Hakya, vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fala cure na vibrama i na podrški.a ovo mi je treći postupak pa možda bude treća sreća![]()
Blekonjačestitke seki
Hakya, vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam sutra na prvom uz,jupi krenulo je![]()
uh draga aleksandraj znaš da nam se mota ta misao po glavi već neko vrijeme, ali nekako mi se Marijeta čini još uvijek premala i iako je stvarno dobro i nezahtjevno dijete (osim ono malo (čitaj puno) što smo je razmazili) mislim da ćemo još malo pričekati (a opet tko zna
)
hvala svim curama na čestitkama moram joj ih prenijeti, sretni smo svi, a ja pogotovo do neba, sada još moramo iščekati tih 8,5 mjeseciodnosno još smo malo svi oprezni bar dok ne prođe taj 12 - ti tjedan.
hvala svima još jednom i veeliku pusu šaljem sve vas ja pratim, ali ne stižem puno pisati![]()
e i da opet ne mogu da ne pohvalim svoj CITO moj duboki!!
Hvala svim curama na pozitivnim vibrama
I ja ih saljem pregrst svima za velike beteeeee i okrugle trbuscice
Pea sretno sutra na uzv![]()
Pea sretno danas na uzv.
Blekonja, i ja bi jedan mali smotuljak pa da ga puno puno razmazim
Cure držite se
Dr. Š. prezadovoljan, danas uzv:endometrij 7,5 mm hipoehogen., desno 4x13-15 folikula, lijevo 5x13-14 folikula. Opet dva dana menopur 4 ampule i 1 cetro. u petak ponovno uzv i mozda stoperica uvecer ako ovako budu napredovale.Punkcija najvjerojatnije u nedjelju
Ja prezadovoljna ocigledno femara i menopuri su bili dobitna kombinacija
Vedre sretno sutra na ET puno pozitivne vibre ti saljem i zelim od srca da se mala mrvica cvrsto uhvati
Pea kako je prosao uzv?
Svim ostalim curma koje nisam spomenula zelim punoooo srece![]()
Bravo Hakya baš si dobro odreagirala.Joj pa oko 9 folikula.svaka čast.ja to nisan nikad ni doživilaNeka u petak bude sve ok pa ti nama što prije na punkciju.i kako sam ti i prije rekla neboj se punkcije jer stvarno ne boli.dobit ćeš 2 u dupe i bit ćeš zamantana.ajde uživaj i opusti se koliko možeš
![]()
cure di ste cili dan.
Pea nem te već 2d.????
evo kratke vijesti od mene.danas je bio et i dr je zadovoljan kvalitetom.cili dan baš lagano odmaram i opuštam se.
kaže mi dr da ga je puno cura jučer i danas zvalo i da su zatrudnile.nabrojao mi je jedno 8 cura.super.bravo cito. baš je dr bio sritan,a i meni je to odma ulipšalo dan.
čak sam čula da je jedan veliki borac i meni jedna draga cura (45god) nakon 9 puta ipak dočekala svoju sreću i to me je posebno razveselilo.i tako ju ovim putem pozdravljam:draga moja L drago mi je da se tvoja želja ostvarilaOtišla si u suzama ali to su na kraju ipak bile suze radosnice.sretno
Vedre to su predivne vijestiiiiii
Zelim ti draga puno srece i da uskoro skakucemo od srece i na tvoju betu
Bravo za Cito
Ja sutra na pregledu, i jedva cekam sto ce uzv pokazati
Bas si me razveselila ovom lijepim vijestima
Odmaraj draga i mazi svoju mrvu
Saljem ti puno pozitivne vibre i naravno svim ostalim curama
Jos jednom bravoooo za Cito![]()
Posljednje uređivanje od Hakya : 29.09.2011. at 20:29
Evo da se i ja malo javim
Pratim vas i zelim svima sta prije trudnicke brige
Inaa drzim fige i ja sam se tako napuhala i evo sad me ta mrva zafrkaje he he
Adikice, Matto sretno do kraja,odmaraj i uzivaj
Blekonja ,Denny poljubac vasim curama
Zlatici poooooseban kiss
vedre i Hakya, sretno cure!!!Navijam za vaše ljepe bete![]()
Hakya draga sretno danas na uzv.da bude sve uredu i da su folikule spremne za punkciju.javi se
Drage cure presretna sam zbog vasa jedna
i za Cito
![]()
Super vijesti!!! To mi ulijeva nadu i za nas. Jedva čekam da krenemo. Cure sretno!! Bravo Cito!!
Cijeli dan mi nešto nije uredu s internetom, i to baš kad očekujem da inaa javi betu…![]()
(ne znam jesam li upravu je li inaa danas trebala vaditi betu) inaa javi se, ili možda čekaš 14. dan.
Curama u postupcima sretno i same znate da niste mogle izabrati bolju ekipu (bravo Cito).
Garagamelice, Denny, Pinky, Goa, (Adikice kad će ta trudnička kava), često mislim na vas (vidi kako sada pišem kratke postove, a kad sam bila u postupcima gnjavila sam doc. P. dugim porukama, svašta se nauči na Citu) , pozdravi i uživajte u ostatku ljeta.
Evo da javim sve ok na uzv, endometrij. 8 mm. dr. kaze da je to ok, desno 4 folikule 18-19 mm, lijevo 3x18-19. Veceras stoperica i punkcija u nedjelju
Ja prezadovoljna samo da se ovako i dalje nastavi
Vedre kako ti?
Pea ne javljas se kako je prosao uzv?
Inaa???
Puno pozitivne vibre svim curama![]()
Hakya super
Bit će tu vrhunskih embrija
Vedre da se taj jedan junak čvrsto uhvati za mamicu
Uzv je prošao super,jutros sam obavila punkciju i imamo svježu stanicu
Čekam sutra pa da vidim razvoj situacije![]()
Hakya bravo i kako kaže Pea bit će tu vrhunskih embrija.svaka čast.mašala
Peaza što bolji embrij.
evo ja cili dan ležim i nešto lagano po kući prošetam.zapalila 2 cigare i to je to.neda mi se ležat i odmarat ali triba se malo čuvat.dosadnooooo i je.navikla san radit i imat sve pod kontrolom
držite se cure.pozitiva.
Joj boldani dio je meni najteži...prošli put sam doslovno izludila,a ležala sam samo prva dva dana,,kasnije laganini,kao neko
odmaranje a na kraju sam bila umornija nego da sam radila.Zato ovaj put mijenjam taktiku i radim sve kao i inače.
Sve osim seksa.. o njemu ću samo maštati![]()
Pea dobro govoriš,iskreno meni ovo ležanje nije odmor nego umor.a šta ćeš.nego da ja tebi još jednomza što bolji embrij.nakon koliko dana poslje et se možemo sexati??
nema sexa vedre , no -no![]()
strpi se do bete a onda dr. kaze nema sexa prva 3 mj![]()
![]()
Nema seksa Vedre do bete
Evo ja ću ipak imati transferu pon.,uspilo se oploditi..nemam pojma koliko.
A sad najviše me zanima ona svježa,kako napredujema neću puno razmišljati...everything's gonna be alright
![]()
pea jesi svaki dan morala ici na folikulometriju od 8dc ? koji dan ti je bila ovulacija
nema sexa do bete,ma to mora da je neka zezancija.
iskreno nisam to nikad ni pitala dr,ali fala cure šta ste me osvjestile
Pea drago mi je da sve ide kako triba.samo hrabro.drži se.svi mi puno razmišljamo i kalkuliramo,a ponekad bi volila da san totalna flegma,pa šta bude,ali hebi ga šta ću kad san osjećajna i svaka sitnica me strefi.
Hakya nadam se da je punkcija prošla uredu.javi nam rezultate.jesu li te zamantali puno![]()
Evo ja se upravo vratila s punkcije.Sve je proslo ok, zamantali me dobro nisam znala niti sta govorim. Imam 9 JS. Sutra mi jave koliko ih se oplodilo i ima li sta za zamrznit, a od ovog lipog broja ja se nadam sve najboljemu
. Od danas utrogestani, i dobila sam neku tabletu koju moram popit 1 sat prije ET. Nisam ni pitala koja je to tableta nit za šta. Za sada ne boli nista malo neki pritisak osjecam dole, i malo krvarim.
Pea to su izvrsne vijesti zelim ti sve najbolje i saljem puno pozitivne vibre
Vedre mislim na tebe i zelim ti puno srece i lijepu trocifrenu betu
Svem curama puno pozitivne vibre
Ja danas laganini i lezarina do besvjesti
Posljednje uređivanje od Hakya : 02.10.2011. at 11:42
Blekonja ti si ja mislim rekorder ovog foruma.9mj bez S
svaka čast,ali kako kažeš;sve za bebicu![]()
opala Hakya 9js.jupiii.bit će tu lipih i kvalitetnih embrija.
a znači dobila si 2 u dupe.tako sam i ja 1put pa san bila totalka zamantana.čak kad sam došla na et nisam pripoznala cure sa punkcije.a ni ja neznam koja se tableta pije prije et.i ja sam ju pila,ali nikako da zapišem koja je.znam samo za onu bekodin koju pijemo navečer dan prije punkcije.
i ja sam malo krvarila taj dan ali do navečer je stalo.
navijam za tebe i da ti sutra jave lipe vijestia danas baš odmaraj i neka se dragi brine za tebe
To Hakyasuper vijesti..prava si koka nesilica
Tableta se zove Lubor i koliko sam skužila služi za opuštanje mišića,za što lakši transfer.
Dobro ste me sitile skroz sam zaboravila na nju...da se to i meni dogodi,da se preopustim
Da još jednomHakya za što bolji tulum....
Posljednje uređivanje od pea : 02.10.2011. at 20:21
ma nebi me 10 Lubora opustilo![]()
za večerašnji tulum Hakyinih js.Cito poludiiiiii
Hvala cure na ljepim zeljama puno ste me razveselile
I ja vama svima zelim sve naj naj od srca, u mojim mislima i molitvama ste svaku vecer
Pea, Vedre,Silidad,Marina25 i sve ostale cure za sve vaše zelje jedno veeeeleko![]()
Super vijesti draga, vjerujem da će sve bit ok!!!![]()
Hakya javi se.imam osjećaj da te upravo zovu iz cita![]()
Zvali me upravo iz Cita, sestra kaze da je sve uredu da dobro napreduje i da ce me sutra zvati kad ce biti ET. Nije mi znala reci koliko ih se oplodilo, imali sto za zamrznuti.Kaze da cu to znati sutra i da se malo strpim. Za sada to je to moram cekati do sutra pa cu znati nesto vise.
I mene zanima sta je s Inom ne javlja se vec par dana?
Vedre puno pozitivne vibre tebi i naravno drugim curama![]()
Joj super Hakya.drago mi je da se dobro razvijaju i da sve ide baš kako tribaMa rekla sam ti ja da je sinoć u cita bio nezapamćeni tulum.Evo i ja tebi šaljem puno pozitivne vibre da su ti u glavici samo pozitivne misli.
A i mene zanima šta je sa Inom.Ima li koja forumašica da ju privatno poznaje pa da nam javi šta je?
Inaa drži se.svi smo uz tebe
cure moje ja sam u bolnici od utorka jedanaestog dana et
nisam više mogla izdržati pa mi dr rekao da vadim betu i idem na uzv beta je bila 83 dakle pozitivna a ja dobila hiperstmulaciju rassla je i dalje ali sam ja bila samo živa
sada mi je bolje
inaa, super da si se javila i da si bolje. Pretpostavljala sam da će beta biti poz. dok si imala tako jako napuhan trbuh. Ali ne kužim, kad si vadila tu prvu betu? Kolika je druga beta, jel se što vidi na UZV?
Sretno i dalje i velika pusa ti!