Stranica 18 od 116 PrviPrvi ... 816171819202868 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mury rječi ti se pozlatile
    vidim da od sutra krećeš sa utrogestanima i neka ti je sa srećom.drži se.kako sam ti i već prije napisala, vidiš da sve polako dolazi na svoje.
    cure držite se

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vedre ja sam danas dobro, mada me i dalje dole boli i nikako ne prestaje, nekada malo jace, nekada slabije.
    Samo bih spavala, ali to prepisujem utrogestanima, kao i bolne i natecene prsi.
    Vise mi nema krvi kada se obrisem na wc, samo mi se to jucer pojavilo i to jedan put, nakon toga nista.
    Daj boze Vedre da se ta prehladica kako kaze Mury zove mrvica i da se cvrsto uhvatila za svoju mamu, vibram iz sveg za to
    Svim curama Pea, Mury, Peugeot206,Crvenkapica77i ostale koje nisam spomenula zelim sve naj naj i saljem puno pozitivne vibre

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo bila ja danas na folikulometriji. Pitala sam dr P koliko ima ekipe a on mi je samo odgovorio da ih ima. Dao mi je danas 3 menopura, sutra i preksutra a u petak mi je ultrazvuk u 13.30. Ja zadovoljna -glavno da sam dobro reagirala ma femaru. Svim curama zelim sve naj. Lip pozdrav!!

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj peugeot206 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo bila ja danas na folikulometriji. Pitala sam dr P koliko ima ekipe a on mi je samo odgovorio da ih ima. Dao mi je danas 3 menopura, sutra i preksutra a u petak mi je ultrazvuk u 13.30. Ja zadovoljna -glavno da sam dobro reagirala ma femaru. Svim curama zelim sve naj. Lip pozdrav!!
    Bravo peugeot

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo još ovaj dan da prođe i sutra betaaa.sinoć sam sanjala da vadim krv.izludilo me ovo višečak sam jutros tila kupit test ali ipak sam odustala,a možda se do kraja dana i pridomislin.
    cure kako ste mi vi.
    Mury jeli transfer sutra ili???
    Hakya kako tvoji maleni.odmaraš li ili se gibaš.
    Peugeot drago mi je da si dobro reagirala i sretno u petak na uzv
    cure za sve vas.držite se

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Peugeot ja čekam tvoju brojku
    vedre neka sutra poskakuje forum

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vedre puno srece sutra i navijam za veliku betu
    Ima sutra da svi skacemo od srece
    Peugeot206 super za prvi uzv, ja sam prezadovoljna kako sam reagirala na femaru, vjerujem da ce tako biti i tebi
    Ja sam dobro, danas brojim 5 dnt., i dalje me dole boli i zateze, malo me pusti pa ponovno, valjda je to dobar znak
    Primjetila sam zadnja dva dana da sam stalno gladna, cim nesto pojedem, nakon 10 min. osjecam prazan zeludac.
    Vedre izlazim vani, obavljam sve sto i inace samo malo laganije, i ipak se malo vise odmaram.
    E da i prsi me bole i nekako su se napuhale, ali to moze biti sve od utrogestana.
    Svim curama zelim puno srece i velike bete
    Vedre jos jednom mislim na tebe i sretno sutra

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vedre sretno sutra, i obraduj ovaj dio foruma
    Meni transfer u sub, dakle ide se na blastice

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

o drage moje fala vam svima na vibrama i na podršci.baš mi triba.iskreno,baš sam danas pomalo nervozna.a šta da vam kažem kad sve znadete
    Mury drago mi je da se ide na blastice.šaljem ti ~~~~~~~~~~~~ za opuštanje.
    Hakya drago mi je da si dobro.vidim da imaš sve simptome baš kako triba
    cure moje,samo hrabro naprid.doći će i nama naša sreća .

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vedre sretno

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vedre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeliku betu

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vedre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

nažalost drage moje kod mene i ovaj put bez uspjeha.ipak nije bila treća sreća.beta 1,2.
    odmah sam zvala drP i on je bio razočaran.znam da sam dala sve od sebe.uglavnom odmorit ću 1mj pa opet krećemo.ne odustajem.
    sve vas pratim i mislim na vas.big kisssss

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

vedre

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne stignem zbog bebica na net, ali šaljem vam svima pregršt vibri, da što prije krenete mojim stopama, ako treba i duplim ko ja
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mury, drago mi je da nisi odustala, svu sreću ovog svijeta ti želim!!!!
    matto cmooooooooooooook, kad je termin??
    svima puno poljubaca

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vedre

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Oh vedre, baš sam se razočarala tvojom betom , drži se i u nove pobjede čim prije

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ah vedre

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vedre, draga... žao mi je.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vedre

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Vedre žao mi je
    Posljednje uređivanje od peugeot206 : 14.10.2011. at 10:04

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pinky za tebe i curice, raduje me svaki tvoj post pa i ovako kratak, neka su tebi pune ruke posla a to želim i ostalim curama s foruma. Termin mi je krajem studenoga, još nemam precizan datum (a tko na kraju krajeva zna točan datum), jer moj liječnik računa termin s danom transfera, a netko računa s danom zadnje m. pa sad ne zamaram se i još mi to izgleda daleko, Jučer smo bili na uzv. (34 tjedna) i sve je uredu, dečko je težak 2700g i nekao se nadam da neće biti iznenađenja tj.trčanja u bolnicu.
    Curama u postupcima puno sreće, a tužnicama .

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj peugeot206 prvotno napisa Vidi poruku
    Vedre žao mi je
    X

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo ja danas bila na ultrazvuku. Kaže dr P. da sam reagirala na femaru ko djevojčica. Uspija je vidit 5 a kaže da ima još.Sutra ujutro mi je opet ultrazvuk. Kaže da bi punkcija trebala biti u ponediljak ili utorak. Eto toliko za sad. Lip pozdrav svima.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mury sretno danas na transferu~~~~~~~~~~~~~~~~~,odmaraj....
    Peugeot baš mi je drago da si dobro reagirala.samo hrabro naprid.
    Hakya kako si mi ti???
    ja evo guram nekako.već je danas došla vještica i nažalost radujem joj se jer znam da ću što prije krenit u nove pobjede.
    drage moje držite mi se...pratim vas big kissss za sve

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo cure moje da i ovdje prijavim transfer dvije blastice iz sek. IVF-a u CITU.
    Hvala svima na podršci
    Posljednje uređivanje od Mury : 15.10.2011. at 19:06

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mury... od srca ti želim da uspije.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mury

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mury

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam svima od srca!!!
    Mojca, zar si nam ti još u komadu? Ajde neka ti je sretan susret sa tvojom bebicom
    Hakya, želim da nas brzo razveseliš ljepom betom

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svim curama koje se trude ostat trudne!

Imam par pitanja, pa ako bi mi netko znao odgovoriti bila bi zahvalna )

1) Kako tocno ide slijed dogadjaja kada se radi HSG u CITO-u... (Ceka me to iduci misec, pa sam se malo pripala... Nista ne znam o tome, samo znam da navodno manje boli nego da rade u bolnici, a Dr. P. je rekao, da boli, ali da krace boli... Nista drugo ne znam, a htjela bi znati kako ide sve to skupa, pa da se uspijem pripremiti psihicki...

2) AIH ili inseminacija: da li se placa u CITO-u? IVF ako ide preko HZZO-a iako je u CITO-u ne placa se, to znam, ali placa li se prvi pokusaj inseminacije, ili i to ide preko HZZO-a? Ako se placa: koliko? (Treba se i za to pripremit takodjer psihicki, ali i financijski... Pa bolje da znam na vrime, jel tako?) )

Molim Vas ako mi mozete pomoc i odgovoriti sta prije!

Lijep pozdrav i hvala!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bok RuMo!
    Na neka ti pitanja mogu odgovoriti, a na neke će se dijelove nadovezat cure sa više znanja...
    1. Hsg ti mogu potanko opisati jer sam ga i sama radila prije nekoliko mjeseci u Cita. Bilo bi dobro napraviti briseve, ako ih nisi skoro radila, ako si ih radila nedavno, vjerojatno češ ipak preventivno dobiti kuru nekih antibiotika 7-10 dana prije hsg. Javiš im se 1. dc i dogovoriš hsg za neki dan neposredno nakon prestanka krvarenja. Kad dođeš u Cito, sestra ti da injekciju Voltarena i vodi te na hsg. Hsg obavljaš u poliklinici Kalajžić u prizemlju zgrade gdje je i Cito. Legneš na rendgenski stol, dr ti uvede kateter (taj dio kad je kateter unutra boli, po mom iskustvu, kao jači menstrualni grč ali je bol konstantna, a utješno je što su oni jaaako obazrivi i ekstra brzi tako da bol ne traje duže od 1 minute, podnošljivo), brzo uštrca kontrast, tehničar brzo (dodatno požurivan od dr. P ) poslika, izvade kateter i ti se več presvlačiš. Dobiješ svoje slikice i ideš gore kod dr da preglada slike i da ti nalaz.Ja sam ponijela uložak u slučaju krvarenja kojeg kod mene nije bilo. Sestra mi je rekla da popodne popijem nešto protiv bolova, što isto nije bilo potrebno.
    2. AIH se u Cita plaća 1000 kn u što su uključene i folikulometrije i spermiogram koji naprave kako bi se vidjelo sa čime rade. Ne znam je li moguće i njega obaviti preko HZZO-a ali mislim da se to ni ne isplati. 6 besplatnih postupaka koje nam HZZO omogućuje po meni ipak trebaju biti rezervirani za (ne daj bože, ali...) puuuno skuplje IVF-ove. IVF preko HZZO (u Cita) ipak treba "uhvatiti", pacijenata je puno a imaju ograničen broj takvih postupaka.
    Nadam se da sam ti malo pomogla i sretno!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Bok RuMo!
    2. AIH se u Cita plaća 1000 kn u što su uključene i folikulometrije i spermiogram koji naprave kako bi se vidjelo sa čime rade. Ne znam je li moguće i njega obaviti preko HZZO-a ali mislim da se to ni ne isplati. 6 besplatnih postupaka koje nam HZZO omogućuje po meni ipak trebaju biti rezervirani za (ne daj bože, ali...) puuuno skuplje IVF-ove. IVF preko HZZO (u Cita) ipak treba "uhvatiti", pacijenata je puno a imaju ograničen broj takvih postupaka.
    Nadam se da sam ti malo pomogla i sretno!
    AIH se ne broji kao jedan od 6 postupaka koji idu na teret HZZO.
    U tih 6 HZZO postupaka ne idu ni tzv prirodnjaci (postupak bez lijekova) i poluprirodnjaci (postupak uz klomifen ili femaru).

Kao postupak na teret HZZO računa se samo onaj u kojem su korišteni lijekovi za stimulaciju poput gonala, menopura i dr.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ja naučih nešto novo... Tnx Inesz!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Vam cure, sad znam sve, samo trebam cekat menstruaciju... I da, dobila sam antibiotik da ga popijem od 1. dana menstruacije kroz 7 dana... Sad shvacam i zasto sam njega dobila, jer sam to zaboravila pitat dr-a P.

Javim se pocetkom 11. mjeseca (ako ne ranije) kad prodjem HSG...

Aha, i jos nesto: ako je HSG zracenje, nije li to stetno ako npr. brzo poslije toga bude AIH??? Mislim, nece li nesto krivo poci zbog tog zracenja???

Hvala i pozdrav!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Rentgensko zračenje je opasno za plod, ali ne za js (ja sam pitala dr, ), bar ne više nego što je štetno jedno zračenje za ostale stanice u organizmu.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mislim da spermiogram, meni bar; nije ukljucen u cijenu AIH-a. To sam sigurna ... Mozda sam samo ja to trebala platiti ali znam da sam to platila extra - mislim 300 kn i štopericu plačaš isto mislim 300 kn obrada sperme na dan Aih je ukljucena u cijenu ali kada se dolazi na savjetovanje dr trazi briseve i spermiogram - bar je meni tako bilo.
    Sretno Rumo

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Poslije HSG-a u CITO meni je dr.P. savjetovao da odmah mogu radit na djetetu,valjda zračenje ne šteti,a i antibiotici koje sam pila rekao je da nema veze,zapravo neke žene i ostanu ubrzo poslije trudne, jer ta tekučina učini jajovode prohodnijima pa je spermijima lakši put...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kako ti je maca opisala tako je u mene izgledao hsg samo sa posljedicama,prokrvarila sam odmah,nisu me upozorili na mogučnost krvarenja,sestra mi bila zaboravila reći za pit antibiotike, bolovi mi nisu prestali kao ni krvarenje 3 dana,ležala doma u krevetu i previjala se...i ono šta mi je najgore-niti 1 minutu poslije ja nisam ležala na onom stolu nakon što su otišli doktori,došla je sestra i rekla - ajde diži se,nećemo izigravati bolesnicu,da bi ja stala s njom na hodniku čekala sliku rendgena-te riječi njene ću pamtit...

i AIH na firule se ne broji,iako sam dobila štopericu i koji Menopur čisto radi podrške folikulima,svejedno se nisu brojali u onih 6 bespl. postupaka!

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da spermiogram, meni bar; nije ukljucen u cijenu AIH-a. To sam sigurna ... Mozda sam samo ja to trebala platiti ali znam da sam to platila extra - mislim 300 kn i štopericu plačaš isto mislim 300 kn obrada sperme na dan Aih je ukljucena u cijenu ali kada se dolazi na savjetovanje dr trazi briseve i spermiogram - bar je meni tako bilo.
    Sretno Rumo
    hvala nea i svim ostalima isto...

a sta tocno znaci "stoperica"?! Ja sam jos relativno "nova" u tim pojmovima...

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    kako ti je maca opisala tako je u mene izgledao hsg samo sa posljedicama,prokrvarila sam odmah,nisu me upozorili na mogučnost krvarenja,sestra mi bila zaboravila reći za pit antibiotike, bolovi mi nisu prestali kao ni krvarenje 3 dana,ležala doma u krevetu i previjala se...i ono šta mi je najgore-niti 1 minutu poslije ja nisam ležala na onom stolu nakon što su otišli doktori,došla je sestra i rekla - ajde diži se,nećemo izigravati bolesnicu,da bi ja stala s njom na hodniku čekala sliku rendgena-te riječi njene ću pamtit...

i AIH na firule se ne broji,iako sam dobila štopericu i koji Menopur čisto radi podrške folikulima,svejedno se nisu brojali u onih 6 bespl. postupaka!
    Joj Klara, zao mi je sta su tako postupali s Tobom... ( A reci mi, koja je sestra prisutna kad se radi hsg? CITO-ova ili iz Kalajzica?!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj RuMo prvotno napisa Vidi poruku
    a sta tocno znaci "stoperica"?! Ja sam jos relativno "nova" u tim pojmovima...
    Štoperica je injekcija HCG hormona koja se daje kako bi tempirali ovulaciju i potakli sazrijevanje js (u Cita je to najčešće Ovitrelle, 250 kn). Na hsg-u je s tobom citova sestra, tvoj dr i radiolog iz Kalajžića.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da CITO-ova,valjda je imala loš dan,za nepovjerovat,inače i sada je viđam redovno pa je ful ljubazna,a Ovitrelle je u CITO 300kn,bar meni uvik bio...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Klara ni ja nisam ležala jer nije bilo potrebe da ležim. Pitala me mogu li, rekla sam sam da i upozorila me na krvarenje. Kod mene ga je bilo jako malo, ali ga je bilo. Antibiotik mi dr-ica nije dala ali mi nije ni trebao jer sam se ok osijecala.
    RuMo svi svmo različiti i svako svoje islustvo vrednuje prema sebi. Meni su i dr., i sestra (koja je bila divna) i radiolog bili super, ali me bolilo. Dobro je sta nisam znala sta me ceka i sta je trajalo kratko ima cura kojima je ovo bilo ocajno a ima i cura kojima je ovo bilo bezbolno iskustvo. Nadam se da ce tebi biti sto manje bolno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mury za blastice.nadam se da se dobro osjećaš i da imaš još veću volju i više nade.
    hakya jeli brojiš dane
    RuMo,kako ti je nea0902 napisala,svi imamo različita iskustva.mene je hsg bolio.radila sam ga isto u cita. dr i sestra su bili prekrasni prema meni.sestra me je cilo vrime držala za ruku i mazila,ali kažem ti baš je bolilo.
    crvenkapice77 kada krećeš???
    svim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vedre brojim i sto se blizi taj petak sve sam vise u panici, doslo mi je da danas kupim test i da ga napravim, ali mislim da nemam hrabrosti za to pa cu ipak cekati betu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hakya ja nevirujen u testove jer su dosta puta dali krivi rezultat.i nebi želila da mi bude plus na testu a ono beta negativna.to bi me dokrajčilo.tako da ti ja u svoja 3 postupka nisam nikada kupila test.izdrži
    znam da je panika prisutna.ja sam zadnji dan prije bete bila izgubljena od misli.od srca se nadam da ćeš ovaj put dočekat trocifrenu betu

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni je test pokazao 2 crtice na 12.DPT i to predvečer,isto sam ga iskoristila onako bez veze vjerujući da će bit 1 crtica

cure sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Klara ni ja nisam ležala jer nije bilo potrebe da ležim. Pitala me mogu li, rekla sam sam da i upozorila me na krvarenje. Kod mene ga je bilo jako malo, ali ga je bilo. Antibiotik mi dr-ica nije dala ali mi nije ni trebao jer sam se ok osijecala.
    RuMo svi svmo različiti i svako svoje islustvo vrednuje prema sebi. Meni su i dr., i sestra (koja je bila divna) i radiolog bili super, ali me bolilo. Dobro je sta nisam znala sta me ceka i sta je trajalo kratko ima cura kojima je ovo bilo ocajno a ima i cura kojima je ovo bilo bezbolno iskustvo. Nadam se da ce tebi biti sto manje bolno
    Nisi ležala 1 minutu na onom stolu nakon što su izašli doktori?! Meni je Poljak rekao lezi dok se ne budeš osjećala da možeš se dignit...Izvikao se na sestru kako mi nije rekla za antibiotike,nema veze antibiotik sa osjećanjem dobro ili loše,on se uzima 7 dana prije radi preventive infekcije-bar je meni tako Poljak rekao...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nisam ... Kazem ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •