-
Danas mi je 2 dnt. Zanima me dali se vec danas moze pojaviti implantac. krvarenje, ako su mi vracene 5 dan bc? Negdje sam procitala da bi 2dnt.trebala biti implantacija ako su embriji vraceni 5 dan u stadiju bc. Mene i danas boli i to po prilicno kao da moram dobiti, a menga mi je jos daleko-trebam je dobiti oko 20.10., i popodne kad sam isla na wc i kad sam se obrisala pojavile su se tragovi krvi. Kad sam otisla ponovno na wc 3 sata iza toga nista mi vise nije bilo. Sad mi nista nije jasno, sta bo to moglo biti? To nije bila smeckasta boja kako neke cure pisu, vec bas crvena boja krvi.
Mury drago mi je i molim se za tebe
Stvarno nema do Cita, moj veliki 
RuMo neznam tocno sto znaci g.III, to mi pise u produzetku uz dojagnozu oligoasteno. Moj suprugug ima 1,2 mil., nepokretinih ima 84%,a brzo usmj.pok.0%. Spermija pravilnog oblika ima 19%. Dr P. je odmah rekao da nema sanse da ostanemo trudni prirodnim putem, i da moze pokusavati podizati sper. s cim god hoce ali da nam je jedina sansa ICSI. Moj suprug uzima i ljekove za ankiz.spondilit. koltikosteroide a i to mu steti spermiogramu. Svaki put kad idemo u postupak on 10 dana prije mora prestati uzimati ljekove. Nadam se da sam ti pomogla sa ovim svojim informacijama. Koliko mogu viditi tvoj suprug je u puno boljem stanju od moga. Ne gubi nadu, meni je dr. rekao prije postupka da nije vazno koliko ih je ako on moze izolirati par dobrih i oploditi js. bitno je da ih nesto ima pa makar i ovako malo.Zato mi mozemo samo ici na ICSI.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma