-
RuMo glavu gori i piči naprid.život je samo jedan i nije vrijedan sekirancije zbog drugih ljudi.imate svoj cilj i skupljajte snage da ga ostvarite,a mi smo naravno tu da si pomažemo.
a što se tiče postupaka;nemojte otezati nego kad god možete idite.znam da je financijski teško i da je inače situacija u državi u banani,ali nemoj otezati jer dani i godine prolaze.dobila si priliku priko hzzo i to iskoristi.
mi smo zajedno skoro 7god i kad se samo sjetim koliko sam bila glupa i odugovlačila i nismo tili ić na pretrage jer smo se nadali da će sve ići prirodnim putem.MM je želio dečka a ja sam naravno tila curicu.joj kad se samo sjetim....koja glupača.uvik sam govorila,ma imam ja vrimena,nije još kasno,pa nemam ni 30god i bla,bla,bla....pa sve dok u 2.mj nisam saznala za niski amh.e tek mi je tada istina došla do mozga.i sada se kajem,ali nema ništa od toga,nego napunit baterije,zgrabi priliku i u borbu.bit će suza i smijeha ali znaj da nisi sama.ima nas još.
i danas me nije briga oće li bit dečko ili curica i ako ikad zatrudnim reći ću dr da me spol ne interesira.samo želim da zagrlim svoje maleno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma