-
Dobro jutro drage zene!
Dugo ne nisam javljala, pa evo i mene ukratko s novim vijestima i s nekoliko pitanja (kao i uvijek, jer me smirujete i spasavate, i zato Vam VELIKA HVALA!!!):
- Napravila sam HSG kako ste savjetovale u CITO-u, i jajovodi su prohodni, krecemo sa 1. AIH dok "cekamo" IVF 03/2012. Mozda i uspije brze??? Bilo bi super! Eto.
A sad pitanja: Ovitrelle sam nabavila, Utrogestan ce mi valjda dat na recept soc. ginekolog, a problem je u tome, sto mi je dr P. rekao da mogu i Femaru dobiti na recept, ako mi soc. gin. stavi pod sifrom kao da imam rak dojke, jer je to ustvari prvenstveno lijek koji se koristi kod raka dojke...
Je li tko od Vas uzimao Femaru?
Gdje ste je nabavili? Ako treba naruciti, koliko se ceka...?
Znam da je ima i u CITO-a, ali ako je moguce radije ne bi platila ako ne moram... Kazu da na recept, ako imamo dopunsko dodje samo 10 kn...
A nas dvoje imamo jako mala primanja, ja nemam nista, a muz ima invalidsku 1500 kn... Zato mi nije sve jedno... Jel mi tko moze pomoc, koja je ta sifra koju se pise na recept kao za rak dojke, jer cu mozda uspjet to prepisat preko sestre soc. ginekologa (obicno ona sve pise, samo joj treba rec tocno, a soc. gin. samo potpisuje... Nadam se da se nece petljat u to...)
Znaci ako je tko dobio Femaru kao da je za rak dojke pod tom sifrom, pls javite mi!!!
A za svaki slucaj da Vas jos upitam i ovo (ako ipak moram platiti): ima li kakav povrat poreza za troskove AIH i ljekova?! Da skupljam racune, hoce li mi trebati?
Hvala unaprijed na odgovorima, i drzim fige svima koji se bore skupa sa mnom, koje gaze u istoj cizmi kao i ja... BIT CEMO I MI MAME, samo bez panike!
) Vjera! Nada! I optimizam!
Pozdrav svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma