Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
Maloprije sam ih kontaktirala preko onog njihovog obrasca i odmah sam dobila odgovor na mail. Mene je zanimalo za preko HZZO-a i rekli su mi da su manje vise popunjeni do 06 mj. 2012. S time sam i racunala. OK. Rekli su nek se narucim i nek na dan narudzbe ponesem svu dokumentaciju (znaci trebali bi uvaziti sve) ali da bi bilo dobro da se spermiogram jos jednom uradi kod njih. Eto. Sutra cu se pokusat narucit pa nek imam to na listi za 2012 ako do tad ne ostvarimo nasu srecu.....
LOTV, MM i ja smo naručeni dolje na konzultacije 10.08. Frendica i njen muž su bili prije 2 tjedna. Imali su friški spermiogram iz Petrove, ali su svejedno u Citu tražili da ga rade kod njih (300kn). Prema nalazu spermiograma i tvojim nalazima, doktori će preporučiti i još neke testove koji se kod njih mogu napraviti. MM i ja konkretno mislimo da će on sigurno raditi HBA test (zato i idemo dolje). Frendica i njen muž su uspjeli upasti u postupak još ove godine. Ono što hzzo ne pokriva od troškova su imsi, picsi, oosight. Dakle, preko hzzo idu troškovi lijekova i ivf/icsi, a ukoliko je potrebna kombinacija s naprednijim metodama, to plaćaju pacijenti sami. Tako mi je rekla frendica, nisam još sama provjerila informaciju, ali planiram na konzultacijama. Nas čeka prvi stimulirani u Vg u 10.mj., do sada smo imali 3 neuspješna prirodnjaka/klomifenska, ali smo se odlučili na konzultacije u Citu i prije ovog stimuliranog s obzirom na dijagnozu MM i da se stignemo već sada predbilježiti za postupak u Citu za slijedeću godinu. Ako ovaj postupak u Vg uspije, lako mi odjavimo u Citu. A Cito mi je stanica prije Slovenije ili neke druge europske klinike, ako bude potrebno. Jednostavno idemo iskoristit ono što možemo preko hzzo-a u Hrvatskoj, a i to si možemo dozvolit s obzirom na godine.