Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Concepcion avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije debilinović ukinuo ništa on samo priča da će čak ženama sa onkologije dozvolit oplodnju više od 3js,a zamrzavanje embrija nije spominjao. Samo ime mu kaže koliko je lud,ne bi ja ništa očekivala od njega nego kada prestane bit ministar.
    Ne znam kakva ti je to računica da te razlika dođe 500EUR,mene je sada cjelokupni postupak IVF+injekcije sveskupa koštalo 8000kn,mislim da bi me najmanje duplo koštalo da sam išla u Prag,jedino mi se sada poklopilo da je bio kratki ciklus,brzo došla punkcija a i transfer,pa manje injekcija trebalo. Inače sam postupak u cito ivf+icsi je 5000kn,tako napišu na računu ivf+icsi.
    Znači debilinović mlati praznu slamu i budi lažne nade u ionako napaćenih žena! Krasno!

Računica nam je veća jer mi nemožemo na ivf samo icsi preeeloši su nam plivači.
    Uglavnom na njihovom cjeniku stoji stavka ivf+icsi (bez ljekova) -10000kn i ista stavka s iznosom 8000kn, + spermiogram 300kn + ljekovi i možebitni IMSI... tako sam došla do cca 2000 €. Naravno u kalkulaciju sam uzela veću cjenu postupka. E sad ako znaš koja je caka s ova dva ista postupka a različitim cjenama, stvarno bi mi značilo?

I što ima znači neuspjeli pokušaj postupka?? Kad nedođeš do transfera ili??

Hvala

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Concepcion prvotno napisa Vidi poruku
    Znači debilinović mlati praznu slamu i budi lažne nade u ionako napaćenih žena! Krasno!

Računica nam je veća jer mi nemožemo na ivf samo icsi preeeloši su nam plivači.
    Uglavnom na njihovom cjeniku stoji stavka ivf+icsi (bez ljekova) -10000kn i ista stavka s iznosom 8000kn, + spermiogram 300kn + ljekovi i možebitni IMSI... tako sam došla do cca 2000 €. Naravno u kalkulaciju sam uzela veću cjenu postupka. E sad ako znaš koja je caka s ova dva ista postupka a različitim cjenama, stvarno bi mi značilo?

I što ima znači neuspjeli pokušaj postupka?? Kad nedođeš do transfera ili??

Hvala
    Kako si vidila 8.000kn kad je 5.000kn,kažem ti meni na računu piše IVF+ICSI 5.000kn. IMSI ćeš nadoplatit još posebno. Najbolje ti je otić na dogovor,nemožeš sve ovako napamet. Meni se sviđa u cito šta možeš doć i reć ja bi tu stimulaciju i to je to. Ja sam zatrudnila sa klomifenom+4injekcije Menopura (12ampula)+2 Citrotide i jedan embrij mi vraćen,a nisam sa 2 vraćena uz stimulaciju od 20-ak Gonala+10-15 Decapeptila.
    Neznam šta se događa u cito kada dođe do neuspjelog pokušaja.

Concepcion avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kako si vidila 8.000kn kad je 5.000kn,kažem ti meni na računu piše IVF+ICSI 5.000kn. IMSI ćeš nadoplatit još posebno. Najbolje ti je otić na dogovor,nemožeš sve ovako napamet. Meni se sviđa u cito šta možeš doć i reć ja bi tu stimulaciju i to je to. Ja sam zatrudnila sa klomifenom+4injekcije Menopura (12ampula)+2 Citrotide i jedan embrij mi vraćen,a nisam sa 2 vraćena uz stimulaciju od 20-ak Gonala+10-15 Decapeptila.
    Vodila sam se za njihovim cjenikom na webu, al ako tebi piše manje kunica super to znači da idući mjesec možemo ić po bebe

Hvala klara odlučili smo da cemo idemo prvo u cita pa onda u prag...

Ništa idem se naručit ponovno na konzultacije :držite fige:

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Držim fige Tamo na internetu piše i anestezija posebno pa kažem ti meni je sve to skupa bilo 5.000kn.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Držim fige Tamo na internetu piše i anestezija posebno pa kažem ti meni je sve to skupa bilo 5.000kn.
    Bilo ti je 5000jer je to bio polustimulirani,prirodni ciklus,a stimulirani je 10 000

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ako nema transfera, platiš nešto sitno tipa 1000-1500 kn
    i da, razlika u cijeni polustimuliranog/prirodnog i stimuliranog postupka je velika, baš u samom postupku, razlika u cijeni lijekova ( zbog veće količine ) je još + na veću startnu cijenu postupka.

edit: krivo sam citirala, Concepcion je pitala za neuspjeli postupak
    Posljednje uređivanje od prima : 11.09.2011. at 20:15

Concepcion avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    ako nema transfera, platiš nešto sitno tipa 1000-1500 kn
    i da, razlika u cijeni polustimuliranog/prirodnog i stimuliranog postupka je velika, baš u samom postupku, razlika u cijeni lijekova ( zbog veće količine ) je još + na veću startnu cijenu postupka.

edit: krivo sam citirala, Concepcion je pitala za neuspjeli postupak
    Bas ću pitat kad budem na konzultacijama, pogledala sam na web cjenik ali nema upisanog iznosa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •