Maca, drzim fige, i mislim, da ce sve bit u redu, samo miruj i javljaj nam se dalje! Tu smo jedni za druge i meni je isto drago da imamo tako normalnu ekipu, da covik smi postavljat sva pitanja, koliko god se nekom ucinila glupima, stoga koristim i ja priliku i pucam svoje pitance za danas:

- Bila u Dr-a danas, 11.dc, kao sto je rekao, jer je u petak na 7.dc bilo jos prerano... Nije se vidlo nista, a ni danas puno vise... ((
U jednom jajniku vidi samo moje pco-cistice, a u drugom slabo-slabo neki jedva veci folikul, JEDAN JEDINI! Ali da je endometrij lip... E sad: narucio me za 3 dana, znaci iduci put sam na uzv u petak, a bit ce 14. dc... Kaze, da kod Femare nekada zna biti ovulacija cak i 16. dan... To me je ka tribalo malo utjesit, a nije, nego sam se pripala, i jos uz to u cekaonici procitala u Gloriji o Dedicevoj kcerci (Alena Slavice zeni), da su 12 godina cekali bebu i iz 11. puta su uspjeli sa "umjetnom" (mrzim tu rijec!) oplodnjom!

Sad Vas ja pitam drage moje: je li moguce da od tog jednog nista nece bit??? Postoji li da netko ne reagira ni na Femaru?! (Na Klomifen nisam reagirala uopce...) Ne znam sta da radim... Rastuzuje mi pomisao, da mozda necemo ni moci na AIH, pa sta ce onda dalje bit? U cemu se IVF razlikuje sta se tice stimulacije? Sta ako ne budem ni za IVF mogla proizvesti zrele folikule?! Nista vise ne kontam... A jos nedavno sam bila tako sretna, da cu mozda postat mama brze nego sam mislila...

Pomozite pls!!! Molim Vas iskrene odgovore, mogu biti i bolne, samo da se ne ljujam dalje u laznoj nadi... Hvala unaprijed!