Drage moje, sretna Nova Godina svima i da sto prije sve zavrsimo sa svojim bebicama u ruci!
Nisam se javljala neko vrijeme, ali eto danas opet nekakva pitanja u mojoj glavi, koja moram postaviti BAS VAMA, jer nikom drugom ne vjerujem, i trebam brz i pouzdan odgovor:

1) Nakon AIH kazu da treba "ponovit odnos s muzem" (jedni kazu ujutro, a drugi uvecer (znaci dan nakon AIH...) Sta sad vjerovat? Ujutro ili uvecer? Ja mislim, da do veceri moze onom jajascu vec isteci "rok"... Sta mislite o tome? Kako je Vama savjetovano, jer me ta dilema malo zbunjuje, a vazno bi bilo da znam...

2) Utrogestan: kod prvog AIH gurkala sam samo dol 3*1 perlicu... Sad cujem: na dan ponovljenog odnosa: popiti! Ali zasto? Je li to stvarno nuzno? Je li to zato da se ne mijesa sa sjemenom tamo doli?

Eto, ja uvik doletim na kratko ali konkretno, no to ne znaci da Vas povremeno ne pratim... Uvik sam tu, i uvik mislim na Vas i drzim fige svima (i starima, i novima (na forumu))...

Kako je nasa crvenkapica? Je li sve o.k.?
Vedre, sta ima novoga kod Tebe?
Kako si Klara?
Kako ste sve druge cure koje sad ne mogu tu nabrajat jer ce me "izbacit iz igre"?

Sretno svima, i znajte da ja vadim za 2 tjedna betu i trebam sve Vase vibre i molitve!

Pozdrav od Vase RuMo ♥