Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
ja se slažem sa macom,ja ne bi ništa čekala, nakon 2 i pol godine čekanja krenula sam sa AIH-om koji nije dao rezultata tako da je prošlo još 9mj do prvog IVF-a i da sam znala da ću toliko čekati kažem ti ne bi čekala ni prvotno 2 i pol god. Dao Bog da vam se dogodi priorodno čudo ali ta čuda se ne događaju svima.
Nemoj da osjećaš pritisak okoline (tih prija šta ti daju robicu) jer trebaš ući šta opuštenije u postupke.
Nemogu ti opisati AIH u CITO jer sam ih radila na firule,tamo sam ostajala ležti koliko sam htjela. Mislim da ćeš ostat ležat i u CITO.
Nista od cekanja... IDEMO odmah cim dobijem slijedecu menstr.! Nastavit cu Vas obavjestavat, jer ste mi velika potpora!!! Hvala Vam na tome svima!
Ma nije mi pritisak od mojih prija, one me razumiju i mole za mene, nego vise od ovog mista di zivimo, jer nije bas veliko, i svi gledaju na mene, kao na nekog cudjaka, neke babe me znaju i direktno pitat (sta cekate?) Cak je jedna rekla: "Onolka kuca, a da ostane bez potomaka?!" To me brine, jer mi je muz jedinac, pa su sad oci cijelog sela uperene u mene (uz to jos i strankinju!), kao da zbog mene ne mozemo imati, pa znam da ne bi trebala se brinut sta ljudi govore, ali dosta sam sensibilna, pa me to ipak opterecuje... Cesto placem, i nekad mi se i ne da izlazit prosetat po rivi ili ici u ducan, da izbjegnem te poglede mjestana koji se tako indiskretno znaju zabuljiti meni u trbuh, a najradije bi ih pukla sakom u glavu! )) POnekad pozelim zivjeti u gradu, da budemo neprimjetni...