Lua sretno![]()
hvala cure trebat će nam vaše vibrice.....sretno svima još jednom![]()
Blekonja, puno sreće tvojoj seki!!!
ostalim (nestrpljivim i strpljivim) čekalicama puno vibrrrrrrrrr za velike bete!!!
Da se malo vratim na plaćanje postupaka: sekundarni se ne plaćaju, plaća se samo stimulacija (gonali menopuri). Također se ni štoperica NE plaća, ako vas prisile da je platite, zatražite im račun i onda na HZZO tražite povrat novca, jer ona ne spada u plaćanje, ma šta god vam u bolnici rekli. Moram biti iskrena pa napomenuti da nisam sigurna da li vrijedi isto i za privatne klinike. Mislim da ne bi trebalo biti razlike.
čuj nikakvi simptomi, a ja sam zbog takvih simptoma imala tampom u torbi koji nikad nisma upotrijebila, ostatak priče znaš, inače meni je u obadvije trudnoće napuhanost bila prvi znak da se nešto događa, možda je rano za radovanje, ali samo da znaš da mislim na tebe i da te pratim
, bit ćemo sretani ovaj put na forumu, nekako vjerujem....
večeras mi je zadnja femara,a sutra uzv pa da vidimo jesam li reagirala.
matto<3,i ja sam se tebe sjetila i tješila se zbog nedostatka simptoma
a ja od jučer imam osjećaj kao da ću puknuti,ko' balon
Sutra prvi uzv pa da vidimo kako ovaj put reagiram.
Vedre što je tebi bilo danas?
Svima šaljem puno pozitivnih vibra![]()
Cureeee , očekujemo vijesti na reakciju s femarom......i mi krećemo s femarom za dvadesetak dana.![]()
evo me.s obzirom na moj AMH 1.4 pmol/l, (33godine) sa femarom smo dobili 4 folikula.ja zadovoljnai prezadovoljna.uglavnom sutra navečer štoperica i punkcija u ponediljak ujutro.cure sretno svima
![]()
Sretno Vedre u ponedjeljak
Moj AMH je 1.7 pmol/l i imam 38 godina.
Uz femaru šta si još primala?
Samo da pozdravim cure na ovom pdf-u, dugo me nije bilo, uz ove dvije zvrkice ostaje mi vremena tek da ponekad povirim što ima novo.
Veseli me što je pola cura koje su ovdje bile prije godinu ili dvije sada trbušaste.
Ono drugo pola su mame.
Ne sumnjam da ćete svi ovdje ubrzo dočekati svoje mirisne smotuljke... neki možda i dva kao ja, želim vam što prije kuću punu dječjeg smijeha.
matto draga, tebi poseban pozdrav, kako vrijeme leti, zamišljam te sad okruglu i sretnu, i osmijeh mi ne silazi s lica.
blekonja šaljem vibrice seki za veeeliku betu u petak.
goa, pinky, crvenkapice, Mojca i svima ostalima jedan ogromni cmooook!![]()
Hakya,uzimala sam samo femaru 2x2 od 2-6dc. dr je mislio ubacit i menopur ali nije.kako ti uzimaš femaru ?
Hakya,pročitala sam da ju uzimaš 3x1.jeli koristiš neke dodatne vitamine ili pilule?meni je dr nakon zadnjeg postupka prepisao logest.da mi sačuva js.
Da koristim 3x1 do 6-og dana ciklusa, danas mi je 5 dan i prvi uzv. S obzirom kakav ce mi biti uzv reka je da ce mi nadopunjavati terapiju s menop. ili nekom drugom terapijom. Nista mi nije da da uzimam osim femare. U prvom postupku bila sam na menopurima i decapeptilima i to punih 15 dana i slabo sam reagirala. Dobili smo samo dvije jajne stanice od kojih se oplodila jedna. Vidit cemo danas sta ce bit nakon femare.
vedre, pa to je super rezultat sa tako mAlim AHM, sve me "vuče" da i ja sljedeći postupak idem na femaru. Držim fige za fine jajne stanice! Hakya, i tebi naravno neka femara donese sreću
![]()
Last edited by Mury; 24.09.2011 at 08:58.
vedre ja sam na aih uzimala femaru cini mi se 2x1 i imala 4 folikula 2 ostala na kraju
denny pusaaaaaaaa!!!!
gdje nam je pinky bit ce nema vremena hehe neka, neka![]()
ajme Denny od neki dan mislim na tebe. Čini mi se da si i ti imala dvije blastociste peti dan kao i ja i nadam se tvom scenariju.
Ja jutros jedva živa-stomak ko balon,mučnina,jedva dišem, od jučer ne prestaje,danas osmi dan
inaa, draga, ti si sigurno trudna, ali me muči ta tvoja napuhanost i otežano disanje, please, zovi dr. i reci mu da teško dišetš, te das si napuhana. Bit će da su se obje mrve uhvatile![]()
joooooooj mila, iz tvojih usta u Božje uši.Zvala ga sinoć i on kaže biće da si moja buduća trudnica...rekao mi da pratim mokrenje,da bude redovito i trbuh,jutros mi se obujam bio malo smanjio,ali sada se opet povećao.Kaže da ne bi trebala biti neka jača hiperstimulacija budući da nije ostalo puno stanica,ali ako bude gore da ga zovem. još uvijek mokrim redovito pa ne znam da li da ga opet zovem ili ne.
Malo me strah ako me ovo ne pusti po noći gdje uopće da idem,u hitnu ili?
Hakya javi se kako je prošao uzv
Mury draga, i ja kažem da je reakcija dobra s obzirom na moj amh.dr se i ovaj put iznenadio.ali triban priživit ponediljak.sretno svima
Nesto se pokrenilo ovaj put
Dr. na uzv vidio 3-4 folikule obostrano ali još male. Endometrij mi je jako tanak nije rakao koliko, toga sam se i bojala tako je bilo i prosli put. Dao mi je danas 4 ampule menopura i sutra isto uz femaru do kraja tj. sutra zadnji dan femare. U ponedjeljak ponovno uzv nadam se da ce sv biti ok.
Totalno sam zbrckana danas dobila i upalu sinusa tako da sam cili dan koma.
Popodne sam pocela osjecati jajnike da me nesto probada. Mozda je to dobar znak.
Inaa puno srece, vjerujem da su to simptomi trudnoce
Svima zelim puno srece i velikeeee troznamenkaste bete![]()
Hakya dobro je da nešto osjećaš doli da se događa.dobar znak.znači da reagirašajde drži se
cure imam pitanje.
vidila sam da dosta cura u postupima il nakon et uzima aspirin.jeli ga neka od vas uzimala?mislim se da pitam mog dr.šta vi mislite???zanimaju me vaša iskustva![]()
Vedre, ja uzimam andol 100, ista stvar ko aspirin, zbog faktora trombofilije. Jesi radila te pretrage? Ne znam koliko ima smisla uzimati ga tek tako, pitaj doktora.![]()
Mojca,nisam radila te pretrage.A naravno aspirin nebi uzimala bez da pitam doktora.nema šanse.ali čisto me zanimaju vaša iskustva![]()
Meni je dr. prepisao aspirin bas zbog faktora trombofilije ali napisao je na nalazu u trudnoci, sada ga ne uzimam samo ako ostanem trudna.
Ja sam uzimala andol 100 nakon ET pa sve do bete,međutim meni su nalazi na trombofiliju granični pa valjda zbog toga.
Blekonja nadam se da seka ima veliku betu
Vedre,inna,Hakya.,Lua~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za slijedećih 9 trbušastih mjeseci.
Meni još koji dan pa prvi UZ,nadamo se![]()
Last edited by pea; 25.09.2011 at 21:39.
Ja nemam nikakav faktor trombofilije,niti je ikakav moj nalaz krvi vidio Š. iz Cito pa mi je prepisao andol100 odmah poslije transfera sve do 7tt kada sam zbog krvarenja došla na uzv,odmah su mi rekli prestat sa andolom.
cure fala na odgovorima.KLARA31-baš to što pišeš me je zanimalo.čula sam isto od jedne cure da su joj kao i tebi prepisali andol bez ikakvih pretraga.
uglavnom,ja sam jutros imala punkciju i dobili smo 2js.očekujem sutra poziv pa da vidimo kako napreduju.
inaa kako si ti danas?
Vedre puno srece i drzim palceve da sve bude uredu
Inaa i mene zanima kako si danas?
Ja u 14 sati na uzv, valjda ce biti sve ok
Pozdrav svim curama
Saljem pozitivne vibre svima trebat ce nam:-
![]()
Hakya sretno danas na uzv ~~~~~~~~
Cure sretno!!
Meni je moj ginekolog isto preporučio andol 100, a sada kada krenemo u postupak moram pitati dr. Poljaka hoću li nastaviti s tim ili ne?
Dr. kaze da dobro napredujem i ako ovako nastavi da ce biti sve ok. Endometrij debljine 4 mm. Desno 5-6x11mm folikula, a lijevo 3x11mm. I dalje na menopurima 4 ampule do srijede i ponovno uzv. Nadam se samo da ce se taj endometrij zadebljati. I danas mi je Šparac napisao ponovno aspirin u trudnoci zbog tog faktora trombofilije. Sljedeci put cu ga malo propitati šta je to s tim mojim faktorom
Vedre jel punkcija bila bolna? Dali si dobila neku anesteziju?
Sretno cure![]()
Hakya vidim imaš ti folikulićabravo.samo naprid i bit će sve uredu.moja punkcija je prošla super.nimalo bolna.za početak sam dobila 1volatern u dupe,a ti ćeš vjerovatno dobit 2 jer imaš više folikula.kasnje mi je dr dao doli još 1 i stvarno nisam ništa osjetila.zadnji put mi je sestra dala više voltarena i bila sam totalno ošamućena i ničega se nisam sjećala,ali ovaj put sam bila svjesna svega.neboj se jer baš ništa neboli.držim ti fige da sve dobro prođe,a i ostalim curama šaljem ~~~~~~~~ ~~~~~~~~
pozz cure moje evo ne stižem na internet nikako, evo da vam se pohvalim (nisam htjela prije pisati, dok ne vidimo drugu betu) seka mi je trudna beta u petak bila 177,6... danas 749 svi smo happy, a ja pogotovo
hvala na vašim vibricama i ja svim curama u postupku šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~
svima
Last edited by Blekonja; 27.09.2011 at 00:17.
Blekonja, čestitke seki![]()
Blekonja, baš lijepo!Čestitke seki!
Volim kad u procesu buđenja čitam ovako lijepe vijesti... odmah mi dan bude ljepši.
Blekonja čestitke tvojoj seki , super beta.
Pozdrav mojim curama posebno sa ovog dijela foruma , dugo nisam pisala ali vas sve pratim.
Ja sam danas ušla u 30 tjedan , super se osjećam , bebica lupka i sve jeza sada super nadam se da će tako ostati do kraja.
Pozdrav mojim curama posebno Matto ,Deny, Blekonja , Goa , Mojca i svim ostalim sa ovog dijela foruma koji se nisam sjetila.
![]()
Blekonja.to je jako lipa vjest.čestitke za tvoju sestru i njezinog muža
evo jutros su u me zvali; ET mi je u četvrtak ujutro.od 2js dobili smo 1embrij,a ja se nadam da je dobitni![]()
Blekonja, čestitke tvojoj seki! Nek joj bude mirna trudnoća do kraja!!!Postati ćeš tetka tra-la-la-la-la!!!
Vedre sretno!!!
Blekonja i od mene čestitke tvojoj sestri.
Vedre, sretno u četvrtak i da ovaj postupak bude dobitni.
Blekonja cestitke sestri na preeeekrasnoj beti
Vedre sretno u četvrtak
I svima ostalima zelim puuuuno srece i šaljem pregršt pozitivne vibreeeeee
Ja sutra na uzv, a danas i sinoc jajnici bole, prisitsak za poludit dole
Last edited by Hakya; 27.09.2011 at 14:34.
Blekonja, bravo za CITO i seku, uzivaj u jos jednoj bebici...hoces li ti skoro po bracu li seku (kada je krenulo))