LOTV, MM i ja smo naručeni dolje na konzultacije 10.08. Frendica i njen muž su bili prije 2 tjedna. Imali su friški spermiogram iz Petrove, ali su svejedno u Citu tražili da ga rade kod njih (300kn). Prema nalazu spermiograma i tvojim nalazima, doktori će preporučiti i još neke testove koji se kod njih mogu napraviti. MM i ja konkretno mislimo da će on sigurno raditi HBA test (zato i idemo dolje). Frendica i njen muž su uspjeli upasti u postupak još ove godine. Ono što hzzo ne pokriva od troškova su imsi, picsi, oosight. Dakle, preko hzzo idu troškovi lijekova i ivf/icsi, a ukoliko je potrebna kombinacija s naprednijim metodama, to plaćaju pacijenti sami. Tako mi je rekla frendica, nisam još sama provjerila informaciju, ali planiram na konzultacijama. Nas čeka prvi stimulirani u Vg u 10.mj., do sada smo imali 3 neuspješna prirodnjaka/klomifenska, ali smo se odlučili na konzultacije u Citu i prije ovog stimuliranog s obzirom na dijagnozu MM i da se stignemo već sada predbilježiti za postupak u Citu za slijedeću godinu. Ako ovaj postupak u Vg uspije, lako mi odjavimo u Citu. A Cito mi je stanica prije Slovenije ili neke druge europske klinike, ako bude potrebno. Jednostavno idemo iskoristit ono što možemo preko hzzo-a u Hrvatskoj, a i to si možemo dozvolit s obzirom na godine.