-
Ja mislim da nitko ne uzima za osobno kritiku po pitanju Cita. Ima cura koje su prezadovoljne, ima cura koje su nezadovoljne. Svi smo različiti s različitim stavovima, potrebama i finalno ponašanjem. Što jednom paše drugom ne paše i to je normalno
Oduvik sam imala fobiju od liječnika, nezamisliv strah ... kad krenem od toga pored straha od liječnika ne trebam govoriti da mi od ginekologa nije moglo postojati gore jer je tu bila kombinacija straha i srama. Kad sam skontala da s bebom planovi ne idu onako kako ja želim i da ću vjerojatno trebati potražiti pomoć odlučila sam se ići u Cita jer sam iz Splita. I naravno odlučila sam se po sebi za "manje zlo" i otišla u dr. A. Ima od toga sada 3 godine. Ona je bila extra topla, draga, nježna ... ali prva inseminacija bez štoperice s jednom folikulometrijom - bezuspješna. Drugi pokušaj krenem s klomifenima i zovem kad da na folikulometriju dođem - odgovor " A jooj žao mi je ali biolog je na godišnjem odmoru. Provajte TO!" Ne moram vam reć da sam POLUDILA. I finalno odem na treći AIH - ista, ma identična priča s prvim pokušajem - bez štoperice s jednom folikulometrijom u pon. u 12:00 inseminacija u utorak u 8:00 s tim da doktorica nije imala pojma da ni prvi put mi štopericu nije dala pa me i pitala "A kad smo zadnji put dali štopericu?" Ja kažem da ni nismo a ona meni na to "E, pa i sad je opet prekasno". Ni tada ništa naravno... bila sam očajno tužna i na neko vrime odustala od svega misleći kako će se ipak dogoditi beba.
E pa nije ... i ja sam se dugo borila jer mi je sama pomisao na ginekologa dovodila do znojnih dlanova; znala sam ako hoću bebu da ću se morati suočiti sa strahom i odlučiti ili dr. P ili dr. Š. Po mom mišljenju koje sam kreirala slušajući cure koje su u jednog ili drugog shvatila sam da meni bolje leži dr Š.
Ali nikako se odlučiti nazvati i naručiti se - dok jedan dan me nije zvala moja frendica i rekla "Slušaj u sridu u 17:30 me kupiš i idemo u dr. Š! Naručila sam te i točka!" Ja sam UMRLA! Nisam tri dana oka od panike sklopila - al sam se prigrmila i otišla, na svu sreću
On je jedno divno ljudsko biće, uistinu je krasan čovjek. Napravili smo sve predradnje i dogovorili inseminaciju - ovoga puta sa štopericom i bila je na moju ogormnu sreću i iznenađenje uspješna
E sad ... ja znam da nije opravdanje ... pogotovo ne kad se naplačuje ali shvatila sam da većina inseminacije radi rutinski - ono reda radi - i čekaju da zapravo se krene s malo ozbiljnijim postupcima. Ne mislim da je to u redu ali je tako, nažalost uspješnost AIH je jako mala
i liječnici su toga svjesni pa samim tim ne predaju veliku pozornost tome. Evo samo crtica da sam ja u ovoj zadnjoj inseminaciji prvi test imala negativan i kad sam javila dr-u on mi je reka "Ništa idemo sve ponovo." Nije mi reka izvadi krvi, što je možda trebao, ali mislim da ni on nije vjerovao u uspješnost AIH. Na svu sreću test je pokazao krivi rezultat. Ja to svom dr-u nisam zamjerila uopće. Ne bi ga mjenjala za ništa na svitu i zahvalna sam mu do neba i nazad na svemu!
Cure drage ako vam jedan liječnik nije "sjeo" pokušajte s drugim, nemojte zbog sitnice propuštati najveću sreću na svijetu. U Cita ima više od jednog liječnika 
I nemojte se ljutiti na predugom postu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma