Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Abys prvotno napisa Vidi poruku
    sad mi je malo jasnije, onda bi to bilo npr ovo :IVF-stimulirani ciklus (bez lijekova) / Uključuje kriopohranu jajnih stanica 3 godine 8.000 kn + cca 5500 za ljekove?
    To je vec vise nego sto sam planirala, njoka mi je u grlu kad vidim ove cijene napismeno:/
    da, tako nekako. je, brojke su strašne.
    zašto misliš da bi išla na ful stimulirani? mislila sam da ti ovo nije 1. ivf i da već znaš svoje reakcije na protokole, ali evo vidim da nije tako.
    jel ti misliš da ćeš ići na stimulirani ili ti je dr.p to rekao?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dakle, Pinky,kućo stara , bila si tu kad sam došla na ovaj topic 2009. po podršku i savjete, dala si mi savjet kako satrati ureaplasmu, veselila se zbog mene i evo te sad,pred ostvarenjem svog sna, još par koraka i dva će kmečala ispuniti tvoj život u svakom novom danu, nećeš bome ovo lito pičiti po koncertima !
    Javi nam se( pretpostavljam da ćeš biti hospitalizirana u Splitu), lipo ponesi laptop, piskaraj, mantraj pozitivu i uživaj u svakom trenutku!!

Matto,20 tjedana, na pola si puta, a plavi leptir u kantunu balkona će napokon upoznati svog malog vlasnika/vlasničicu!
    Neka ti trudnoća uistinu bude blaženo stanje!

Zlatice,obradovala me tvoja beta , vidm da nisi više u KBC-u, želim ti svu sreću i bezbrižnih devet mjeseci!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Gargamelice , uživaj u majčinstvu, draga!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •