Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala Mojca. Hormone i briseve vec imam ali iz veljace, a ovo ostalo nemam. Drago mi je za cuti da se tako brzo dodje na red. Zanima me jos jedna stvar, pogledala sam cjenik Cita i koliko na cijene treba dodati za ljekove? Jer meni ce trebati stimulirani ivf kao sto se vidi iz potpisa

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Abys prvotno napisa Vidi poruku
    hvala Mojca. Hormone i briseve vec imam ali iz veljace, a ovo ostalo nemam. Drago mi je za cuti da se tako brzo dodje na red. Zanima me jos jedna stvar, pogledala sam cjenik Cita i koliko na cijene treba dodati za ljekove? Jer meni ce trebati stimulirani ivf kao sto se vidi iz potpisa
    koliko još na lijekove, ovisi kakav ćeš protokol dobiti.
    ako se dobro sjećam, menopur je negdi oko 150 a gonal oko 250 kn/komad
    pa sad, koliko ti treba, to ti nitko unaprijed ne može reći, ovisi o tvojoj reakciji.
    ako znaš kako otprilike reagiraš na koliku dozu lijekova onda sama možeš donekle izračunati

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    koliko još na lijekove, ovisi kakav ćeš protokol dobiti.
    ako se dobro sjećam, menopur je negdi oko 150 a gonal oko 250 kn/komad
    pa sad, koliko ti treba, to ti nitko unaprijed ne može reći, ovisi o tvojoj reakciji.
    ako znaš kako otprilike reagiraš na koliku dozu lijekova onda sama možeš donekle izračunati
    neznam jos nista , to ce mi biti prvi ivf, osjecam se kao glupi ucenik u naprednom razredu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •