Ma, kao sto rekoh, Slovenija me za sad ne zanima, ako vec trosim, trosila bih u Pragu. Ali sad mi se taj Cito neprekidno mota po glavi. Ocekivala sam da je sve popunjeno oko godinu dana unaprijed, ali eto, da sam se lani kad smo saznali da imamo problem odmah dolje prijavili uskoro bi bili na redu, tako da moj zakljucak je da cemo se prijaviti za konzultacije pa ako budu trebale dobro ce doc...mislim, probali bi na teret drzave......
Znaci, odem ko ginekologa, zatrazim uobicajenu uputnicu kao i za rijecki kbc, smao sto na njoj mora pisati da je za Cito? Ili kako? I onda nazovem telefonom i kazem im :dobar dan, ja bih se narucila za konzultacije...." i onda dodjem za godinu dana na taj zakazani termin s tom uputnicom i dalje sve uobicajeno?
Znaci kad jednom dospijes na kozultacije onda to krene (pod uvjetom da imas sve uobicajene potrebne nalaze i to....) ili opet od konzultacija do pocetka stimulacije prodje puno vremena?
I da li i kao pacijent koeg pokriva drzava imam pravo na picsi, imsi i oosight ili je to samo za one koji placaju iz svog dzepa?
Oprostite sto ponavljam pitanja li zaista me zanima sto vise kako bih procijenila da li da se upustam u to.....