Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

...pozdrav svima vama...čitam vas često, u nadi da nađem ideje za rješenje našeg problema..
    Molim da mi netko ukoliko ima sličnih iskustava napiše par rečenica o ICSI-metodi koju ću uskoro raditi u CITO, jer mislim (s obzirom na loš spermiogram) da nam jedino ona preostaje. Da li je bolna terapija, koliko je uspješna i da li je itko išao na tu metodu u KBC Split...čitala sam da je metoda dosta skupa (privatno), pa ako ne uspije iz prvog, drugog pokušaja,kakva je procedura u KBC Split?

Unaprijed zahvaljujem i želim puno sreće svima!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj love story prvotno napisa Vidi poruku
    ...pozdrav svima vama...čitam vas često, u nadi da nađem ideje za rješenje našeg problema..
    Molim da mi netko ukoliko ima sličnih iskustava napiše par rečenica o ICSI-metodi koju ću uskoro raditi u CITO, jer mislim (s obzirom na loš spermiogram) da nam jedino ona preostaje. Da li je bolna terapija, koliko je uspješna i da li je itko išao na tu metodu u KBC Split...čitala sam da je metoda dosta skupa (privatno), pa ako ne uspije iz prvog, drugog pokušaja,kakva je procedura u KBC Split?

Koliko je meni poznato, ICSI ne rade u KBC-u Split jer nemaju potrebnu aparaturu,ali zato smo u Cita uspjeli iz prve , bili smo u vrijeme kad se plaćalo, digli kredit, sve skupa nas izašlo 16 tisuća kuna, ovisi koliko injekcija moraš primiti!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj love story prvotno napisa Vidi poruku

cure su ti već odgovorile, a ja bih ti svakako preporučila da proučiš Rodinu brošuru NEPLODNOST, sve je lijepo prikazano, iako su neki vrlo bitni detalji u međuvremenu izmijenjeni zbog glupih zakonskih ograničenja koje imamo u HRvatskoj, ali će poslužiti za prvu ruku. SRETNO!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •