Hvala Vam cure! Bas se mislim, nisam dugo nista pisala, tko zna jel znate, da mi je sutra TAJ DAN (beta), pa mi je jako drago bilo vidit kako se ovdje za mene vibra!!! Bas Vam hvala!

Sta se mene tice, ovako dan pred betu moram Vam rec da sam pomalo u depresiji... Dosad sam imala veeeeliki optimizam i cvrstu vjeru, ali netko mi ih je ocito ukrao, jer od prije 2-3 dana samo pesimizam, pa sama sebi govorim: "Znam da nije uspjelo..." Ne znam zasto, ali valjda hocu sebi olaksat ako stvarno bude negativno, da si mogu rec: "Znala sam"... Ne znam kako ce to utjecat na moj Bozic, ali potrudit cemo se... Radi se o tome, da osim sta me cicke znaju bolit, i malo me steze doli u trbuhu nemam nikakav osjecaj da bi mogla bit trudna... Ali tko zna??? Sve to pripisujem stoperici i Femari, pa svako malo gledam jesam li dobila menzes... Recite mi, jesam li normalna, ili je to pocetak jednog ozbiljnog psihijatrijskog slucaja???

Sutra cim saznam betu, javit cu se! (Normalno nakon sta kupimo bor, obavimo zadnji shopping, stignemo kuci, nesto gricnemo, a u 14.45 imam jos i zubara! Sve u jedan dan!!!)