Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj RuMo prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam cula (pouzden izvor), da se ne bi smjelo uopce pokusavat zatrudnit iza 16.dc, jer su vece sanse za spontani pobacaj... (Opet panicarim?!) Jel mozda tko zna ZASTO tako kazu? Jer opada razina progesterona ili zasto je to tako?!
    RuMo ovulacija se događa 14 dana prije kraja ciklusa, to znači da onaj tko ima ciklus 30 dana, njemu je normalno da ima ovulaciju 16. dc. Ne znam što je mislio taj koji ti je rekao i jeste li se dobro razumjeli.

Razumijem tvoj strah sada, ali ipak ne treba zaboraviti da dio nas ipak nikad ne zatrudni. Možeš u mom potpisu vidjeti koliko mi je embrija transferirano, od toga sam bila na nekoliko transfera u najboljem centru u regiji kod najboljeg doktora u regiji, kod profesora Vlaisavljevića u Mariboru.

Nije da sam skroz otpisala mogućnost da zatrudnim i svaka nova negativna beta me i dalje pogađa, ali guram više frontova u životu i pokušavam se afirmirati negdje drugdje i uživati u fleksibilnosti. Vjerojatno je lakše u većim sredinama jer ima puno sadržaja.

Želim ti sreću i da ti se pronađe optimalna stimulacija. Inače, naš anđeo forumski, ina33, uopće ne reagira na polustimulaciju, a na full stimulaciji dobije preko 20 js, iako je 40+. Ti sad ideš na AIH (prema potpisu)? Jer ako da, tu je uspješnosti izrazito niska, tu se uglavnom izgubi vrijeme. maca je iznimka , al njezin muž ima uredan spermiogram za početak.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 30.11.2011. at 09:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •