Drage moje, od srca cestitam poduplanoj beti u Mace P. i Vedre i Crvenkapici isto cestitke i naravno dalje vibram s Vama, i znajte da nam ostalima dajete nadu i potporu!!!

Vedre, samo Ti odmaraj, bolje da boli od lezanja d..e, nego od tuge srce... Jel tako?

Evo, ja danas posjetila svog dragog Dr-a P. koji mi se pohvalio - pretpostavljam Tvojim uspjehom: Maco!!! - jer mi je pricao o zeni slicnoj meni, malo jacoj sa pco, koja nije reagirala na klomifen, a od Femare: CUDO! Ja mislim, da je govorio o Tebi Maco! )

No, sta se mene tice, nemam bas nekih dobrih vijesti (zasad!), jer se na 7. dc Uzv-u nije vidlo NISTA!!! Nista se nije pokrenulo, nista nije dr vidio, i vraca se natrag na ponovne folikulometrije u utorak!
Ja sam se vratila muzu u auto (cekao me vani ovaj put) cila tuzna, a on me smirivao, da je to zato, jer sam trebala doci 9. dc, a isli smo zbog vikenda 2 dana ranije, pa me narucio sad u utorak, da vidimo hoce li se sta do tada pokrenut! Molim Vas SVE koje me se sjetite, molite se za mene, da se u utorak vidi neka reakcija, jer ne znam sta bi drugo ako to ne upali... Jos mi je rekao dr. da bi najbolje bilo da uspije tako, sa AIH, da ne dodje do hiperstimulacije... Ali to nisam skroz shvatila, zasto bi kod IVF-a bilo hiperstim.??? A najgore, sta nisam ni muzu uspjela objasnit, pa smo nakon par minuta ustanovili da nema sta mozgat - nego ajmo mi u soping centar broj 1, pa se razveselit s ukusnom njemackom cokoladom iz nove drogerije u kojoj je ima na pretek!!! (Znam, nema reklame...) :D

Eto. Toliko od mene. Javim se u utorak najkasnije, a do tada papam ananas i ciklu i odmaram... Mislim, ne moram lezat, ali iz solidarnosti prema drugim curama, lezat cu cili vikend! :D