Drage curke, evo i mene... Malo sam se uvatila predblagdanskog ciscenja, i skroz zaboravila, da trebam nesto i napisat (bar povremeno...) :D

Ovako: prvo i prvo DRZIM FIGE svima kojima je to potrebno, a trenutno najvise VEDRE Tebi, da bi sutra bilo juppiiijeeeejeeeeeee!!!

Molim za Vas/nas svako vece, meni to puno pomaze, a nadam se i Vama, i da ce i ti jedni (ali vrijedni!!!) biti dobitni kod koga god tako bilo!

Moram priznat da mi je malo slicno kineskom sve ovo s milimetrima i debljinama, ali vjerujem, da cu razumijeti sve cim meni budu pisali takve parametre po nalazu... ))

I onda mi please opet pojasnite, kada treba jesti ananas i kada ciklu!!! Ja Vam vjerujem u SVE!!! I moram sve isprobat!!!

Vedre, jos jedna info za Tebe, kad vec pitas: Mijo je stvarno legenda, a nismo se ni mi osramotili!!! Cakulali smo skoro 2 ure, smrzla sam se, ali nisam tila do auta po jaketu, da ne bi nesto propustila! MM pije caj... Lipo mu ga spremam 500 ml, kao po "receptu" i 2 zlicice, i kupili smo i E Vitamin od 400 IU i svjezeg sira, u koji sam jucer stavila malo mlade kapulice, mljevene blage paprike i soli i lipo smo imali bombu od kalcija za veceru!
Najjaci mi je bio kad je opisivao kako autu triba benzina, avionu kerozin, a usporenim spermicima treba kalcij!!! To je njihovo GORIVO!!! Od onda kad MM pije mliko uvik se nasmije i govori: "Livan goriva za veceras!" :D

Toliko od mene za danas, na 22. dc (jucer vadila na 21. dc progesteron, koji trazi dr P. na velikoj listi za IVF... Znaci, ni nama ovdi malo Sjevernije od Splita po magistrali nije dosadno... Nikad!)

Sretno svima i ugodan vikend!