-
Pozdrav svima. Fala od srca svim curama na pozitivnim vibrama (da ne nabrajam poimenice). Dr P. mi je vratio 2 zametka i kaže da je prezadovoljan s njima. Čak mi je pružija ruku dok sam bila na stolu i reka "ovaj put će bit trudnoća". Nadam se. Ja se lipo izležavam a MM me dvori kao Gospođu. Tila bi nešto napisat i nadam se da neće biti off topic al stvarno ne znam na koju bi temu ovo mogla napisat pa ću ovdje.
Od srca bi tila i ovim putem zahvalit mojoj Sildad. Do prije godinu dana, kada je počela moja borba s ovim problemom, ona i ja se uopće nismo znale. Draga moja Sildad, želim ti zahvalit za odgovore na sva moja pitanja, za to šta si bila uz mene kad bi mi došla negativna beta, za to šta si me uvik saslušala kad mi je bilo teško i našla prave riječi za utjehu, što si iznad svega nesebična, hrabra, poštena i dobra osoba koja mi je svojim primjerom pokazala da se žena s ovim problemom može nositi samo onako kako se postavi prema njemu. HVALA TI NA SVEMU. Bez obzira na ishod ove moje borbe, uspilo ili ne želim ti reći da mi je sve ovo lakše prolazit jer imam tebe uz sebe. I nakon svega, imam priju za sva vremena
.
Skužajte ako sam dosadna al baš sam osjetila potrebu da ovo podijelim sa vama-curama, na forumu bez kojeg bi nam svima bilo puno teže. Ipak smo mi sve suborke
.
Eto to bi bilo to od mene, i još nešto, skoro zaboravih - Hakya čestitam! Byić svima.
Posljednje uređivanje od peugeot206 : 22.10.2011. at 21:39
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma