Dobro jutro cure!

Eto, morala sam prelistati do zadnje procitanog i drago mi je zbog dobrih vijesti! Vedre i Hakya drzte se i sretno! Nadamo se najboljem!!! ♥

...Nedjeljno je jutro, a jucer sam si rekla da cu dana cijeli dan odmarati, jer smo imali naporan tjedan, a vidi di sam: vec u 7.30 na netu... "Kopkam" - kako bi mm rekao...

Drago mi je da sam upala na ovaj forum i bas mi je drago da sam naisla na Vas, koje ste razumne i dajete odlicne informacije! To mi puno pomaze, nemate pojma! (Ustvari valjda imate, ali drago mi je u toj situaciji koristiti ovu frazu...) :D

Citam Vase postove i pomalo zapisujem neka pitanja na papiric, pa evo da ih utipkam pa 'ko stigne, nek' mi fino odgovara :D

- Nisam glupa, ali nisam 100% sigurna: kada govorite o "beti", jel to beta HCG nalaz krvi?! (Inace nisam iz Hrv., pa ponekad nailazim na neke skracenice ili "slengove" koji mi nisu jos poznati, pa zato pitam, da znam...)

- Kako se rade folikulometrije? Citam gore o tome, pa sam si zapisala i to pitanje, posto sam i ja kod Dr. P. -a u utorak i to mi je 12. DC, pa ako nije rano, ja bi ga zamolila da vidi situaciju, ako to ne radi i bez pitanja... Mislim UZV cu 100% imat... Jel se to gleda UZV-om?

- Kao sto vidite imam PCOS, pa zbog toga imam kako se Dr S. na jednom nalazu izrazio: "tvrdokorne anovulacije"... Jel tko zna je li moguce ipak imati spontanu ovulaciju povremeno samo tako iz cista mira??? Sta mogu sama napraviti da bi je imala... (Kasnije cu Vam reci sta sam koristila od 10/2010 sve do 08/2011 i kako je na mene utjecalo... Samo me sjetite, ok? Da ne zaboravim...)

Sta se inace mene tice i "moje biljne ljekarne" nakupovali smo u zadnjih 3-4 godine sve i svasta, no trenutno pijem u 1. pol.cikl.: Caj od lista maline i vrkutu, a u drugoj polovici caj od (e da mi je znat na hrvatskom...) tzn. caj se latinski zove: Alchemilla vulgaris... A tijekom cijelog ciklusa svaki dan 2*2 kapsule konopljike... (Mislim da ne smijem reci marku, ali svakako navodim kolicini jer znam iz povjerljivih izvora, da dnevno 1 kaps. kako pisu za obicne pms tegobe nista ne vrijedi skoro...)

Zahvaljujem curi koja mi je savjetovala u vezi pretraga (koje se kada mogu uradit), no sorry ali nisam sad zapamtila nick, a da ga provjerim mislim da bi sve ovo sta sam dosad napisala nestalo... U svakom slucaju: thanks! I hvala svima drugima koji su mi dosad odgovorili na moje umotvorine...)

Eto, toliko od mene, drzim fige svim trudnicama i buducim trudnicama!

Zelim svima ugodnu nedjelju i uspjesan radni tjedan!

Naprid Bili! (odnosno: Naprid Bebe!!!)