Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj plavuša 007 prvotno napisa Vidi poruku
    nemojte mislit da sam bezobrazna što ovako odgovaram ali zašto dovodit sebe i doktora u probleme zbog davanja ljekova na krive dijagnoze,znam da bi svi željeli dobiti bebu i ne mogu svi platiti privatne postupke ali svak ima pravo na besplatne pokušaje i dobiju se svi ljekovi koji vam trebaju,putni troškovi... a u kbc-u split su stvarno dragi i i imaju dosta uspjeha,ipak sve na kraju ovisi o nama samima,kako reagiramo na ljekove... ako ovi besplatni postupci ne uspiju onda krečem i ja u privatno ali do tada neka država plača!
    Evo da ti je kažem zašto,samo kratko mada bi mogla pisat roman- u kbc nakon inseminacija i IVF neuspješnih odem u CITO predložim tablete koje ja hoću i par Menopura i doktor kaže može krećemo kad ti hoćeš. A na Firule ( doktori i Zdenka su zlatni to se slažem) nemožeš birat stimulacije,ne možeš reć da bi da ti puste u blastocistu,dotrči doktor sa operacije (svaka mu čast,znam da je pretrpan) i kaže ajde brzo da vidimo da li su pukli folikuli ( prošlo 38h od štoperice) itd. Nije stvar u doktorima na firule nego u tome da su im svezane ruke. A u CITO ti izlaze u susret. Na firule sam bila naručena za 2.IVF nakon 9mj!!!
    A davanje femare koja košta 900kn na recept znači izaći u susret.
    Posljednje uređivanje od KLARA31 : 10.11.2011. at 12:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •