-
Drage moje, evo, pozdravljam Vas i zelim svima sve najbolje... Nazalost MM smatra da mi citanje tudjih puteva do zeljenog djeteta i njihova patnja nece puno pomoc, jer sam jako osjetljiva kao sto ste i vidjele, i zivci su mi i bez toga dosta slabi, puno placem, kao i mnoge od Vas, a to sve ne utjece pozitivno na zacece... MM kaze, da treba se bavit stvarima koje me razveseljavaju, i ne citat nista sta mi nanosi negativne misli i strah, i paniku da nikada necu uspjet, i sva borba je uzalud... "Zabranio" mi ulazit vise ovamo na forum, zbog svojeg dobra, i moram se potruditi ne plakat toliko...
Imat jacu vjeru i strpljenje... Znam da je u pravu, i ne zamjeram mu to, i obecala sam mu, da necu vise citati nista nigdje, nego cu se uhvatiti predblagdanskog ciscenja, veseliti se nadolazecim blagdanima, primiriti se i opustiti... Eto... Zao mi je da vjerojatno necu znati kako je Vama dalje napredovala borba za bebicu, ali drzim svima Vama fige i molit cu se za Vas sve, da sto prije postanemo mamice! ♥
Drzite se i NIKADA se ne predajte!
(Jos sam danas tu, da vidim samo ako tko reagira na moj pozdrav ali od sutra vise ne dolazim... Barem dok se ne mogu pohvaliti radosnom vijescu!)
Pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma