dan dva...

svima koje sitno broje sritno i da se šta prije vratite kući sa mrvama u naručju

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eh da....dr. Š. je na godišnjem tamo druga polovica-kraj 7 mj. ja sam naručena 25.07. na pregled i tada će mi bit dr. P.

eto samo da znate

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo bili jutros na pregledu...naš dragi dr. Š. je prezadovoljan kako mrva raste i izgleda...NN je 0,6mm i dr. kaže da je sve u granicama normale...joj kad mi je to reka došlo mi je da ga zagrlim
    nalaze krvi će mi javit za dan dva...

svima koje sitno broje sritno i da se šta prije vratite kući sa mrvama u naručju
    u koju uru si bila, bile smo i žanet i ja

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, jel zna neko kako je Mury?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mare, ja je pratim na odbrojavanju, ovde se nije javljala, jesi li vidila tamo onu ogromnu ponovljenu betu?
    jel se nešto dogodilo u međuvremenu?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mare, ja je pratim na odbrojavanju, ovde se nije javljala, jesi li vidila tamo onu ogromnu ponovljenu betu?
    jel se nešto dogodilo u međuvremenu?
    da,i mene zanima što je sa njom...išla je na UZV poslije one bete i više se nije javila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •